ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Φαντάσου Δημήτρη Ντοκατζή, καμιά μέρα να εκφέρω θετική άποψη για τους ομοφιλόφιλους. Θα με βάλεις σούμπιτο στην κατηγορία των gay.
Tι λογική είναι αυτή, δεν το πιστεύω χρυσή μου.

Internet King said:
Φίλε, Guru να είσαι καλά. Το μηχανάκι παίζει. Και παίζει πολύ καλά.

Internet King said:
Μου αρέσει που φέρνει τις φωνές στο κέντρο της μουσικής σκηνής χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργεί είδωλα, τεράστια σώματα και ηχητικά φαινόμενα που σου δίνουν την αίσθηση του "out-of-phase"

Internet King said:
Ο εστιασμός είναι πολύ καλός, συγκεκριμένος και με μεγάλο βάθος μουσικής σκηνής.

Internet King said:
Αυτή τη στιγμή ακούω το CD της Verve "Ella and Louis" και πραγματικά το απολαμβάνω. Δεν με ενοχλεί κάτι που θα μπορούσε να μου αποσπάσει την προσοχή από αυτό που ακούω. Ο Oscar Peterson στο πιάνο δίνει ρέστα στο βάθος της σκηνής.

Internet King said:
Το μπλουσκατούλι μου αυτή τη στιγμή παίζει ένα πολύ όμορφο CD της Verve με τίτλο : " LUIZ BONFA Plays and Sings BOSSA NOVA"

To ακούω σε χαμηλή ένταση κι ομως πάιζει πανέμορφα.

Internet King said:
Ομως, το DV-865 έχει κάποια μαγικά στοιχεία, λίγα αλλα τα έχει, που ενδεχομένως δεν τα έχουν ακόμα ακούσει κάτοχοι πολύ ακριβών CD players της κλασικής oversampling σχολής. Για αυτά και μόνο τα στοιχεία, είναι μοναδικό.

Ε , αμα γράψεις και μερικά τόσο καλά για τους ομοφυλόφιλους αν όχι στην κατηγορία gay , στους συμπαθούντες σίγουρα θα πας :flipout: -bye-

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Internet King σχετικά με τις λέξεις που δεν αναφέρθηκαν του τύπου:

"καμπανάκια"
"ερωτισμός" & "κρυφή ερωμένη"
"θεϊκό"
"αγγελικές φωνές"
"ηβη"
"ύψος σκηνής"
"αχανές και συνάμα σφιχτό"

Νομίζω ότι είναι για γέλια όταν προσπαθείς να περιγράψεις ακουστική εμπειρία και απλά δημιουργούν συναισθηματικές εντυπώσεις καθώς αυτός είναι ο πλέον διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος μάρκετινγκ (ΙΜΗΟ).

Aν δεν χρησιμοποιείς αυτές τις λέξεις δεν ξέρεις από ήχο. Αυτό το έχει καταλάβει ακόμα και η Παπαρήγα που είναι εναντίον του μαρκετινγκ. Εγώ πάντως αν δεν δω τέτοιες λέξεις στα γραπτά σας θα σας βαλω ΜΗΔΕΝ και θα θεωρηθείτε αυτομάτως "αντι-μπλεσκατουλικοί" για να εξηγούμεθα βεβαίως βεβαίως.

Ο καθένας βέβαια έχει τον τρόπο του.

Εννοείται ότι το bluesky δεν είναι κατηγορίας hi-end (αν υπάρχει τέτοια κατηγορία).

Διακρίνω ότι σε έχουν επηρεάσει οι "αντιμπλεσκατουλικοί" Ο guru θεωρεί ότι είναι Hi-End και χωρίς να γίνουν μετατροπές από αρρώστους DIYers

Νομίζω ότι το θέμα της έλλειψης σώματος είναι θέμα τροφοδοσίας.

Εγώ νομίζω ότι στο HiEnd η έλλειψη σώματος και γενικώς η έλλειψη ογκώδους χαμηλού τιμωρείται αυστηρά με συχνές επισκεψεις στα ταβερνεία.

