ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εντάξει έχω κάνει και λίγο μάρκετινγκ αλλά μου πέρασε μία διαστροφική ιδέα από το μυαλό που έχει να κάνει με εγκεφαλικές διαταραχές περισσότερο.

Ελπίζω να μη διαβάζει κανένας που να εμπλέκεται με το blue sky.

Σκεφτείτε να βγάλουν άμεσα το 875 το οποίο να έχει καλύτερη τροφοδοσία και ένα καλύτερο σασί. Και να το τιμολογήσουν 30-35 ευρώ.

Α,πα,πα,πα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟ

Μπορώ να το αρνηθώ αφού μου το ζητάς τόσο ευγενικά?

Ελπίζω μέχρι τη δευτέρα να σου απαντήσω, οκ? -bye-

ευχαριστώ θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον

Εντάξει έχω κάνει και λίγο μάρκετινγκ αλλά μου πέρασε μία διαστροφική ιδέα από το μυαλό που έχει να κάνει με εγκεφαλικές διαταραχές περισσότερο.

Ελπίζω να μη διαβάζει κανένας που να εμπλέκεται με το blue sky.

Σκεφτείτε να βγάλουν άμεσα το 875 το οποίο να έχει καλύτερη τροφοδοσία και ένα καλύτερο σασί. Και να το τιμολογήσουν 30-35 ευρώ.

Α,πα,πα,πα...

Αμήν !

:flipout:

δικό σου για οσο θες και πές μου (μονο που αυτο πλέον δεν ειναι 50ρι)

Vasilis-T , βλέπω τα διπλά modules του Αυστραλού (burson modules) στη photo με το 50άρι που ανέβασες. Διακριτοί opamps σε καθαρή τάξη Α . :award: :award: :award:

Μάντεψε που αλλού θα παίξουν παπάδες.

Last edited:
Vasilis-T , βλέπω τα διπλά modules του Αυστραλού (burson modules) στη photo με το 50άρι που ανέβασες. Διακριτοί opamps σε καθαρή τάξη Α . :award: :award: :award:

Μάντεψε που αλλού θα παίξουν παπάδες.
απλά πετάνε (εγώ δέν νομιζω να ξανάσχοληθω με στερεάς μορφής τελεστικο):firstprize: :firstprize: :firstprize:

Απλώς να ξερεις ότι πολυ ακριβά και κορυφαία (ηχητικώς) CD players της αγοράς χρησιμοποιούν τελεστικούς. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ακουγονται με διακριτά opamps. Πάντως διάβασα πολύ θετικά αποτελέσματα από κάποιους που τόλμησαν να πειράξουν τα ακριβά τους μηχανήματα. Εγώ δεν θα τολμούσα να πειράξω ας πούμε ένα Esoteric . Kάτι δεν μου κάθεται καλά, κάπου σέβομαι και την δουλειά του σχεδιαστή , κάπου .... κατάλαβες.

Με το μπλεσκατούλι κανένα πρόβλημα , αν δεν παίξουν οι μοντίφες όπως θέλω, θα το πετάξω στα σκουπίδια. Ελπίζω να είναι και ανακυκλώσιμο. Να κάτι που δεν είδαμε. Σημαντικότατο στοιχείο που δεν συζητηθηκε .

Last edited:
Απλώς να ξερεις ότι πολυ ακριβά και κορυφαία (ηχητικώς) CD players της αγοράς χρησιμοποιούν τελεστικούς. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ακουγονται με διακριτά opamps. Πάντως διάβασα πολύ θετικά αποτελέσματα από κάποιους που τόλμησαν να πειράξουν τα ακριβά τους μηχανήματα. Εγώ δεν θα τολμούσα να πειράξω ας πούμε ένα Esoteric . Kάτι δεν μου κάθεται καλά, κάπου σέβομαι και την δουλειά του σχεδιαστή , κάπου .... κατάλαβες.
Οποίος φοβάτε τους (σχεδιαστές) πεφτει και κοιμάται εαν άφηνα το 50αρι, οπως θελανε οι designer θα το κανα playstasion να παιζει ο γιόκας μου (το modules που φόρεσα ειναι βιοτεχνίκου επιπέδου απο ενα γατονι απο australia που θα κόστιζε στις εταιρείες 100 εργάτες extra οπότε ?????)-bye- -bye- -bye- -bye- -bye- .
MΟΛΙΣ ακούω
Γιώργος Ανδρέου
Χελιδόνια της βροχής οπως πότε πριν:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

οι σχεδιαστές σχεδίασαν με τα δεδομένα του 95 και καλά έκαναν.
Σήμερα ίσως το μόνο που αξίζει πολύ στο μηχάνημα αυτό είναι η κατασκευή, τροφοδοσία, οδηγός.
οπότε αν το ρισκάρεις....

