Multiview και COSMΟΤΕ TV

Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Τουλάχιστον κάτι σαν το nova go που ακούγονταν θα έδινε μια προσωρινή multiview λύση.
Κάτι τέτοιο είναι κοντά?
Καλά για το pvr απογοήτευση ένα χρόνο το ακούμε αλλά τίποτα ακόμη.

Απάντηση: Re: Multiview και ΟΤΕ TV

αν παρεις 2ο αποκωδικοποιητη δεν μπορεις να βλεπεις σε 2 τηλεορασεις διαφορετικα προγραμματα?

Αν πληρώνεις δυο διαφορετικές συνδρομές, ναι μπορείς!

Καλησπέρα σε όλους ,

Καλωδιακή δεν είχα ποτέ αλλά φέτος θα βάλω οτε μόνο και μόνο για την Premier League .
Μπορώ να βλέπω διαφορετικό πρόγραμμα σε κάθε τηλεόραση ? Δηλαδή άλλο η κοπέλα μου κ άλλο εγώ ?
Μένουμε σε μεζονέτα- είναι εφικτό κάτι τέτοιο .

Ευχαριστώ πολύ

Last edited by a moderator:
Καλημέρα,
Αγόρασα 2η tv και θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βλέπω OTE TV.
Στο 13888 μου είπαν ότι δεν υπάρχει υπηρεσία multiwiew και ότι πρέπει να απευθυνθώ σε τεχνικό ...

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Όντως δεν υπάρχει. Για θέαση δεύτερου διαφορετικού καναλιού αγοράζεις δεύτερη συνδρομή.

Το power line τι ακριβώς κάνει;
Ευχαριστώ

Συνδέεις τους υπολογιστές σε τοπικό δίκτυο μέσα από τις πρίζες της ΔΕΗ του σπιτιού σου.

Κριμα πιστευω ειναι τοσο βασικο οσο και το pvr για αρκετους πιο βασικο απο το pvr

Θα μπορούσαν να κάνουν μια έκπτωση σε όσους έχουν ήδη το πακέτο και θα ήθελαν να κάνουν και δεύτερη σύνδεση

Καλη ιδεα αλλα πως θα ξερουν αν ο δευτερος δεκτης θα ειναι στο ιδιο σπιτι?

Ας έδιναν το iptv δωρεάν ή με μία μικρή χρέωση(5 ευρώ) σε όσους έχουν συνδρομή στο δορυφορικό.

Το iptv θελει ομως και τηλεφωνια οτε , που δεν συμφερει σε σχεση με αλλους παροχους + οτι αρκετοι εχουν συμβολαια με αλλες εταιριες

Φίλος που του έκαναν την προσφορα να επιστρέψει ΟΤΕ, με μισή τιμή ΟΤΕ tv, ρώτησε για multi view και του είπαν ότι γίνεται με επιπλέον εξοπλισμό (αποκωδικοποιητης?) 120 ευρώ. Δεν ξέρω αν κατάλαβε καλα ή μήπως γίνεται με Ίντερνετ και όχι μεςω δορυφόρου.

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Τωρα πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ αλλα δεν παίζει multiview οπότε κάτι δεν κατάλαβε σωστά .