Τέλος έχω μια ιδέα:
Λες το display από το united που έχω και εμφανίζει το track number να μπορεί να μπει στο bluesky?
Μήπως έχουν την ίδια φίσα και ίδιο επεξεργαστή και απλά αλλάζει η οθόνη?

Hint : Δεν το γνωρίζω, αλλα πιστεύω ότι το display θα αλλάζει τρόπο λειτουργίας πατώντας κάποιο συνδιασμό πλήκτρων. Απλά δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή το συνδιασμό των πλήκτρων Πειραματίσου με το κουμπί "display" του τηλεκοντρολ πατώντας ταυτόχρονα και κάποιο άλλο πλήκτρο μαζί . Με κάποιο τέτοιο τρόπο φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να αλλάζει η πληροφορλια που θέλουμε να εμφανίζεται σto display panel.
Οποιος το βρεί πρώτος θα είναι πολύ έξυπνος.

..

Δημητρη Παναγιωτιδη ποτε μεσα σε αυτο το Thread δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΑ για Carry cd,οτι το εν λογω μηχανακι επαιξε πανω σε Carry συατημα ναι.
Τα cd & τα μηχανηματα της Cary τα εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση και ειναι τα μηχανηματα που εχουν καθησει το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα στο ρακ μου.
Βασιλια μου δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα για να εντυπωσιασω τα πληθη,τα εντυπωσιαζω ετσι κι'αλλιως.
Τους"αυλικους" τους εχουν αναγκη μονο οι βασιλιαδες και εγω ειμαι φανατικα πολεμιος της μοναρχιας.

Ε , αμα γράψεις και μερικά τόσο καλά για τους ομοφυλόφιλους αν όχι στην κατηγορία gay , στους συμπαθούντες σίγουρα θα πας :flipout: -bye-

Επελεξες κάποια αποσπάσματα πρώτων εντυπώσεων. Αυτά είναι κάποια καλά στοιχεια που εξακολουθεί να τα έχει το DV-865. Δεν επαρκούν όμως για να θεωρειθεί από μένα το DV-865 ένα μηχάνημα επιπέδου HiEnd.
Αλλωστε τη δεύτερη μέρα είπα ότι το Tascam tvn 700 ευρω που έχψ ακούγεται καλύτερα. Αυτό δεν το βρήκες ?

Φεύγω τώρα , πάω επίσκεψη στον VassiliT να του δώσω το δικό του που του αγόρασα .

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

..Aν δεν χρησιμοποιείς αυτές τις λέξεις δεν ξέρεις από ήχο. Αυτό το έχει καταλάβει ακόμα και η Παπαρήγα που είναι εναντίον του μαρκετινγκ. Εγώ πάντως αν δεν δω τέτοιες λέξεις στα γραπτά σας θα σας βαλω ΜΗΔΕΝ και θα θεωρηθείτε αυτομάτως "αντι-μπλεσκατουλικοί" για να εξηγούμεθα βεβαίως βεβαίως.

Λοιπόν νομίζω ότι δικαίως σαν Internet King που είσαι δικαιούσαι να μας βαθμολογήσεις..:fahne90:

Last edited:
...μην ανησυχείς jimazz...θα ξαναγράψουν μόλις γυρίσουν από τα Carrefour και τις ακροάσεις...:flipout: :flipout: :flipout:

Τι έγινε ρε παιδιά , μισή ώρα χωρίς Post ????

ανησυχώ ....

Μην μετράς εδώ τα posts. Στις αγγελίες για players να μετρήσεις.
Εγώ περιμένω τον πρώτο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον player του των μέχρι 500-600 (ή και παραπάνω κατά κάποιους) με το Bluesky. :cool:
Εκτός αν ξαφνικά όλοι "απέκτησαν" player άνω των χιλίων οπότε δικαίως θα το κρατήσουν.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δημητρη Παναγιωτιδη ποτε μεσα σε αυτο το Thread δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΑ για Carry cd,οτι το εν λογω μηχανακι επαιξε πανω σε Carry συατημα ναι.
Τα cd & τα μηχανηματα της Cary τα εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση και ειναι τα μηχανηματα που εχουν καθησει το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα στο ρακ μου.

