ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΕ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ .TAPE SELECTOR ME 1 LOW NOISE 2 WIDE RANGE. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
EXΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΑΙ GX-630DB ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ 4-TRACK ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΜΕ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ .TAPE SELECTOR ME 1 LOW NOISE 2 WIDE RANGE. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλυμερα οι μπομπινες μου ειναι BASF 911 STUDIO MASTER .Η επιλογη ποια θα ειναι LN η WR στο TAPE SELECTOR. ευχαριστω.
Καλυμερα οι μπομπινες μου ειναι BASF 911 STUDIO MASTER .Η επιλογη ποια θα ειναι LN η WR στο TAPE SELECTOR. ευχαριστω.
Παιδιά μιά βοήθεια !
Άν κάποιος έχει το AKAI GX-635 να μου πεί
ακριβώς τις διαστάσεις των πλαινών ξύλινων
πάνελ και των οπών φυσικά.
Επίσης αν κάποιος ξέρει να μου πεί, που μπορώ
να φτιάξω δύο τέτοια πλαινά από MDF
με καπλαμά, σε λογική τιμή.
Ευχαριστώ.
Το video κάνει καθαρόαιμη αναλογική εγγραφή και μάλιστα σε πλάτος ταινίας, σχεδόν δυόμιση φορές μεγαλύτερο από την μπομπίνα.
Οι κεφαλές του εγγράφουν σε όλο το πλάτος της ταινίας, χωρίς εικόνα και όπως καταλαβαίνεις είναι τεράστια η πληροφορία που περνιέται πάνω της...
Sorry γαι το ετεροχρονισμένο quote.
Απ' ότι γνωρίζω σχετικά με το VHS HI-FI δεν μπορεί να γίνει άμεσα σύγκριση πλάτους ταινιών γιατι το Hi-Fi σήμα γράφεται επάνω στο σήμα video ως ένα φέρον διαμoρφωμένο κατά FM. (Τα υπόλοιπα σήματα video και μονοφωνικό ήχου υπάρχουν κανονικά)
Ένα σήμα το οποίο είναι διαμορφωμένο σε FM, δεν έχει απόκριση συχνότητας 20Hz-20KHz, αλλά 20-30Hz έως 16KHz στην καλύτερη περίπτωση.
Ένα καλό video Hi-Fi, μπορεί και να αγγίξει τους 23KHz με άνεση και βέβαια με πάρα πολύ καλό ήχο και κυρίως flat απόκριση συχνοτήτων από 20Hz-20ΚΗz.
Νομίζω οτι αν ακούσεις μπομπινόφωνο και ένα πολύ καλό video σε αντιπαράθεση, θα αναθεωρήσεις..:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.