Multiview και COSMΟΤΕ TV

Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Φιλε dream21 ανα εισαι βαθια μεσα στα πραγματα στον οτε tv, δωσε καμια ιδεα για καμια προσφορα σε δυο συνδρομες οτε tv. Ειναι αρκετα πλουσιο το περιεχομενο και σπιτι γινεται πολλες φορες μαχη ποιος θα δει... γιατι οπως λες για Multiview θα αργησει πολυ

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Πιο σοβαρό είναι το multiview από τα λοιπά συνδυαστικά δορυφορικού & iptv κατ'εμέ !!!
Αν είναι να δούμε multiview σε 2-3 χρόνια τότε...άντε γειά !

Τα συνδυαστικα ειναι γιατι προφανως δεν ειχαμε κανει καμμια προβλεψη για πραγματικο multiview και δεν εχουμε καμμια διαθεση να τα σκασουμε για να το φτιαξουμε....αυτα ειναι 100% γελοιοτητες του ΟΤΕ που δυστυχως οσο καλα και εντυπωσιακα ξεκινησε αλλο τοσο απογοητευτικα προχωραει.

Καλο μαθημα για ολους μας που λεγαμε μακαρι να κλεισει η NOVA και να πανε ολα στον ΟΤΕ....το μονοπωλιο ειδικα στην Ελλαδα θα ηταν καταστροφη.

Re: Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Άλλες ανάγκες εξυπηρετεί το Hybrid και άλλες το mutliview και δεν θα πρέπει να τα συγχέουμε. Προφανώς δεν είναι θέμα χρημάτων η υλοποίηση του multiview γιατί η υλοποίηση του Hybrid είναι ένα πολυέξοδο σπορ που το έχουν κάνει λίγοι και απαιτεί σημαντικές αναβαθμίσεις. Νομίζω ότι το κόλλημα είναι στο να βρεθεί μια τεχνολογικά δόκιμη λύση για να μην γίνει το multiview πάρε κόσμε και να μην αναγκάζεται ο συνδρομητής να καλωδιώνει όλο το σπίτι.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι τα μονοπώλια δεν έδρασαν ποτέ προς όφελος του συνδρομητή.

Μία απλή μορφή multiview που θα εξυπηρετούσε τους χρήστες ακόμα και εκτος δικτύου ΟΤΕ και δεν χρειάζεται εξτρα καλωδίωση, θα ήταν ένα OTEGo αντίστοιχο του NovaGO.
Υπάρχει κάπου στα σχέδια, η υλοποίηση μιας αντίστοινης εφαρμογής από μερειάς ΟΤΕ;

Φιλε dream21 ανα εισαι βαθια μεσα στα πραγματα στον οτε tv, δωσε καμια ιδεα για καμια προσφορα σε δυο συνδρομες οτε tv. Ειναι αρκετα πλουσιο το περιεχομενο και σπιτι γινεται πολλες φορες μαχη ποιος θα δει... γιατι οπως λες για Multiview θα αργησει πολυ

Καλύτερα να μιλάμε σε επίπεδο τεχνικό διότι το εμπορικό κομμάτι δεν το κατέχω

Παντως το multiview ειναι πιο χρησιμο απο τον pvr, εγω ακυρωσα την αιτηση για pvr γιατι το σκεφτομαι πιο σοβαρα για δευτερη family pack συνδεση με αλλα 11 ευρω μιας και εχω ετοιμη εγκατασταση, παρα το pvr τελικα.Αν εδιναν και καμια προσφορα για δευτερη συνδεση θα ηταν μια χαρα

Γιατι 11 ευρω? Εγω βλεπω οτι εχει 14,90

Παιδιά γεια σας. Μια ερώτηση. Αν έχω τηλεόραση που υποστηρίζει το second tv . μπορώ να βλέπω κανάλια του ΟΤΕ στο tablet. Ευχαριστώ.

Εμένα η Samsung, το υποστηρίζει, απλα πρέπει να είναι και η ίδια συντονισμένη στον ΟΤΕ

Re: Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Τι εννοείς συντονισμένη; Πώς γίνεται αυτό; Συγνώμη αλλά δε γνωρίζω.

Την βαζω στο HDMI που έχω τον ΟΤΕ και μετά κάνει streaming στο Samsung smart view app για ios ή android
Κάτι αντίστοιχο κάνω στην Νοβα εκτός του NovaGO

υπαρχει και μια μεσοβεζικη λυση του streamer μεσω ιντερνετ αλλα βλεπεις και διαχειριζεσαι ενα καναλι σε διαφορετικες συσκευες δεν μπορεις δηλαδη να βλεπεις εσυ τον αγωνα και η συζυγος την ταινια αλλα μπορεις ομως να βλεπουν δυο διαφορετικοι χρηστες οπουδηποτε στον κοσμο ή τοπικα, τον αγωνα ποιος τις υπολογιζει τις γυναικες οταν εχει τσαμπιον λινγκ
ας παει στην φιλη της για καφε χαχαχαχαχαχαχ

pvr που θα προσφέρει θέαση σε 2ο δέκτη γνωρίζει κανείς πότε θα έχουμε;

Last edited by a moderator:
Αυτό λέγεται multiview.
Δεν ξέρουμε ακόμα το πότε, έχω την αίσθηση πως δεν είναι πρώτη προτεραιότητα.

Last edited by a moderator: