Λοιπόν, τα φρέσκα νεα έχουν ως εξής:
- Το μηχανάκι δεν αντέχει σε πολύωρες ακροάσεις. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 4 ώρες το πολύ, παίζει στα καλά του επίπεδα (προσοχή να παίζει, όχι όταν είναι σε stand by), από εκεί και μετά ανεξαρτήτως εντάσεων db, στήριξης με σφουγγάρι ή όχι, ρεπερτορίου κλπ. κλπ. μπλέκει τα μπουτάκια του.
Τελικά είναι καλύτερα να το αφήνουμε όσο θέλουμε σε κατάσταση που η οθόνη γράφει OFF (εγώ το αφήνω έτσι για όλο το οκτάωρο στο γραφείο και μετά κελαηδάει), παρά να παίζει στο repeat. Και εννοείται ότι κάποιες ώρες χρειάζεται να παραμένει εντελώς κλειστό (συνήθως κατά τις βραδυνές ώρες που κοιμόμαστε).
οχι ρε συ . και τοχω αφήσει με την καθαρίστρια σπίτι να παίζει στο repeat.
- Ισχύει ακόμα (αλλά με τη πάροδο των ημερών ολοένα και εξαφανίζεται) ότι τα πρώτα 5-10 λεπτά ακρόασης είναι συγχυσμένο το καημενούλι. Από εκεί και μετά απογείωση.
- Κατάφερα για πρώτη φορά στη ζωή μου να ακούσω ξεχωρισμένα και όχι σαν σάντουιτς τα riffs του Blackmore πάνω στο τείχος του Lord στο Machine Head. Ειδικά τα φρενήρη solos του δεύτερου λίγο πριν το tuti (
για προσδιόρισε λίγο καλύτερα αυτό το tuti , για να κάνω το τεστ με την γιαπωνέζικη κόπια που έχω ) στο Highway Star, ακούστηκαν αυτόνομα και όχι μπλεγμένα μέχρι το τελευταίο χτύπημα του πλήκτρου. Το σκατούλι διαθέτει άφθονη ανάλυση. Κάτι σαν τη γκαρσόνα πρώην χορεύτρια του Internet King που αβίαστα και χωρίς προσπάθεια σαγήνευε με τα περιγράμματά της.
- Tα κουμπιά του (ακόμα και του control) υπακούουν όποτε γουστάρουν. Ανυπόταχτο το ρημάδι!
- Όταν δυσκολεύεται να διαβάσει κανα copy cd, βγάζει την ένδειξη "bad". Aνοιγόκλεισα το πορτάκι (με 3 προσπάθειες παρακαλώ!) και το διάβασε κανονικά. Bad boy, you bad boy!
- Aγαπά με πάθος τα ηλεκτρονικά και τους Peppers. Στα μεν πρώτα διακρίνεις αμέσως τα αβυσσαλέα μπάσσα, ενώ σε όλο το By the way των δεύτερων καταλαβαίνεις ότι λείπει όντως ένα μπροστινό δόντι από τον Kiedis κι ας μη τον έχεις δει ποτέ ούτε σε φωτό με τη πλάτη!
στην αριστουργηματική extended version του freaky styley τι λέει ;
- Όλα τα παραπάνω στο δικό μου σύστημα. Τζίμη ανατριχιάζω στην ιδέα πως για παράδειγμα μπορεί να ακούγεται σε σένα η Μariska Veres... Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα συναισθήματα. Θα έρθω το απόγευμα να κλάψουμε μαζί. Πες και στον Λύμπε (ο οποίος με το συνδυασμό Magnepan/Βlueshit θα έχει λογικά ασκητέψει

).
Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Το Rotel πάντως θα πιάσει πολύ χαμηλή θερμοκρασία για καιρό.