Το έχω ξαναπεί και παλιά.Από εμένα μην περιμένετε ποτέ ξανά να πω άσχημη κουβέντα για μηχάνημα, αλλά εύκολα ούτε και καλή να μην πάρω κανέναν ευκολόπιστο στον λαιμό μου.Έχουν γίνει παρεξηγήσεις με φίλους μου αντιπροσώπους εκεί που δεν υπήρχε λόγος στο κοντινό παρελθόν και για την ακρίβεια δεν ήθελα να έγραφα τίποτα ούτως ή άλλως από πριν ξεκινήσει η χτεσινή μας ακρόαση σήμερα.Για έναν μυστήριο λόγο κάπως μπλέχτηκα τώρα και αισθάνομαι λες και είμαι υποχρεωμένος να γράψω κάτι..(που δεν είμαι)..
Και τα 2 dac ήτανε καλά.Το ένα είχε κόστος 2.300 ευρώ χωρίς τροφοδοτικό, άντε πες κανά 3.000ρο με κάποιο εξωτερικό τροφοδοτικό χάι-εντ (εάν υπάρχει κάπου έτοιμο - δεν γνωρίζω) κι ένα dac που είχε γύρω στα 10.000 ευρώ χωρίς το i-pod αλλά με προενισχυτή πάνω - για να συγκρίνουμε ωμοειδή προιόντα..
Κατά την ταπεινή μου άποψη το MSB ήτανε καλύτερο σε όλα τα επίπεδα από την Αντιλόπη.Η Αντιλόπη είχε πιο ανοιχτή υψηλομεσαία αλλά το MSB μου φάνηκε πιο σωστό.Τώρα μην γυρίσει κανείς και μου πει πως δεν το περίμενε δηλαδή...Αν θέλετε να κρίνουμε την Αντιλόπη κάνουμε ένα άλλο συγκριτικό με κάποιο dac στην κατηγορία μέχρι κάπου 3.000 ευρώ.Αν θέλετε να κρίνετε το MSB φέρτε ένα MEDEA,DCS,EMM LABS να το συγκρίνετε με κάτι αντίστοιχο.
Στο τέλος (εκτός συγκριτικού) βάλαμε το τροποποιημένο Xindak του Γιώργου να παίξει κανά 2 κομμάτια μιας και θα ήτανε το dac που θα έμενε στο ρακ του.Ήτανε Παρασκευή,ήμουνα πτώμα,είχε μόλις τελειώσει μία ακρόαση μέσα στην ζέστη,πεινούσα, ίσως η αντίληψή μου να ήτανε μειωμένη..Ζούσα άνετα μαζί του και δεν μου έλειπε τίποτα ιδαίτερο.Όσο μάπα είναι η Αντιλόπη τόσο μάπα είναι και το MSB εάν θέλετε να είσαστε ισοπεδωτικοί.Όσοι καταλάβανε καταλάβανε..Ήτανε μία ακρόαση με ένα άλφα σύστημα σε έναν άλφα χώρο..
Υ.Γ1: Καλώδια όλα ίδια, συνθήκες ίδιες, απλά η στάθμη ήτανε διαφορετική και το βρίσκαμε στο περίπου με το αυτί.
Υ.Γ2: Ο αντιπρόσωπος της MSB ο Παναγιώτης εξαιρετικός. Μετρημένος,σοβαρός, σε άφηνε να ακούσεις χωρίς να σε επηρεάσει στο ελάχιστο.Πραγματικά υποδειγματική συμπεριφορά.Μακάρι να κατέβει στην έκθεση να τον ξαναδούμε από κοντά..