Παιδιά σήμερα το πρωί ήρθαν τώρα μόλις κατάφερα και τα έστησα και τα τεστάρω![]()
Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος ειδικά με τα Zensor 1. Για τα χρήματα που έδωσα μια χαρά είναι...........
Δύο ερωτησούλες έχω :
Ο RX-A820 κάνοντας auto settings μου τα βγάζει LARGE και του sub του βάζει level -7 db. Το crossover μου λέει να το βάλω στο max 150.
Εσείς που προτείνετε να βάλω την ρύθμιση του sub ?
Δηλωσε τα ολα small.βαλε το κρος του σαμπ στα 120hz και ακου και πες μας........
ακριβως.πανε ολα στο υπογουφερ.και ρυθμιζοντας την συχνοτητα αποκοπης ειναι απο ποια συχνοτητα και κατω θα παιζει το υπογουφερ.πιστευω στα 120 ειναι μια χαρα....O yamaha με την AUTO (YPAO) ρύθμιση έβαλε το Sub -7 db. Να το αφήσω εκεί ή να το βάλω 0 ?
Όταν τα ηχεία τα ρυθμίζεις small από Large τι ακριβώς γίνεται ? Περνάνε όλα τα χαμηλά στο Sub ?
Πολύ καλή απάντηση click!
Μια προσθήκη μόνο.
Το LFE είναι ξεχωριστό κανάλι, δεν έχει σχέση με αυτό που παίζουν τα υπόλοιπα ηχεία.
Αν δεν κανω λαθος, η ΤΗΧ θελει τα παντα κατω απο 80Hz να πηγαινουν στα σαμπ.....
....οχι οτι ειναι και παντα το καλυτερο σεναριο βεβαια :ernaehrung004:
Είναι σύνηθες σε νέους κατόχους AVR, ή σε αλλαγή AVR που αντικατέστησε παλαιότερο να υπάρχει αυτή η ερώτηση για το χαμήλωμα των dB στο sub από το αυτόματο σύστημα ισοστάθμισης.
Όλοι έχουμε την τάση να τσιμπάμε το sub παραπάνω, και όταν βλέπουμε το αυτόματο σύστημα να το έχει πιο χαμηλά, μας πιάνει κάτι τις... .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.