ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

και όποιος βαριέται σπιτάκι του να παίξει με τα παιχνιδάκια του....:BDGBGDB55:
ή το κουβαδάκι του και σ άλλη παραλία.
Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να διαβάζει πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν και δεν τον αφορούν.
Βρε εχεις γίνει βαρετός το καταλαβαίνεις? :BXVZCBXZ6:

Εσύ στα φωτογραφικά σου και άσε τα παιγνίδια για τα μεγάλα παιδιά...:guitarist:

Μα γιατί τόσο μίσος για το μπλουσκάι;
Κι εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι μουσικόφιλοι τι θα απογίνουμε δηλαδή;

Δεν ξερω γιατι επιμενεις τοσο να χαλας τα θεματα, ειτε με την ειρωνία σου ειτε με τα σκόπιμα λινκς θελοντας ισως να ανεβασεις τη θέαση του κλάμπ στο οποίο εισαι πρόεδρος.
Δεν σε υποχρεώνει κανεις να διαβαζεις θέματα που δεν σε αφορούν και δεν σε ενδιαφέρουν.
Το αν σου ειμαι βαρετός δεν με αφορά, αντιθετα το να χαλας τα θεματα με εκτός θέματος post και ασκοπο spamming με ενδιαφέρει τοσο για την Photo Gallery όσο και οποιαδήποτε αλλη κατηγορία αυτου του φόρουμ.
Οσο για την τελευταία σου πρόταση, θα περίμενα απο εναν "πρόεδρο" καλύτερους τρόπους και συμπεριφορά καθως και σεβασμό στους κανόνες αυτου του δικτυακού τόπου.

Στέργιο ειναι φανερό νομίζω πως γιατι καποιοι αισθάνονται τουλαχιστον αμήχανα!

Επιμένω ότι τα θέματα με τα οποία ασχολεισαι δεν αφορούν την High End κατηγορία.

Θα σε παρακαλούσα επομένως να ασχοληθείς με κατηγορίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σου.

Αυτο απο οτι φαινεται εισαι ακατάλληλος να το κρινεις μιας και θεματα σαν το
"Ο Πιονιέρος, το 4/τροχο μουλάρι και το γαλάζιο παρμπριζ..." και το
"Αυτό για μερικούς καλούς φίλους που μας τίμησαν..."
που πόσταρες στη Ηi Εnd βρίσκονται στην AVClub Cafe!
Αν πραγματικά αγαπάς τη Hi End, μπορεις να μας το επιβεβαιώσεις δημοσιεύοντας θέματα που εχουν αμεση σχέση με τη κατηγορία αυτή για την οποία κόπτεσαι.
Πραγματικά περιμένω πιο ενδιαφέροντα θέματα απο τον πρόεδρο του ΑΚΑ!

Πολυ αγριεμενα τα πραγματα βλεπω, δεν μπορω να λειψω μια μερα και παιρνετε φωτια εσεις οι θερμοι Ελληνες.
Για τον Χρηστο λεω οτι δεν ειδα το περιβοητο φιλμ σου, απλα διαβασα σε ενα Γερμανοφωνο φορουμ για αυτο και δεν λεω τι γραφανε γιατι δεν ειναι τιμητικο και θα πικραθεις.
Οχι ποδηλατο σημερα ουτε βιολια, απλα κατασκευη διαφορων σασσι στο χομπυ συνεργειο ενος φιλου για τον επομενο προενισχυτη μου με διαφορες ισοσταθμισεις εκτος RIAA.
Αλλα, τι σχεση εχει αυτο με την συζητηση μας?

....Για τον Χρηστο λεω οτι δεν ειδα το περιβοητο φιλμ σου, απλα διαβασα σε ενα Γερμανοφωνο φορουμ για αυτο και δεν λεω τι γραφανε γιατι δεν ειναι τιμητικο και θα πικραθεις....

Την Γερμανικήν δεν την κατέχω
Διαβάστε οι Γερμανόφωνοι και πέστε μου και μένα κι ας πικραθώ... -bye-

- AAA Forums (Ger)
- AudioVideo Forums (Ger)
- Open End Music Forums (Ger)
- Roehren-und-Hoeren Forums (Ger, topic#1)
- Roehren-und-Hoeren Forums (topic#2)
- HIFI Forums (Ger)
- HolgerBarske HIFI (Ger, film embedded!)
- HIFI Forum (Ger)
- Nubert Forum (Ger)

BTW, Βάλαμε και το πρώτο γκόλ...

Last edited:
Δεν ξερω γιατι επιμενεις τοσο να χαλας τα θεματα, ειτε με την ειρωνία σου ειτε με τα σκόπιμα λινκς θελοντας ισως να ανεβασεις τη θέαση του κλάμπ στο οποίο εισαι πρόεδρος.
Δεν σε υποχρεώνει κανεις να διαβαζεις θέματα που δεν σε αφορούν και δεν σε ενδιαφέρουν.
Το αν σου ειμαι βαρετός δεν με αφορά, αντιθετα το να χαλας τα θεματα με εκτός θέματος post και ασκοπο spamming με ενδιαφέρει τοσο για την Photo Gallery όσο και οποιαδήποτε αλλη κατηγορία αυτου του φόρουμ.
Οσο για την τελευταία σου πρόταση, θα περίμενα απο εναν "πρόεδρο" καλύτερους τρόπους και συμπεριφορά καθως και σεβασμό στους κανόνες αυτου του δικτυακού τόπου.

Συμφωνω απολυτα. Ελεος πια...

Παρακαλείται το μέλος Skaloumbakas να μην ειρωνεύεται τους συνομιλητές του.
Επίσης η συνεχής παράθεση links προς το aca ή αλλού, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και άσχετες με το θέμα του εκάστοτε τρέχοντος thread έχει δημιουργήσει φανερή δυσφορία σε αρκετά μέλη.

Παρακαλώ γιά πρώτη και τελευταία φορά να μη συνεχιστεί.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Επίσης η συνεχής παράθεση links προς το aca ή αλλού, που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι και άσχετες με το θέμα του εκάστοτε τρέχοντος thread έχει δημιουργήσει φανερή δυσφορία σε αρκετά μέλη.

Ειναι φανερη η αναγκη καποιων για διαφημιση και προσελκυση αναγνωστων. Απο κει προκυπτει ολη αυτη η ...φασαρια-bye-

Αν θέλουν διαφήμιση ας αγοράσουν ενα μπάνερ να ειναι και σικ!
τι στο καλό? αφου το φυσάνε το χρήμα!
Εκτος και αν μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδέλες
ή εχουν καβουρομάνες στις τσέπες τους???

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Βρε εχεις γίνει βαρετός το καταλαβαίνεις? :BXVZCBXZ6:

Εσύ στα φωτογραφικά σου και άσε τα παιγνίδια για τα μεγάλα παιδιά...:guitarist:
Το γεγονός ότι ένας συνφορουμίτης είναι Συντονιστής σε διαφορετική κατηγορία από αυτή του hi-end, δεν του δίνει το δικαίωμα δλδ να μιλά στις άλλες...???...???:flipout:
Μπράβο λοιπόν από τον πρόεδρο του ΑΚΑ που εδώ μέσα όμως είναι ένα απλό μέλος όπως όλοι μας...:grinning-smiley-043
Αγαπητό μέλος του avclub, θεωρώ πολύ κουραστικό πια το ότι συνέχεια δίνετε παραπομπές προς το δικό σας(από ότι φαίνετε δλδ) φόρουμ...Αν θέλετε να συνομιλούμε εδώ μέσα πολύ ευχαρίστως, αν θέλουμε εμείς να έρθουμε στο ΑΚΑ τότε θα έρθουμε, δεν χρειάζετε η τόση προσπάθεια πια από μέρους σας...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Το γεγονός ότι ένας συνφορουμίτης είναι Συντονιστής σε διαφορετική κατηγορία από αυτή του hi-end, δεν του δίνει το δικαίωμα δλδ να μιλά στις άλλες...???...???:flipout:
Μπράβο λοιπόν από τον πρόεδρο του ΑΚΑ που εδώ μέσα όμως είναι ένα απλό μέλος όπως όλοι μας...:grinning-smiley-043
Αγαπητό μέλος του avclub, θεωρώ πολύ κουραστικό πια το ότι συνέχεια δίνετε παραπομπές προς το δικό σας(από ότι φαίνετε δλδ) φόρουμ...Αν θέλετε να συνομιλούμε εδώ μέσα πολύ ευχαρίστως, αν θέλουμε εμείς να έρθουμε στο ΑΚΑ τότε θα έρθουμε, δεν χρειάζετε η τόση προσπάθεια πια από μέρους σας...

Πεστε τα βρε παιδια γιατι με εχει κανει, αλλα και αλλους, εξω φρενων με αυτα που λεει, που υποννοει και ηρωνευεται!!!!!
Και αν παραφερθηκα ζητω συγνωμη απο ολα τα μελη !!!!
Εκτος απο αυτον!!!!!!!

Μόλις έκανα ένα συγκριτικό με το μπλουσκάι (εντελώς απείραχτο) και το παλιό μου Kenwood DP-2030.
Ηχητικά είναι πολύ κοντά, απλώς βρίσκω το Kenwood να έχει λίγο καλύτερο έλεγχο στο μπάσο. Το μπλουσκάι έχει μεν μεγαλύτερη ένταση στις χαμηλές, αλλά μου βγάζει κάτι σαν "θολούρα", αντίθετα από το άλλο ακούς καθαρά τις νότες. Πάντως και τα δυο ακούγονται ξεκούραστα, οπότε το μπλεσκατό παραμένει, εφόσον μπορεί να παίξει και mp3.

Καλημέρα...
Βλέπω με ενδιαφέρον τις διάφορες ακροάσεις του bluesky και αναρωτιέμαι...
Ακούω εδώ και αρκετό καιρό από ένα Marantz Mk-II 63 KIS.... Από ποιότητα κατασκευής (εκτός από τον μηχανισμό εισαγωγής του CD) είναι πολύ καλό για τα χρήματα που έδωσα (τότε :grandpa: ) και από τον ήχο είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Λέτε να πάω για αναβάθμιση;

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Καλημέρα...
Βλέπω με ενδιαφέρον τις διάφορες ακροάσεις του bluesky και αναρωτιέμαι...
Ακούω εδώ και αρκετό καιρό από ένα Marantz Mk-II 63 KIS.... Από ποιότητα κατασκευής (εκτός από τον μηχανισμό εισαγωγής του CD) είναι πολύ καλό για τα χρήματα που έδωσα (τότε :grandpa: ) και από τον ήχο είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Λέτε να πάω για αναβάθμιση;

μαλλον οχι .:grandpa:

Εγω παντως που τα εχω και τα δυο ,δεν μπορω να σου πω οτι ειναι αναγκαιο να αναβαθμιστεις.
Τωρα 30 ψωροευρω κανει,παρε ενα να σου φυγει η ιδεα!!!!