Το παράλογο που γίνεται εδώ μέσα από ορισμένους, αλλά κυρίως από τον κ. Ντοκατζή, είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι κάποιος δύναται να αλλάξει την αρχική του άποψη για κάποιο μηχάνημα μετά την 1η ή την 2η ή την 3η ημέρα ακρόασης.
Γνώμη βεβαίως επιτρέπεται να αλλάξεις , αλλά θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω να πιστεύω ότι ειναι παράλογο να αλλάξεις γνώμη επί τα χείρω για ένα μηχάνημα , το οποίο σε ενθουσίασε αρχικά. Παρ' όλα αυτά είσαι καλοδεχούμενος στην Γ κατηγορία. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως θα αντιμετωπίζουμε τυχόν νέες απόψεις σου για μηχανήματα : με επιφύλαξη για τα πρωτα σου συμπεράσματα 
.
Σε κατατάσσει αυθαίρετα στους θαυμαστες της "μπλεσκατούλας" και μετά δεν σηκώνει και παρατηρήσεις. Αυτό εμένα πραγματικά με κουράζει σε σημέιο που να μην αισθάνομαι την ανάγκη να μεταφέρω τις δικές μου καθημερινές εντυπώσεις καθώς και τεχνικές γνώσεις για το συγκεκριμένο μηχάνημα που αποφασίσαμε σαν club να δοκιμάσουμε ομαδικά σε παγγόσμια αποκλειστικότητα.
Αμα ήξερα ότι το θέμα ήταν τόσο σοβαρό , δεν θα μιλούσα καν .
Η δύναμη αυτού του thread δεν είναι όμως το ίδιο το προΙόν που δοκιμάζουμε εμείς εδώ ομαδικά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε την ίδια άσκηση και με μια μπλε οδοντόβουρτσα. Εδώ δοκιμάζεται η δύναμη τις επικοινωνίας, ο διάλογος και η ομαδικότητα. Αυτά τα στοιχεία δοδοκιμάζονται αυτες τις ημέρες στο avclub και όχι ένα cd player των 29 ευρώ . Εδώ μέσα υπάρχον επιμέρους θέματα για να δουλέψουν ομαδικά 3 ομάδες κορυφαίων ψυχολόγων για ένα χρόνο και να μην βγάλουν άκρη για το τι ψάχνουμε να βρούμε.
1. Ψάχνουμε να βρούμε στοιχεία για να αποδείξουμε ότι κάποιος άλλος είναι κουφός ;
Οχι βέβαια
2. Ψάχνουμε να βρούμε αν ένα Κινέζικο προιόν των 29 Ε αξίζει όσο ένα Ευρωπαϊκό των 500 ευρώ ?
Ναι , ή τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα εγώ
3. Ψάχνουμε να βρούμε γιατί το Avsite με τόσα πολλά ψαγμένα μέλη δεν πήρε χαμπάρι τίποτα ενώ θα έπρεπε ?
Οχι βέβαια
κ.λ.π
κ.λ.π
Τι ψάχνουμε τελικά ?
Πάντως, εαν ορισμένοι από εμάς πιστέψαμε έστω και για λίγο, ή έστω και για χαβαλέ, ότι βρέθηκε ένα Hi-End μηχάνημα των 29 ευρώ νέας τεχνολογίας που θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει το υπάρχον CD player, λυπάμε αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε αυτό ακόμα. Τουλάχιστον για μένα.
Οπότε θεωρώ την όλη ιστορία μια αποτυχία, σε ότι αφορά την αρχική κατάταξη του DV-865 ως ολοκληρωμένου προϊόντος αναπαραγωγής ήχου στην Hi-End κατηγορία.
Εκ των υστέρων βέβαια προέκυψαν στοιχεία που συνέβαλαν στην δημιουργία έντονης και μαζικής ανθρώπινης επικοινωνίας, στοιχείων αγνωστα μέχρι πριν λίγες μέρες σε Ελληνικό φόρουμ για τον ήχο. Η δύναμη των μέσων επικοινωνίας και η δύναμη του φτηνού στο μεγαλείο της.
Η δύναμη της αυθυποβολής ίσως ; Πάντως μη φοβάσαι . Ο λογαριασμός θα αποσταλεί στον κ. Μανωλάκο ( Ο διαχειριστής την πληρώνει πάντα
Μπράβο στο avclub και συγχαρητήρια για το σκορ της επισκεψιμότητας.
Μπράβο και στο avsite που απέρριψε με σύντομες διαδικασίες το ίδιο προϊόν το 2005 δηλαδή δύο χρόνια πριν και ουδέποτε το συμπεριέλαβε στην λίστα του σαν ένα μηχάνημα που του αξίζει μια θέση στην κατηγορία HiEnd.
Καλή σας ημέρα και να περνάτε όλοι καλά και ευχάριστα.