Οποίος φοβάτε τους (σχεδιαστές) πεφτει και κοιμάται εαν άφηνα το 50αρι, οπως θελανε οι designer θα το κανα playstasion να παιζει ο γιόκας μου (το modules που φόρεσα ειναι βιοτεχνίκου επιπέδου απο ενα γατονι απο australia που θα κόστιζε στις εταιρείες 100 εργάτες extra οπότε ?????)-bye- -bye- -bye- -bye- -bye- .
MΟΛΙΣ ακούω
Γιώργος Ανδρέου
Χελιδόνια της βροχής οπως πότε πριν:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Δεν με κατάλαβες. Δεν μίλησα για το 50άρι. Μίλησα για κάποια πολύ ακριβά μηχανάκια . Θα έκανες ποτέ πειράματα αν είχες ένα πολύ ακριβό CD player ας πούμε των 10.000 ευρώ ; Εγω δεν θα τολμούσα να το "πειράξω". Οταν πειράζεις ένα μηχάνημα, κανονικά πρέπει να έχεις δίπλα σου ένα απείιραχτο για να το συγκρίνεις με το πειραγμένο όποτε χρειαστεί ή όποτε σου ζητηθεί (-bye- )

Last edited:
Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

οι σχεδιαστές σχεδίασαν με τα δεδομένα του 95 και καλά έκαναν.
Σήμερα ίσως το μόνο που αξίζει πολύ στο μηχάνημα αυτό είναι η κατασκευή, τροφοδοσία, οδηγός.
οπότε αν το ρισκάρεις....
ΣΤΟ FORMA cda λοιπάμε, αλλά περαν του σημειου DA CONVERT λόγω digital τεχνολογίας (κατα εμέ δεν είναι δραματικές ακουστές αλλαγές σε πιο σοβαρά μηχανακια ) δεν εχούμε και πολλά να πούμε. Στο μπλεσκατούλι με 30ευρουλια ας πουμε την βλέπουμε την εξέλιξη ΚΑΙ την ακούμε !!!-bye- -bye- νομίζω δηλαδη

Στο μπλεσκατούλι η οποιαδήποτε αλλαγή ακούγεται.
Είναι τόσο κακά τα περισσότερα υλικά γύρω από το ZORAN Vaddis 962 που ότι και να αλλάξεις θα ακούσεις διαφορά πάντα προς το καλύτερο. Χωρίς πλάκα τώρα δεν το έχουμε ακουσει ακόμα το Vaddis 9 .

(Σύντομα όμως θα έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε, ελπίζω λίαν συντόμως, πιθανότατα και με άλλο transport :fahne90: ) θα ανέβει όμως το κόστος δραματικά.

Κάπως έτσι φτιάχνονται και τα HiEnd CD players. Ολα έχουν ένα κορυφαίο τσιπάκι κάπου μέσα τους, αλλά από μόνο του αυτό το τσιπάκι δεν επαρκεί.

Last edited:
Δεν με κατάλαβες. Δεν μίλησα για το 50άρι. Μίλησα για κάποια πολύ ακριβά μηχανάκια . Θα έκανες ποτέ πειράματα αν είχες ένα πολύ ακριβό CD player ας πούμε των 10.000 ευρώ ; Εγω δεν θα τολμούσα να το "πειράξω". Οταν πειράζεις ένα μηχάνημα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις δίπλα σου ένα απείιραχτο για να το συγκρίνεις.
ΕΧΕΙΣ δίκιο ναι εγω το εχω κανει πειραμα το 50αρι (εχει βγαλει τα λεφτα του 100 φορές) αλλά συνχρόνως δεν με μου κανει εντύπωση και το super cd των 100000000$ (κατι σαν τους παπάδες με την θρησκεια και τους μηχανικους με τα αμάξια) παλι θα το χέριαζα:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

dac_inner.jpg

με μια μικρη μετατροπη ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΣΚΑΤΟΥΛΙ το εκανα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ Βad humor

Αει σιχτιρ μετα απο 32500 θεασεις και κοντα 1000 απαντησεις...περασα "κατα λαθος" απο τον καρφουρα...και τσιμπησα ενα......
Ποσες ωρες το αφησατε στο repeat μεχρι να " ανοιξει " και να ακουστει ο θεικος του ηχος?

Αντε γιατι το 63ΚΙs πιανει πολυ χωρο.......

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Παναγιώτη μη ξεχνάς ότι το μηχανηματάκι θέλει και λίγο να μένει εντελώς κλειστό για κάποιες ώρες. Εκτός από ασφάλεια (τα είπε και ο Παναγιωτίδης καλύτερα) δίνει αποτέλεσμα και ηχητικά.

Aυτο μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω???????Γιατι για ξεκουρασει???:flipout: :flipout:

Εγω ξερω οτι οσο περναει η ωρα και ζεστενεται ενα μηχανημα παιζει και καλλυτερα,αυτο χρησιμοποιει διαστημικη τεχνολογια και το κανει αναποδα η,φοβαστε μην καει και το λετε ευγενικα?????δεν ειναι ντροπη τσι και αλλιως.

Το μπλεσκατούλι κύριοι δεν ζεσταίνεται καθόλου. Βρείτε άλλα προβλήματα ουσιαστικά,αν θέλετε πραγματικά να το ψάξετε.
Ολα κι όλα , μην προσπαθείτε κάποιοι σκόπιμα να το αδικήσετε γιατί θα πάρω ανάποδες και θα πω πράγματα που δεν πρέπει.

Είπα, δεν είναι χαιεντ αλλά το μηχανάκι πάιζει και σε κάποιους πάιζει πολύ καλα σαν HiFi ματσάροντας πολυ καλά με το υπάρχον σύστημα.

Last edited:
Βασίλη, μπορεί το δικό σου να είναι μοναδικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι και τα άλλα ακούγονται το ίδιο καλά σε άλλα συστήματα. Στα ψηλά χάνει πολύ γιατί είναι λάθος. Θα βελτιωθεί πολύ γιατί ξέρω τώρα τι είναι αυτό που φταει.