ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Τ εγινε βρε λεβεντες εγραψα κατι για το BS και δεν φανηκε ????Τι εγινε χαθηκε στην πορεια ?Θιγεται κανενας οταν μιλαμε γιαυτο το player???/
Ε admin????

Πήρα πριν μερικές μέρες από το καρφούρ ένα Blu Sky για το μαγαζί.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Έχει μπόλικη ισχύ, είναι αθόρυβος ο μηχανισμός του και ψήνει γρήγορα.
Για φουρνάκι μικροκυμάτων μιλάω.
Επιτέλους έφαγα νόστιμο μπουγιουρντί.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Πήρα πριν μερικές μέρες από το καρφούρ ένα Blu Sky για το μαγαζί.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Έχει μπόλικη ισχύ, είναι αθόρυβος ο μηχανισμός του και ψήνει γρήγορα.
Για φουρνάκι μικροκυμάτων μιλάω.
Επιτέλους έφαγα νόστιμο μπουγιουρντί.
Απιστευτρουα Μιχαλιους !!!!!!!!!!!!!!!-bye--bye--bye-
Θα βγαλουν νεο μαντελο dac -transport στα 95 ευρω που θα φτιαχνει και fredoccino μπερκετι-----

Βρηκα χειρότερο σεταπ ...! Παίζει ρέστα ! Ακούστε : Contel των 40 ευρώ DVD-R παρακαλώ , όχι παίζουμε, σε συνδιασμό με τον Trends 10.1 και τα Cardas RCA / Auditorium23 speaker και Klipsh ηχεία θα πάθετε σόκ πως ακούγεται . Συριστικά και ξυριστηκά ξεχάστε τα , γένεια θα βγάλουν τα tweeter σας ! Απίστευτο παίδες πώς ένα τέτοιο σύστημα διατηρεί βασικά συστατικά όπως ικανοποιητικότατη λεπτομέρεια, σώμα, ευγένεια σε τόσο λίγα χρήματα , σε αντίθεση με κάτι solid state που κοστίζουν 1-2 χιλιάρικα και αναπαράγουν βιολιά με γρέζι και γκρίνια ... ίσως είναι οι καλωδιάρες μου ! Χεχε.

Μην το λες, γιατί αυτή τη στιγμή ακούω από έναν τρανζιστοράτο που θεωρούσα ξυριστική μηχανή στα ηλεκτροστατικά μου κι έχω πάθει σοκ!

Θα γράψω σε λίγες μέρες, μόλις σιγουρευτώ, γιατί νομίζω ότι έχουμε τεράστιο θέμα (για το δικό μου σύστημα μιλάω πάντα)...

Εβαλες και φερριτες και δουλευει καλλιτερα? μπορεις βεβαια να κανεις Μιχαλη ενα τεστ ,πως ψηνει, με φερριτες και χωρις φερριτες.

Εβαλες και φερριτες και δουλευει καλλιτερα? μπορεις βεβαια να κανεις Μιχαλη ενα τεστ ,πως ψηνει, με φερριτες και χωρις φερριτες.
Βεβαίως πρέπει να κάνουμε ένα τεστ και θα είσαι καλεσμένος για να μας πεις την γνώμη σου Πέτρο.
Τι να ψήσουμε όμως;
Με ή χωρίς φερρίτες.

Προτεινω τυφλο τεστ με αλλαγες καλωδιων,πρεπει να ειναι απσπωμενα,και αποφανθουμε αν ο χαλκος 5Ν ψηνει πιο νοστιμα απο χαλκο 6Ν,και επειτα να επικεντρωθουμε στην επιδραση του φερριτη στο ψησιμο.Παντως καλο θα ηταν να ζητησουμε και την βοηθεια του γνωστου φιλου που ασχολειται με το θεμα.Βεβαια τωρα αν ο Σαββας Χρυσοστομιδης φερει και τον απομονωτη που εχει ,τοτε το τεστ μαλλον θα ειναι πιο ολοκληρωμενο

Αναφέρεται μάλιστα σε διάφορα διεθνή φόρα οτι η τοποθέτησ σταθερών 10 mGauss μαγνητών τριγύρω απο την μαγνετρον αυξάνει την EIRP με την οποία ακτινοβολείται το μπιφτέκι, βελτιώνει την Γραμμικότητα του παραγόμενου ημιτόνου, και αφαιρεί τετραγωνισμούς στο Ημίτοο που ξεροψήνουν την εξωτερική κρουστα, αφήνοντας το εσωτερικό άψητο.

Ο κ. Misukai Tobifteki, γνωστός ιπάπωνας σχεδιαστής, προτέινει ην απόσταση των 1.27 cm και συκγεκριμένες γωνίες τοποθέτησης των εν λόγω μαγνητών.
επίσης η τοποθέτηση γνωστής αμφιλεγόμενης μάρκας διαχυτών επι του τοιχειου αντικρυστά της εξόδου της magnetron θωρείται Hoax.

Last edited:
Αναφέρεται μάλιστα σε διάφορα διεθνή φόρα οτι η τοποθέτησ σταθερών 10 mGauss μαγνητών τριγύρω απο την μαγνετρον αυξάνει την EIRP με την οποία ακτινοβολείται το μπιφτέκι, βελτιώνει την Γραμμικότητα του παραγόμενου ημιτόνου, και αφαιρεί τετραγωνισμούς στο Ημίτοο που ξεροψήνουν την εξωτερική κρουστα, αφήνοντας το εσωτερικό άψητο.

Ο κ. Misukai Tobifteki, γνωστός ιπάπωνας σχεδιαστής, προτέινει ην απόσταση των 1.27 cm και συκγεκριμένες γωνίες τοποθέτησης των εν λόγω μαγνητών.
επίσης η τοποθέτηση γνωστής αμφιλεγόμενης μάρκας διαχυτών επι του τοιχειου αντικρυστά της εξόδου της magnetron θωρείται Hoax.
Tι ειπες τωρα βρε γιατρε!!!!!!!!!!!!Μας εστειλες βρε πουλακι μου!!!!!!!!!!!!:award::award:Να τα διαβασει αυτα ο μεγαλακατασκευαστης του μπλε ουρανου και να τον δουμε να μπαινει στην πιατσα με μοντελακια απο κουζινες -πλυντηρια-αποροφητηρες-πιστολακια μαλλιων-δονητες-μιξερ και βοηθεια μας ------Φυσικα ολα αυτα εξαιτειας αυτης της υπερκατασκευης του εν λογω υπερDVD που ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ και παραγκες παγκοσμιως!!!!!!!!!!

united dvd 8097 , 35 ευρω απ το public, και με ένδειξη του κομματιού που παιζει και ελαφρος καλυτερη κατασκευη και έμουρφο, σε συγκριση με το μπλακσκατο βγηκε πανηγυρικα καλυτερο.
Το θρέντ πρεπει να θερματοδεθεί και να προσφέρεται προς ενισχυση του σωματειου, εχουν υπωθεί τεραστιές ατάκες. Με τοσους που το εχουν διαβάσει βγαζουμε δήμαρχο