- 17 June 2006
- 49,609
βρε τα τσεκάρω...(αλήθεια με φορτίο υποθέτω ε?)
αλλά το ένα το ψυγείο είναι φωτιά...
οπότε λέω, πού να ανεβάσω και τάση...
αλλά το ένα το ψυγείο είναι φωτιά...
οπότε λέω, πού να ανεβάσω και τάση...
Τόσο που σκέφτομαι να το ξηλώσω αυτό το qn1 και να το πιάσω επάνω στο κουτί του Ιταλού που είναι όλο αλουμίνιο...
:icon15:αλλουνού κατασκευαστή χρώματα με λες Βάγγο....:smash:
εδώ λέμε...
http://www.avellindberg.com/transformers/y23_range_connections.htm
εγώ έχω τον 15VA της avel lindberg που δίνει ο RUss. Αυτός σύμφωνα με το φύλλο είναι 0.83 Α. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ανά τύλιγμα ή συνολικό.
Αν είναι συνολικό έχουμε .42 περίπου δηλαδή σχεδόν οριακά.
καλά...
το ρεύμα ουδείς ποτέ εμίσησε...
όμως σκέφτομαι, γιατί αυτοί προτείνουν αυτόν στα πακέτα τους ?
9 βολτ δηλαδή?
και αν βάλουμε 12 ή 15 δεν θα ζοριστούν τα σταθεροποιητικά?
'Οχι, αλλά είναι και ανοδιωμένο! Αν δεν ήταν και ερχόταν σε επαφή με το άλλο ψυγείο θα είχες πρόβλημα....
μμμμ
ευχαριστούμε δάσκαλε....
μιά και ρωτάς, ο μτς είναι σχεδόν κρύος.
Η ισχύς που θα μεταφερθεί από το πρωτεύον στο δευτερεύον εξαρτάται μόνο από το μέγεθος του πυρήνα.
Συγκεκριμένα η ισχύς (ή το ρεύμα) που θα πάρεις στο δευτερεύον σου θα είναι συνολικά 1,66Α είτε από το ένα τύλιγμα μονάχο του και το άλλο "στον αέρα" είτε και από τα δύο αν τα βάλεις παράλληλα.
:ADFADF1:
Το πολύ πολύ γίνεται ένα με την ψύκτρα που θεωρητικά είναι μονωμένη με τις υπόλοιπες! Το Placid έχει ξεχωριστή για κάθε τρανζίστορ (που συνήθως είναι μονωμένα στη βίδα στήριξης) , αν πας σε λύση με μία ψύκτρα τότε οποσδήποτε με μόνωση αλλά και στη βίδα στήριξης με πλαστικές ροδέλες αν είναι απαραίτητες !Και στα σπειρώματα;
μίκα?
γιατί?
θα βγάλουμε το ψυγείο και θα βάλουμε το placid πλάι πλάι με την πλαϊνή πλευρά. (πω πω παρήχηση του πλα....) και θα βιδώσουμε το τρανζίστορ στο πλάι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.