Multiview και COSMΟΤΕ TV

Απάντηση: Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Λοιπόν,τελικά το ρώτησα και η απάντηση που πήρα είναι η εξής:Η δεύτερη συνδρομή θα χρεώνεται και αυτή σαν πελάτης ΟΤΕ,αλλά θα πρέπει να αγορασθεί ο αποκωδικοποιητής (ο απλός,όχι ο PVR) στην τιμή των 120 ευρώ!!!

Μου φαίνεται περίεργο.Στους όρους συμβολαίου αναφέρεται ρητά ότι ο εξοπλισμός είναι με χρησιδάνειο.Επίσης, σήμερα σκέφτηκα.Αν πω έχω 2 τηλεοράσεις σπίτι μου, multiview δεν παρέχεται, παρά μόνο λέτε χρειάζεται 2η συνδρομή, δεν θα μου την δώσουν;

Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο. Προφανώς το σύστημά τους δεν μπορεί να διαχειριστεί πάνω από 1 δέκτη ανά σύνδεση, και προτάθηκε μια λύση.

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Θα στην δώσουν. Αυτό έχω σκεφτεί αλλά δεν θέλω να αγοράσω άλλον δέκτη, αλλά να ενεργοποιήσω το παλιό.

Λοιπόν,τελικά το ρώτησα και η απάντηση που πήρα είναι η εξής:Η δεύτερη συνδρομή θα χρεώνεται και αυτή σαν πελάτης ΟΤΕ,αλλά θα πρέπει να αγορασθεί ο αποκωδικοποιητής (ο απλός,όχι ο PVR) στην τιμή των 120 ευρώ!!!

Και οι δύο συνδρομές θα χρεώνονται σαν πελάτης ΟΤΕ και στις 2 συνδρομές ο εξοπλισμός παρέχεται ως χρησιδάνειο (με μηδενική χρέωση εάν πρόκειται για απλό δέκτη και με 4 τον μήνα εάν πρόκειται για PVR).
Εάν υπάρχει παλιός δέκτης μπορεί να ενεργοποιηθεί με επαναχορήγηση της υπηρεσίας αρκεί να δηλώσει ο πελάτης τα σειριακά του δέκτη και της κάρτας κατά τη διαδικασία της ενεργοποίησης.

Last edited:

Με αυτό μας έλυσες την απορία και με γλύτωσες από περισσότερη κουβέντα αύριο με την εξυπηρέτηση...

Και οι δύο συνδρομές θα χρεώνονται σαν πελάτης ΟΤΕ και στις 2 συνδρομές ο εξοπλισμός παρέχεται ως χρησιδάνειο (με μηδενική χρέωση εάν πρόκειται για απλό δέκτη και με 4 τον μήνα εάν πρόκειται για PVR).
Εάν υπάρχει παλιός δέκτης μπορεί να ενεργοποιηθεί με επαναχορήγηση της υπηρεσίας αρκεί να δηλώσει ο πελάτης τα σειριακά του δέκτη και της κάρτας κατά τη διαδικασία της ενεργοποίησης.
Από το 13888 μου έδωσαν την τιμή των 120 ευρώ για τον απλό αποκωδικοποιητή,μετά από ερώτηση δικιά μου για το κόστος δεύτερης συνδρομής,από τη στιγμή που δεν παρέχεται το multivew.Αν όμως δεν ισχύει αυτό και είναι όπως το λες,δωρεάν,τότε πρέπει και στην εξυπηρέτηση του ΟΤΕ να τους ενημερώσουν καλύτερα.Γιατί η απάντηση που μου δόθηκε ήταν κατόπιν αναμονής στη γραμμή για να μάθει και να με ενημερώσει ο υπάλληλος τι ισχύει.Αν τους απασχολούσε έστω και σαν ενδεχόμενο το multivew,θα έπρεπε να γνωρίζουν εκ των προτέρων τι ισχύει για κάποιον που θέλει δεύτερη συνδρομή.

Απο αυτα που διαβαζω εχω την εξης απορια......δηλαδη μπορει καποιος εφοσον εχει συνδεση οτε(internet,τηλεφωνο) και ote tv full να εχει την δυνατοτητα με καποιο κοστος να βαλει κι αλλο δεκτη στην υπαρχουσα συνδεση απο την στιγμη που δεν υπαρχει multiview?
Αν ναι το εχει κανει κανεις και ποιο μπορει να ειναι το κοστος?

Re: Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Μια μικρή διευρκίνηση.....

Έξτρα μία συνδρομή και δωρεάν τον παλιό δέκτη (εάν έχει) ή δωρεάν νέο χωρίς σκληρό ή με χρησιδάνειο 4 τον μήνα για νέο με σκληρό (PVR) δέκτη.

Και ποιο είναι το όριο συνδρομών ανά λογαριασμό; Υπάρχει τέτοιο όριο; Μπορώ πχ να πάρω 5 συνδρομές; Πες ότι είμαι μαζόχας και θέλω διαφορετικό δέκτη σε κάθε δωμάτιο. Γίνεται;

Και ο νέος αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό είναι δωρεάν

Δεν υπάρχει όριο στις συνδρομές που μπορεί να πάρει κανείς....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Και ο νέος αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό είναι δωρεάν

Αυτό εννοούσα, ήταν δυνατόν να χρεωναν τον δικό μου παλιό... :-P
Όπως και να έχει πάντως, είναι καλό να μπορείς να "βάλεις" όσες συνδρομές θες σε μια γραμμή.

Δεν υπάρχει όριο στις συνδρομές που μπορεί να πάρει κανείς....
Και το κοστος ποιο ειναι για μια δευτερη συνδρομη?

Εμένα,όταν έκανα την δεύτερη συνδρομή λίγο πριν τα χριστούγεννα,μου είπαν οτι μπορώ να κάνω μέχρι 4 συνδρομές.

μολις εβαλα οτε tv και εχω κατεβασει 2 καλωδια απο το πιατο. μπορει να μου πει καποιος αν ο ΟΤΕ δινει multiview ? και αν ναι με τι κοστος? γιατι διαβαζω τις προηγουμενες σελιδες και δεν μπορς να καταλαβω τι παιζει...

Απάντηση: Re: Multiview και ΟΤΕ TV

μολις εβαλα οτε tv και εχω κατεβασει 2 καλωδια απο το πιατο. μπορει να μου πει καποιος αν ο ΟΤΕ δινει multiview ? και αν ναι με τι κοστος? γιατι διαβαζω τις προηγουμενες σελιδες και δεν μπορς να καταλαβω τι παιζει...
Δεν χρειαζόταν να κατεβάσεις 2 καλώδια και με ένα έκανες κανονικά την δουλειά σου.