Δεν αντιλέγω Γιώργη, μάλλον το ανέφερε ο Μανωλάκος, αλλά και πάλι ίσως να μη θυμάμαι καλά. Και πλέον είναι αδύνατον με τόσες δημοσιεύεσεις να το ψάξω:flipout:

Τώρα τα σημερινά νέα.

Το εργαλείο παίζει και HDCD !:music-smiley-005:
Κατά τα άλλα εξακολουθούν να επιβεβαιώνονται όλες οι αρχικές εντυπώσεις:
υπέροχη μεσαία, υπέροχα μέταλα, αδυναμία να παίξει σε μεγάλες εντάσεις.
Σε σχέση με την πρώτη μέρα, βελτιώθηκε κάπως το χαμηλό του.
Χρησιμοποιείστε με ρέγουλα το open από τη συκευή γιατί ορισμένες φορές αρνείται.
καλύτερα από το control.

όταν το στήσω καλά γιά Α/Β θα σας πω.
Γενικά το Σάββατο και την Κυριακή προβλέπω το θέμα να πιάσει τις 100 σελίδες.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...Χρησιμοποιείστε με ρέγουλα το open από τη συκευή γιατί ορισμένες φορές αρνείται.
καλύτερα από το control...

...ΠΑΝΤΑ από το control...:music-smiley-005:

Ένα άλλο τεστ που πέρασε με μεγάλη ευκολία:
ακρόαση από άλλο δωμάτιο.
Ακούγεται πολύ ευχάριστα.

Μην μετράς εδώ τα posts. Στις αγγελίες για players να μετρήσεις.
Εγώ περιμένω τον πρώτο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον player του των μέχρι 500-600 (ή και παραπάνω κατά κάποιους) με το Bluesky. :cool:
Εκτός αν ξαφνικά όλοι "απέκτησαν" player άνω των χιλίων οπότε δικαίως θα το κρατήσουν.

πριν 1 μήνα πήρα το 203, και δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα ... αλλά θα έχω το νου μου στις αγγελίες ποτέ δεν ξέρεις ....:grandpa:

Εγώ παρατήρησα το εξής κουφό, όταν τελειώσει το cd μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα στην οθόνη εμφανίζεται ένα " off " και το πορτάκι αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Υπάρχει λύση σε αυτό ;;;

Και δεύτερον , άκουσα τα drum'n'bass cds που ήθελα και το cd player δυσκολεύτηκε αρκετά , μπούκωσε ιδίως όταν ανέβηκε λίγο παραπάνω η ένταση.

Τα cds της δοκιμής είναι ένα sampler της Good Looking Organisation το SG01 ,
το 2ο και 3ο cd της συλλογής 21st Century Drum'n'bass 3 και το1ο και 2ο cd της συλλογής Drum'n'bass Arena.

Δυσκολέυεται αρκετά στα χαμηλά αλλά δε μπορώ να πώ οτι απο το 5000 ακούστηκαν καλύτερα, οπότε ίσως να φταίνε και τα κομμάτια.

Καλα Νικο Τσαρουχα ειπες την μαγικη κουβεντα"τηλεφωνο"
Αν αυριο το πρωι ο Μανωλακος δεν αρχισει να ψαχνει για τηλεφωνα Blue sky προκειμενου να προμηθευτει ο ΟΤΕ εγω θα χασω οτι θελεις.

Φαντάσου Δημήτρη Ντοκατζή, καμιά μέρα να εκφέρω θετική άποψη για τους ομοφιλόφιλους. Θα με βάλεις σούμπιτο στην κατηγορία των gay.
Tι λογική είναι αυτή, δεν το πιστεύω χρυσή μου.

Όλοι έχουμε μια ιδιαιτερότητα. Του Ντοκ του αρέσουνε οι λίστες.

Θέλει να ξέρει ο άνθρωπος τι του γίνεται.

Σου λέει, αυτό ανήκει στην κατηγορία Χ εκείνο στην Ψ και το άλλο στην Ζ!....
:flipout: