ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

......................

Παρεμπιπτόντως απλώς σας αναφέρω ότι το DAC SRC2496 της Behringer των 130 ευρώ είναι πεντακάθαρο και βγάζει στην αναλογική έξοδο γύρω στα 4,7 volts RMS @ 0 dB, με πολύ χαμηλή αντίσταση εξόδου. Και δεν είναι και HiEnd .

Δεν είναι;.....:smileJap:

Αυτή τη στιγμή ακούω το cd " Ahi Va " του Luis Salinas σε χαμηλή ένταση και είναι υπέροχο απλά.

. και - Bluesky είναι κ.....α. ( συγχωρέστε με για την αθυροστομία δεν το συνηθίζω , αλλά παρασύρθηκα ).

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ένα άλλο τεστ που πέρασε με μεγάλη ευκολία:
ακρόαση από άλλο δωμάτιο.
Ακούγεται πολύ ευχάριστα.

Εγώ πλέον μόνο έτσι μπορώ να το ακούω. Το δικό μου το "μπλεσκατούλι" αντί να βελτιώνεται με τη χρήση γίνεται χειρότερο. Σε κομμάτια με πολλά όργανα μπουκώνει και χάνετε ο πολύ καλός εστισμός που έχει όταν πάιζει CDs με λίγα μουσικά όργανα. Τις δύο πρώτες μέρες έπαιζε απαλή Jazz, Latin και κάποια ήρεμα κλασικά κιθαριστικά κομμάτια που μου αρεσουν πολύ. Στην συνέχεια το ζόρισα με σύνθετα έργα κλασικής και ροκ. Εκεί δυστυχώς κουράζει και χάνονται όλα τα πολύ καλά στοιχεία που με εντυπωσίασαν και μένα στη αρχή.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Αυτή τη στιγμή ακούω το cd " Ahi Va " του Luis Salinas σε χαμηλή ένταση και είναι υπέροχο απλά.

. και - Bluesky είναι κ.....α. ( συγχωρέστε με για την αθυροστομία δεν το συνηθίζω , αλλά παρασύρθηκα ).

Oταν φίλε μου η μουσική είναι ωραία την απολαμβάνεις οπουδήποτε.

Εγώ αυτή τη στιγμή ακούω το "You Must Believe in Spring" του Βill Evans με το Tascam συνδεδεμένο ως transport και το Audio Nemeis DC-1 DAC (χοντρά τροποποιημένο). Το DV-865 είναι καλό, αλλά τελικά μπροστά σε αυτό το set ακούγεται στενό και υποτονικό. Συγκριτικά πάντα μιλάω με αυτό που ήδη έχω.

Το παράλογο που γίνεται εδώ μέσα από ορισμένους, αλλά κυρίως από τον κ. Ντοκατζή, είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι κάποιος δύναται να αλλάξει την αρχική του άποψη για κάποιο μηχάνημα μετά την 1η ή την 2η ή την 3η ημέρα ακρόασης. Σε κατατάσσει αυθαίρετα στους θαυμαστες της "μπλεσκατούλας" και μετά δεν σηκώνει και παρατηρήσεις. Αυτό εμένα πραγματικά με κουράζει σε σημέιο που να μην αισθάνομαι την ανάγκη να μεταφέρω τις δικές μου καθημερινές εντυπώσεις καθώς και τεχνικές γνώσεις για το συγκεκριμένο μηχάνημα που αποφασίσαμε σαν club να δοκιμάσουμε ομαδικά σε παγγόσμια αποκλειστικότητα.

Η δύναμη αυτού του thread δεν είναι όμως το ίδιο το προΙόν που δοκιμάζουμε εμείς εδώ ομαδικά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε την ίδια άσκηση και με μια μπλε οδοντόβουρτσα. Εδώ δοκιμάζεται η δύναμη τις επικοινωνίας, ο διάλογος και η ομαδικότητα. Αυτά τα στοιχεία δοδοκιμάζονται αυτες τις ημέρες στο avclub και όχι ένα cd player των 29 ευρώ . Εδώ μέσα υπάρχον επιμέρους θέματα για να δουλέψουν ομαδικά 3 ομάδες κορυφαίων ψυχολόγων για ένα χρόνο και να μην βγάλουν άκρη για το τι ψάχνουμε να βρούμε.

1. Ψάχνουμε να βρούμε στοιχεία για να αποδείξουμε ότι κάποιος άλλος είναι κουφός ;

2. Ψάχνουμε να βρούμε αν ένα Κινέζικο προιόν των 29 Ε αξίζει όσο ένα Ευρωπαϊκό των 500 ευρώ ?

3. Ψάχνουμε να βρούμε γιατί το Avsite με τόσα πολλά ψαγμένα μέλη δεν πήρε χαμπάρι τίποτα ενώ θα έπρεπε ?

κ.λ.π

κ.λ.π

Τι ψάχνουμε τελικά ?

Πάντως, εαν ορισμένοι από εμάς πιστέψαμε έστω και για λίγο, ή έστω και για χαβαλέ, ότι βρέθηκε ένα Hi-End μηχάνημα των 29 ευρώ νέας τεχνολογίας που θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει το υπάρχον CD player, λυπάμε αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε αυτό ακόμα. Τουλάχιστον για μένα.

Οπότε θεωρώ την όλη ιστορία μια αποτυχία, σε ότι αφορά την αρχική κατάταξη του DV-865 ως ολοκληρωμένου προϊόντος αναπαραγωγής ήχου στην Hi-End κατηγορία.

Εκ των υστέρων βέβαια προέκυψαν στοιχεία που συνέβαλαν στην δημιουργία έντονης και μαζικής ανθρώπινης επικοινωνίας, στοιχείων αγνωστα μέχρι πριν λίγες μέρες σε Ελληνικό φόρουμ για τον ήχο. Η δύναμη των μέσων επικοινωνίας και η δύναμη του φτηνού στο μεγαλείο της.

Μπράβο στο avclub και συγχαρητήρια για το σκορ της επισκεψιμότητας.

Μπράβο και στο avsite που απέρριψε με σύντομες διαδικασίες το ίδιο προϊόν το 2005 δηλαδή δύο χρόνια πριν και ουδέποτε το συμπεριέλαβε στην λίστα του σαν ένα μηχάνημα που του αξίζει μια θέση στην κατηγορία HiEnd.

Καλή σας ημέρα και να περνάτε όλοι καλά και ευχάριστα.

Last edited:
Το παράλογο που γίνεται εδώ μέσα από ορισμένους, αλλά κυρίως από τον κ. Ντοκατζή, είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι κάποιος δύναται να αλλάξει την αρχική του άποψη για κάποιο μηχάνημα μετά την 1η ή την 2η ή την 3η ημέρα ακρόασης.
Γνώμη βεβαίως επιτρέπεται να αλλάξεις , αλλά θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να πιστεύω ότι ειναι παράλογο να αλλάξεις γνώμη επί τα χείρω για ένα μηχάνημα , το οποίο σε ενθουσίασε αρχικά. Παρ' όλα αυτά είσαι καλοδεχούμενος στην Γ κατηγορία. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως θα αντιμετωπίζουμε τυχόν νέες απόψεις σου για μηχανήματα : με επιφύλαξη για τα πρωτα σου συμπεράσματα -bye- .

Σε κατατάσσει αυθαίρετα στους θαυμαστες της "μπλεσκατούλας" και μετά δεν σηκώνει και παρατηρήσεις. Αυτό εμένα πραγματικά με κουράζει σε σημέιο που να μην αισθάνομαι την ανάγκη να μεταφέρω τις δικές μου καθημερινές εντυπώσεις καθώς και τεχνικές γνώσεις για το συγκεκριμένο μηχάνημα που αποφασίσαμε σαν club να δοκιμάσουμε ομαδικά σε παγγόσμια αποκλειστικότητα.
Αμα ήξερα ότι το θέμα ήταν τόσο σοβαρό , δεν θα μιλούσα καν .
Η δύναμη αυτού του thread δεν είναι όμως το ίδιο το προΙόν που δοκιμάζουμε εμείς εδώ ομαδικά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε την ίδια άσκηση και με μια μπλε οδοντόβουρτσα. Εδώ δοκιμάζεται η δύναμη τις επικοινωνίας, ο διάλογος και η ομαδικότητα. Αυτά τα στοιχεία δοδοκιμάζονται αυτες τις ημέρες στο avclub και όχι ένα cd player των 29 ευρώ . Εδώ μέσα υπάρχον επιμέρους θέματα για να δουλέψουν ομαδικά 3 ομάδες κορυφαίων ψυχολόγων για ένα χρόνο και να μην βγάλουν άκρη για το τι ψάχνουμε να βρούμε.

