Μπομπινόφωνα

Eξαιρετική "κατάσταση"!!!!
Τώρα που "γλύτωσες" από τη λαίλαπα του Δου Νου Του, κάτσε να απολαύσεις όσα έκανες με κόπο και μεράκι!

Σιδεροκέφαλος Νότη μου!!
Άντε... σου εύχομαι να ζήσεις και να είσαι γερός άλλα τόσα χρόνια να τους τα πάρεις όλα πίσω των τομαριών...

Πραγματικά σας χαίρομαι. Έχοντας γνωρίσει κατ' ιδίαν τον έναν από τους φωτογραφηθέντες (τον ποιο άσχημο!!!!!) ενώ με τον άλλο δεν έχω καταφέρει ακόμα να τα πω (Νότης) θαυμάζω το μεράκι σας. Το ταξίδι είναι η μουσική και όχι τα μηχανήματα.
Keep walking

Ναι, η μουσική είναι ένα υπέροχο ταξίδι που σε συνεπέρνει και σε πάει με τη φαντασία και τη μελωδία, σε κόσμους υπέροχους!
Άσε δηλαδή που ..."ομορφαίνει" τον "άσχημο" κόσμο μας!:jester

(Τώρα που με βλέπω πάλι στη φωτό, μήπως να περάσω λίγο από τον ...Φουστάνο? Έχει και μουσική στο ιατρείο του... :aetsch:)

Ναι, η μουσική είναι ένα υπέροχο ταξίδι που σε συνεπέρνει και σε πάει με τη φαντασία και τη μελωδία, σε κόσμους υπέροχους!
Άσε δηλαδή που ..."ομορφαίνει" τον "άσχημο" κόσμο μας!:jester

(Τώρα που με βλέπω πάλι στη φωτό, μήπως να περάσω λίγο από τον ...Φουστάνο? Έχει και μουσική στο ιατρείο του... :aetsch:)

Έλα να πιούμε κάνα Αγιωργίτικο.
Οι ταννίνες κάνουν καλό παντού.!;)

Ήρθε εχθές ο Θανάσης ο Πασχάκης και έφερε ένα Tandberg 3000x για να το
τεστάρουμε. Το ξέθαψε από κάποια αποθήκη, όπου ήταν καταχωνιασμένο για
τουλάχιστον 35 χρόνια! Αφού λοιπόν το περιποιήθηκε δεόντως, ήθελε διακαώς
να το ακούσει, διότι δεν ήταν καθόλου σίγουρος άν παίζει και σε τι κατάσταση
βρίσκονταν οι κεφαλές. Ο ίδιος δεν είχε κάποια ταινία κι έτσι.......ήπιαμε καφέ!
Τις λεπτομέρειες τις ακρόασης θα σας τις πεί ο ίδιος, εγώ έκανα την εισαγωγή.
Το μωρό (40 χρόνων) ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

1000776of.jpg

1000784t.jpg

1000778q.jpg

1000779a.jpg

ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ!!

Last edited:
Πολύ καλή παρέα. Μπράβο σε όλους σας. Θα προσπαθήσω να γίνω και εγώ μέλος... υπαρχει στα σκαριά το restoration ενός Tascam. Όταν θα είναι έτοιμο θα το παρουσιάσω.
Ταυτόχρονα ψάχνω για ένα Nagra IV - S. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με πληροφορίες για αξιόπιστα μαγαζιά με καλοδιατηρημένα μηχανήματα (ή απλώς ψάχνετε στο eBay).

Κατ´αρχήν ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νότη για την βοήθεια του.
Έπίσης ευχαριστώ για το συναίσθημα της μουσικης που ενιωσα να βγαίνει απο
τα "τέρατα" του Νότη.Ειμαι και εγω "λαμπάκιας",οχι βεβαια της φιλοσοφίας ότι το ολο σύστημα παίζει μόνο Diana Krall,αλλά εχω στήσει το σύστημά μου για εμένα και την μουσική μου.ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.Αυτό είναι το ΓΚΟΛ στην υπόθεση.Αυτο λοιπόν εχει πετυχει ο Νότης και ας έχει ενισχυτή με ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!
Αυτο που άκουσα απο την μπομπινα ήταν συγκλονιστικό!!!!!!!
Στο θέμα μας τώρα. Το tandberg κατάφερα και του έδωσα ζωή απο απραξία 30 ίσως χρόνων, και αυτό ως ανταμοιβή "έβγαλε απο μέσα του" ηχο πλουσιο σε συναίσθημα ,πολυ καλο χαμηλομεσαίο,και καλο υψηλο,σε όλων των ειδών της μουσικής.Σε ευχαριστώ tandberg!!!!!!.H Επόμενη κίνηση ειναι η αναζήτηση καινούργιου pintch roller,και μαγνητοταινιών.

Attachments

• 739_pict_big_tandberg_3000x_b.jpg
    739_pict_big_tandberg_3000x_b.jpg
    72 KB · Views: 111
Ήρθε εχθές ο Θανάσης ο Πασχάκης και έφερε ένα Tandberg 3000x για να το
τεστάρουμε. Το ξέθαψε από κάποια αποθήκη, όπου ήταν καταχωνιασμένο για
τουλάχιστον 35 χρόνια! Αφού λοιπόν το περιποιήθηκε δεόντως, ήθελε διακαώς
να το ακούσει, διότι δεν ήταν καθόλου σίγουρος άν παίζει και σε τι κατάσταση
βρίσκονταν οι κεφαλές. Ο ίδιος δεν είχε κάποια ταινία κι έτσι.......ήπιαμε καφέ!
Τις λεπτομέρειες τις ακρόασης θα σας τις πεί ο ίδιος, εγώ έκανα την εισαγωγή.
Το μωρό (40 χρόνων) ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

1000776of.jpg

1000784t.jpg

1000778q.jpg

1000779a.jpg

ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ!!

Νοτη τα kef βλεπω εκει πισω η με απατα η Oραση μου; :award:

Τι να κάνω, μ' έπριξες! Τελικά το αποφάσισα και τώρα είμαι κομπλέ - τρόπος του λέγειν - γιατί λείπει ένα Technics 1506 που είναι και η αρρώστια μου!!!

Γεια σου Νότη!! Ποια είναι η πηγή των ηχογραφήσεων;

Κυρίως βινύλια και κάποια cd (10%) Αν ρωτάς για τα συγκεκριμένα που ακούγονται στο βίντεο, είναι όλα βινύλια.
(Πάντως δεν σου κρύβω ότι έχω γράψει και από mp3 320 τροποποιημένα σε wav, με πάρα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. 'Ασε που αναλογικοποιούνται και νομίζεις ότι είναι LP)

Ναι φοβερός ήχος!!! Βινύλια ε; Πωωωω!!

Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή, να γίνω κάτοχος Revox B-77 και Pioneer RT-909 :D :D

Φυσικά και το TEAC-1506 που λες κι εσύ... αρρώστιααα!!!

Τι να κάνω, μ' έπριξες! Τελικά το αποφάσισα και τώρα είμαι κομπλέ - τρόπος του λέγειν - γιατί λείπει ένα Technics 1506 που είναι και η αρρώστια μου!!!

Σωστη κινηση.
Τωρα μενει ενα ρατζο και θα σε ψαχνει η οικογενεια!...
Τι να σου κανει ενα Technicks εσενα.. εσυ αγορι μου εισαι αρρωστος οπως και να εχει, μακαρι τετοιες καλες αρρωστιες να ειχαν πρισσοτεροι ανθρωποι, θα ειχαμε περισσοτερη ευαισθησια και δημιουργικοτητα και λιγοτερη μιζερια και τηλεορασογουρουνιτιδα...

Οταν γυρισουν τα πεθερικα μου απο τα εξωτερικα αρχες Νοεμβρη και παρω εξιτηριο θα περασω να απολαυσω το αριστουργημα σου ολοκληρωμενο πια ..με τα ΚΕF...

Tα λεμε Νοτη μεγαλε!!-bye-

Καλημέρα,

Πρόσφατα διαπίστωσα ότι ένα SONY 765 που έχω, παρουσιάζει μερικά θεματάκια.

Το πιο βασικό είναι ότι συχνά, και κυρίως όταν ξεκινάει να παίξει μία ταινία, στο ύψος της κεφαλής της δίνει μία και την βγάζει στο πλάι της κεφαλής. Την σπρώχνω με το χέρι στη θέση της και παίζει....

Σα να είναι το κάπσταν και τα ρόλλερς έκκεντρα...

Δεν το πολυακούω αυτό το μηχάνημα, το είχα στο χωριό στο δεύτερο σύστημα βασικά, αλλά πρέπει να το φτιάξω κάποια στιγμή...

Υπάρχει κανένας αξιόπιστος μάστορας να μου συστήσετε;

Στείλε ένα pm στον vintage service
είναι μέλος του av club και γράφει στα τεχνικά θέματα.
Έχω ήδη εκεί ένα ΑΚΑΙ

Γειά σας και πάλι! Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά!
Λοιπόν είχαμε μιά νέα υιοθεσία, ένα πανέμορφο μωρό που
έκανα δικό μου το βράδυ των Χριστουγέννων. Είναι ένα Dokorder 1120
της ONKYO. Σπάνιο σχετικά κομμάτι και στην κατάσταση που είναι,
ακόμα περισσότερο. Δεν θα πω τιμή, γιατί θα με βρίσετε!
Απολαύστε το!:award:

http://www.youtube.com/watch?v=l2SHooLyBCY&feature=youtu.be

Last edited: