Aααααχχχ. η καρδιά μουυυ. τέλος το BS πρίν το πάρω ? Φέρτε μου τα ΒF να κάνω 20....
Eμ..είδες τι πάθαμε?:silly::silly:
Aααααχχχ. η καρδιά μουυυ. τέλος το BS πρίν το πάρω ? Φέρτε μου τα ΒF να κάνω 20....
Απιστευτρουα Μιχαλιους !!!!!!!!!!!!!!!Πήρα πριν μερικές μέρες από το καρφούρ ένα Blu Sky για το μαγαζί.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.
Έχει μπόλικη ισχύ, είναι αθόρυβος ο μηχανισμός του και ψήνει γρήγορα.
Για φουρνάκι μικροκυμάτων μιλάω.
Επιτέλους έφαγα νόστιμο μπουγιουρντί.
Βεβαίως. Να έρθετε.Κάνει καλύτερα μπιφτέκια;
Να έρθουμε να δοκιμάσουμε;:eating:
Βεβαίως πρέπει να κάνουμε ένα τεστ και θα είσαι καλεσμένος για να μας πεις την γνώμη σου Πέτρο.Εβαλες και φερριτες και δουλευει καλλιτερα? μπορεις βεβαια να κανεις Μιχαλη ενα τεστ ,πως ψηνει, με φερριτες και χωρις φερριτες.
Tι ειπες τωρα βρε γιατρε!!!!!!!!!!!!Μας εστειλες βρε πουλακι μου!!!!!!!!!!!!:award::award:Να τα διαβασει αυτα ο μεγαλακατασκευαστης του μπλε ουρανου και να τον δουμε να μπαινει στην πιατσα με μοντελακια απο κουζινες -πλυντηρια-αποροφητηρες-πιστολακια μαλλιων-δονητες-μιξερ και βοηθεια μας ------Φυσικα ολα αυτα εξαιτειας αυτης της υπερκατασκευης του εν λογω υπερDVD που ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ και παραγκες παγκοσμιως!!!!!!!!!!Αναφέρεται μάλιστα σε διάφορα διεθνή φόρα οτι η τοποθέτησ σταθερών 10 mGauss μαγνητών τριγύρω απο την μαγνετρον αυξάνει την EIRP με την οποία ακτινοβολείται το μπιφτέκι, βελτιώνει την Γραμμικότητα του παραγόμενου ημιτόνου, και αφαιρεί τετραγωνισμούς στο Ημίτοο που ξεροψήνουν την εξωτερική κρουστα, αφήνοντας το εσωτερικό άψητο.
Ο κ. Misukai Tobifteki, γνωστός ιπάπωνας σχεδιαστής, προτέινει ην απόσταση των 1.27 cm και συκγεκριμένες γωνίες τοποθέτησης των εν λόγω μαγνητών.
επίσης η τοποθέτηση γνωστής αμφιλεγόμενης μάρκας διαχυτών επι του τοιχειου αντικρυστά της εξόδου της magnetron θωρείται Hoax.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.