1. Ψάχνουμε να βρούμε στοιχεία για να αποδείξουμε ότι κάποιος άλλος είναι κουφός ; Οχι βέβαια

2. Ψάχνουμε να βρούμε αν ένα Κινέζικο προιόν των 29 Ε αξίζει όσο ένα Ευρωπαϊκό των 500 ευρώ ? Ναι , ή τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα εγώ

3. Ψάχνουμε να βρούμε γιατί το Avsite με τόσα πολλά ψαγμένα μέλη δεν πήρε χαμπάρι τίποτα ενώ θα έπρεπε ? Οχι βέβαια

κ.λ.π

κ.λ.π

Τι ψάχνουμε τελικά ?

Πάντως, εαν ορισμένοι από εμάς πιστέψαμε έστω και για λίγο, ή έστω και για χαβαλέ, ότι βρέθηκε ένα Hi-End μηχάνημα των 29 ευρώ νέας τεχνολογίας που θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει το υπάρχον CD player, λυπάμε αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε αυτό ακόμα. Τουλάχιστον για μένα.

Οπότε θεωρώ την όλη ιστορία μια αποτυχία, σε ότι αφορά την αρχική κατάταξη του DV-865 ως ολοκληρωμένου προϊόντος αναπαραγωγής ήχου στην Hi-End κατηγορία.

Εκ των υστέρων βέβαια προέκυψαν στοιχεία που συνέβαλαν στην δημιουργία έντονης και μαζικής ανθρώπινης επικοινωνίας, στοιχείων αγνωστα μέχρι πριν λίγες μέρες σε Ελληνικό φόρουμ για τον ήχο. Η δύναμη των μέσων επικοινωνίας και η δύναμη του φτηνού στο μεγαλείο της. Η δύναμη της αυθυποβολής ίσως ; Πάντως μη φοβάσαι . Ο λογαριασμός θα αποσταλεί στον κ. Μανωλάκο ( Ο διαχειριστής την πληρώνει πάντα :flipout:
Μπράβο στο avclub και συγχαρητήρια για το σκορ της επισκεψιμότητας.

Μπράβο και στο avsite που απέρριψε με σύντομες διαδικασίες το ίδιο προϊόν το 2005 δηλαδή δύο χρόνια πριν και ουδέποτε το συμπεριέλαβε στην λίστα του σαν ένα μηχάνημα που του αξίζει μια θέση στην κατηγορία HiEnd.

Καλή σας ημέρα και να περνάτε όλοι καλά και ευχάριστα.

Κρίμα . Και περίμενα πως και πως να έρθει το απόγευμα της παρασκευής , να το ακούσω στρωμένο και χωρίς σκάρτ.

Καλέ μου Φίλε Γιώργο-King

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα !

Ρίξε μια ματιά στα posts no 48,75,77

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33293&page=8

Βασίλη καλημέρα,
κατ' αρχάς το σχόλιο το δικό μου για το avsite αφορούσε το τι είχε συμβεί παλαιότερα όταν κάποια μέλη του avsite ασχολήθηκαν με το ίδιο μηχάνημα και το απέρριψαν ηχητικά. Επίσης και κάποια άλλα πρόσφατα μηνύματα εδώ και εκεί που δεν είχαν σχέση με την κριτική του ίδιου του προϊόντος αλλά με άλλα πράγματα που δεν θα αναφέρω.

Οσον αφορά την κριτική σου για το ”μπλεσκατούλι", την διάβασα προσεκτικά .

Συνέχισε τις δοκιμές σου με διάφορα είδη μουσικής και σε διαφορετικές στάθμες και γραψε μας τις εντυπώσεις σου. Ελπίζω να κανονιστεί και μια κοινή ακρόαση.

Δημήτρη Ντοκατζή, δεν δίνεις καλύτερα το Theta Miles σου στον Bασίλη τον Τσαντουλή να το ακούσει δίπλα δίπλα με το "μπλεσκατούλι" μπας και το δικό σου το Theta πάιζει όντως σαν ένα κασσετόφωνο όπως παραδέχτηκες κι εσύ ο ίδιος. Ο Βασίλης αμέσως θα σου πει που χάνει σε σχέση με το "μπλεσκατούλι" .

Last edited:
Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δημήτρη Ντοκατζή, δεν δίνεις καλύτερα το Theta Miles σου στον Bασίλη τον Τσαντουλή να το ακούσει δίπλα δίπλα με το "μπλεσκατούλι" μπας και το δικό σου το Theta πάιζει όντως σαν ένα κασσετόφωνο όπως παραδέχτηκες κι εσύ ο ίδιος. Ο Βασίλης αμέσως θα σου πει που χάνει σε σχέση με το "μπλεσκατούλι" .

Γιώργο νομίζω ότι είτε παρανόησες κάτι ή αν δεν το παρανόησες αρχικά το συνεχίζεις τώρα.
Η αρχική αναφορά του Δ. Ντοκατζή γιά το θ ήταν ότι δίπλα στο πολύ καλό βινύλιο του φίλου του ακουγόταν χάλια. Αυτό σήμαινε κασετόφωνο (γνωρίζοντας και την απέχθεια του Δημήτρη γιά τα κασετόφωνα).
Το αν αργότερα ο Δημήτρης το έβαλε στο σύστημά του, όπου έκατσε καλύτερα, μαζί με μιά άτυχη συγκυρία στο phonostage του, και ακούστηκε καλύτερα από ένα thule και πάλι δεν σημαίνει ότι άλλαξε γνώμη ή ότι το θ παίζει σαν κασετόφωνο.
Νομίζω ότι γυρνάμε ένα θέμα off topic και ξεφεύγουμε από την ουσία, αλλά και την παράδοξη κυριολεκτικά άρδην μεταβολή (σου) επί του θέματος.
Και εγώ όπως άλλοι μείναμε με την εντύπωση ότι στην αρχή μας είπες άσπρο μετά γκρι και τώρα μαύρο.
Anyway, ας συνεχίσουμε.

Εμένα πάντως με έχει ενθουσιάσει το εργαλείο, ιδιαίτερα γιά χαμηλές και μέσες στάθμες. period.

Καλημέρα σε όλους.
Τα πρώτα δυσάρεστα συμπεράσματα βγήκαν ύστερα από πολύωρες ακροάσεις και πιστέψτε με, με όση ωριμότητα μπορώ να επιστρατεύσω κάποιες φορές.
Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη που σας παρέσυρα σε μία ανώφελη αγορά.
Όσους παρέσυρα βέβαια.
Λάθος μου και βιαστικό λίγο συμπέρασμα.
Να διευκρινήσω πως μιλάω για τα δικά μου μηχανήματα, ρακ, ρεύματα ,χώρο κ.τ.λ
Το σφουγγαράκι δεν παίζει. Είναι χειρότερη στήριξη από ότι το μεγάλο ράφι στο ρακ της exelixis.
Μου σκλήρυνε τα πρίμα μου και μου έκανε πιο λεπτόηχες τις φωνές. Ελάχιστα αλλά ακουστά.
Μόλις κατέβασα το 865 στο ξύλινο ρακ απέκτησε πάλι εξαιρετικές φωνές και πιο γλυκά πρίμα.
Το μηχανάκι παίζει ακόμη καλύτερα. Είναι σχεδόν απίστευτο αυτό που ακούω.
Ναι το 308Τ δεν μπορεί να το στείλει για τσάϊ το μικρό με τίποτα. Είναι όμως τόσο κοντά του που έχω κατατρομάξει.
Ξέρετε πόσο ανιδιοτελής είμαι. Ομολογώ πως αγαπάω 2-3 αντιπροσώπους περισσότερο γιατί τους θεωρώ φίλους. Όλους όμως τους σέβομαι .
Λατρεύω τον Φουάση για αυτό που είναι και ας μην έχω αγοράσει τίποτα από αυτόν τόσα χρόνια. Και ξέρω ότι είναι αμοιβαίο.
Εάν κάτι με στραβώνει σε ότι έχει να κάνει με μηχανάκια το λέω δημόσια.
Θέλω να με θεωρώ δίκαιο προς όλους. Και όταν βγαίνω και λέω μία άποψη θέλω να είμαι 100% σίγουρος.
Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ μέσα στην υποκειμενικότητα που καθορίζεται από τις ηχητικές μου εμπειρίες και παραστάσεις αλλά και από την ικανότητα μου ή μη, να διακρίνω πράγματα.
Συμπερασματικά λέω 2-3 πράγματα.

Ο Μορφέας έχει δίκιο. Έχω την αίσθηση ότι το 865 θέλει τις λαμπίτσες του.
Μου άρεσε η ανάλυση του κ. Τσαντουλή και τη θεωρώ πολύ αξιόπιστη.
Το 865 παίζει απίστευτα καλά όχι μόνο για αυτό που είναι. Ψιλοτρελό αλλά αληθινό.
Θα είμαι πιο προσεκτικός στη συνέχεια γιατί κατάλαβα την τεράστια δύναμη του Avclub. ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Φίλος πήγε εχθές στον Μαρινόπουλο στην Αγ Δημητρίου και μόλις πήρε το μικρό τόν ρώτησε ο πωλητής αν έχει πάει μέσω του Avclub. Απίστευτο.
Αυτό είναι για όλους όσους πασχίζουν για αυτή τη παρέα ευχή και κατάρα.

Έχω ξεφύγει από τον πρώτο ενθουσιασμό και λέω πως το 865 είναι μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο audio εδώ και πολλά χρόνια.
Εάν κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν αυτή την άποψη γραφική, τους καταλαβαίνω και τους συγχωρώ.
Χίλια συγνώμη για το σφουγγαράκι. Έκανα λάθος (αν και σε κάποιους μπορεί να λειτουργήσει).
Πάντως και για να το ελαφρύνω , ήταν και μία πρόταση για ένα καθαρότερο περιβάλλον, δεν νομίζετε;
Εγώ το χρησιμοποιώ για τα σάλια μου.

Η δική μου άποψη .

ΤΟ μηχανάκι παίζει πολύ καλά «όταν παίζει εντός έδρας» . (όπως όλοι και όλα)
Αυτό σημαίνει χαμηλές σχετικά εντάσεις και όχι σύνθετα μουσικά έργα.

Δηλαδή το 90% της δραστηριότητας που απολαμβάνει ένας χομπίστας.
Για τον λόγο αυτό και μου άρεσε προσωπικά .(και εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ)
Χαλαρώνεις - και ακούς σε ήρεμες εντάσεις την μουσική σου χωρίς να σε ενοχλεί τίποτα , ακριβώς όπως στο live. Αν έχεις ένα ισορροπημένο (υπόλοιπο) σύστημα με 29 ευρώ δεν σου λείπει τίποτα.
Σου λείπει βέβαια , γιατί έχεις ένα απαράδεκτο – λιλιπούτειο – ελλειπές display , που δεν δείχνει τα truck numbers κλπ. ,αλλά αυτό δεν αφορά την ποιότητα της μουσικής αναπαραγωγής.
.
Σε συνδυασμό μάλιστα με τον ψυχολογικό παράγοντα ότι κάνει όσο 2 πίτσες και ότι δεν θες να αποδείξεις τίποτα σε κανένα (και κυρίως στον εαυτό σου) σε φτιάχνει ακόμα καλύτερα.

Το άκουσα εχθές περίπου δύο ώρες σε λάτιν –τάγκο απλά κομμάτια και δεν ήθελα να σταματήσω .

Αλλά για πέστε μου βρε παιδία σε μεγάλες εντάσεις και σύνθετα μουσικά έργα πιο ηχοσύστημα παίζει καλά και μοιάζει με live ??
Να πάω να το ακούσω δηλαδή . Γιατί την 9η του Μπετόβεν στο δικό μου και στις 4-5 ηχογραφήσεις που την έχω δεν με πείθει . Ειδικά όταν αρχίσει η χορωδία υπάρχει κανένα σύστημα που δεν «μπουκώνει» .?
Η μήπως τολμά κανένας εκθέτης σε έκθεση να βάλει σύνθετο κλασσικό έργο να προσομοιάσει το live. Και όποτε κάποιος αγαθός το κάνει ακούγεται σαν τρανζιστοράκι σε δωματιάκι (… όλα μεγέθους τσέπης δηλαδή)

Δηλαδή υπάρχουν άλλα μηχανάκια τέλεια και αυτό είναι που μας μάρανε.?

Κλείνοντας είναι ένα μηχανάκι που, απλά , σε ευχαριστεί . Υπάρχει τίποτα σημαντικότερο .?

Η δική μου άποψη .

ΤΟ μηχανάκι παίζει πολύ καλά «όταν παίζει εντός έδρας» . (όπως όλοι και όλα)
Αυτό σημαίνει χαμηλές σχετικά εντάσεις και όχι σύνθετα μουσικά έργα.

Δηλαδή το 90% της δραστηριότητας που απολαμβάνει ένας χομπίστας.
Για τον λόγο αυτό και μου άρεσε προσωπικά .(και εξακολουθεί να μου αρέσει πολύ)
Χαλαρώνεις - και ακούς σε ήρεμες εντάσεις την μουσική σου χωρίς να σε ενοχλεί τίποτα , ακριβώς όπως στο live. Αν έχεις ένα ισορροπημένο (υπόλοιπο) σύστημα με 29 ευρώ δεν σου λείπει τίποτα.
Σου λείπει βέβαια , γιατί έχεις ένα απαράδεκτο – λιλιπούτειο – ελλειπές display , που δεν δείχνει τα truck numbers κλπ. ,αλλά αυτό δεν αφορά την ποιότητα της μουσικής αναπαραγωγής.
.
Σε συνδυασμό μάλιστα με τον ψυχολογικό παράγοντα ότι κάνει όσο 2 πίτσες και ότι δεν θες να αποδείξεις τίποτα σε κανένα (και κυρίως στον εαυτό σου) σε φτιάχνει ακόμα καλύτερα.

Το άκουσα εχθές περίπου δύο ώρες σε λάτιν –τάγκο απλά κομμάτια και δεν ήθελα να σταματήσω .

Αλλά για πέστε μου βρε παιδία σε μεγάλες εντάσεις και σύνθετα μουσικά έργα πιο ηχοσύστημα παίζει καλά και μοιάζει με live ??
Να πάω να το ακούσω δηλαδή . Γιατί την 9η του Μπετόβεν στο δικό μου και στις 4-5 ηχογραφήσεις που την έχω δεν με πείθει . Ειδικά όταν αρχίσει η χορωδία υπάρχει κανένα σύστημα που δεν «μπουκώνει» .?
Η μήπως τολμά κανένας εκθέτης σε έκθεση να βάλει σύνθετο κλασσικό έργο να προσομοιάσει το live. Και όποτε κάποιος αγαθός το κάνει ακούγεται σαν τρανζιστοράκι σε δωματιάκι (… όλα μεγέθους τσέπης δηλαδή)

Δηλαδή υπάρχουν άλλα μηχανάκια τέλεια και αυτό είναι που μας μάρανε.?

Κλείνοντας είναι ένα μηχανάκι που, απλά , σε ευχαριστεί . Υπάρχει τίποτα σημαντικότερο .?

μεσα στο μυαλο μου ησουν Ηλια Κ
παιζω δυο μερες για στρωσιμο Weather report και Relaxation(Chopin Nocturnes,Bartok,Haydn) και την εχω καταβρει

Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω τι θα πεί σε χαμηλές σταθμες Εγώ ξέρω οτι ένα μηχάνημα πρέπει να τεστάρεται σε κανονικές στάθμες ούτε σε ψηλές ούτε σε χαμηλές ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ Σε χαμηλές παίζει καλά γιατί έχει έμφση στα άκρα και είναι ζωηρό....αλλά κουράζει ..ξύνει ... Συμφωνώ οτι είναι σπουδαίο τεχνολογικό - οικονομικό επίτευγμα και πρωτοπόριακό ....αλλά το ερώτημα που έχουμε εδώ είναι αν θα σταθεί επάξια στο κύριο σύστημά μας Τώρα για κρεβατοκάμαρες και νυχτερινές ακροάσεις ..........