Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Στην πάνυ που έχω οι ρυθμίσεις είναι στο αυτόματο για την εικόνα, το ίδιο και στον δέκτη. Χοντράδες δεν παίζουν και από ότι έχω δει μέχρι στιγμής με τον ίδιο δέκτη σε πολλές tv το αποτέλεσμα είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω....

Εξαρτάται την tv.....

Με ρύθμιση κάδρου 16:9 και έξοδο 1080i στον MVision, δεν υπάρχει κανένα απ' τα αναφερόμενα προβλήματα σε θέαση SD καναλιών στην Pioneer PDP-LX5090H.....

Με την απόκριση του τηλεκοντρόλ έχει παρατηρήσει κανένας κάποιο πρόβλημα; Εμένα είναι λίγο αργό/δύσκολο...

Τσου, μια χαρά δουλεύει...

Ξερει κανεις , εχω συνδεσει τον δεκτη με την τηλεοραση με scart και με hdmi στον ενισχυτη (για καλυτερο ηχο) και απο εκει σε μια αλλη εισοδο στην tv.
Υπαρχει γρηγορος τροπος να αλλαζω την εξοδο του δεκτη απο scart σε HDMI και αντιστροφα ? (κυριως για τη γυναικα μου που δεν ξερει πως να ενεργοποιησει ολα τα καλουδια) ....

Και γιατί βρε Γιάννη δεν βάζεις το hdmi απευθείας στην τηλεόραση και με μία οπτική ίνα να συνδέσεις το δέκτη με τον ενισχυτή ?????

Τι το θες το scart ??? πέτα το..

Έτσι θα έχεις μόνιμα 1080i ..... χωρίς αλλαγές ..

Και γιατί βρε Γιάννη δεν βάζεις το hdmi απευθείας στην τηλεόραση και με μία οπτική ίνα να συνδέσεις το δέκτη με τον ενισχυτή ?????

Τι το θες το scart ??? πέτα το..

Έτσι θα έχεις μόνιμα 1080i ..... χωρίς αλλαγές ..

Γιατι απο τον ενισχυτη , φευγει σημα για το προβολεα - hdmi - δεν γινεται αλλιως.

Να ρωτήσω κάτι τους γνωρίζοντες: Σε αρκετές συχνότητες, ενώ μου τις κατεβάζει το μηχάνημα, τα κανάλια εμφανίζονται ως Video Ch κι ένας αριθμός, πχ. VideoCh345. Και δεν ανοίγουν (μιλάμε και για ελεύθερα), ενώ στο lyngsat οι συχνότητες καταλαμβάνονται κανονικά από κανάλια (πχ. στις 11334 και 11432 του Hotbird). Και το περίεργο είναι ότι αναγνωρίζει κανονικά SID, VID, AID κλπ. των καναλιών. Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό;

Σημ: Μπορείτε να το δείτε αν το κάνει και σε σας, αν από την συνολική λίστα των καναλιών επιλέξετε να σας δείξει όσα αρχίζουν από V. Ούτε εγω περίμενα να έχει τόσα...

Συνήθες πρόβλημα κάποιων δεκτών είτε γιατί δεν αναγνωρίζουν την πληροφορία των καναλιών, είτε γιατί δεν γουστάρουν !!!:D

Δεν το έχω δει με αυτές τις συχνότητες αλλά τα κανάλια από τις 28,2 και ειδικά τα stream του bbc που πολλοί δέκτες τα βάζουν στην ραδιοφωνική λίστα μπαίνουν κανονικά με την ονομασία τους στη λίστα με τα κανάλια..

Συνήθες πρόβλημα κάποιων δεκτών είτε γιατί δεν αναγνωρίζουν την πληροφορία των καναλιών, είτε γιατί δεν γουστάρουν !!!:D

Δεν το έχω δει με αυτές τις συχνότητες αλλά τα κανάλια από τις 28,2 και ειδικά τα stream του bbc που πολλοί δέκτες τα βάζουν στην ραδιοφωνική λίστα μπαίνουν κανονικά με την ονομασία τους στη λίστα με τα κανάλια..

Μπορώ να κάνω κάτι, για να φτιάξει; Αν τα σβήσω και ξανακάνω scan μου τα κατεβάζει πάλι ως VideoCh...Πως επεξεργάζομαι τα sid, vid κλπ. του κάθε καναλιού ξεχωριστά;

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

...ειπαμε να εχουμε υποστηριξη , αλλα καθε τρεις μερες αναβαθμιση ? :huh2:
ή το προηγουμενο update ειχε bugs που περασαν στο ντουκου και δεν τα παρατηρησε κανεις πριν το release :sleep:
ή η εταιρια εχει βαλθει να μας τρελανει με το support που προσφερει !!!!:party:

οπως και να'χει..... καθε προσφορα δεκτή :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Δεν είχε σκαθάρια, πρόσεξε τι προστέθηκε....

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δεν είχε σκαθάρια, πρόσεξε τι προστέθηκε....

...ναι ρε συ... το ξερω , λιγο πλακιτσα ...:a0210:
αρκετα σοβαρα διαβασα σημερα και με επιασε η ψυχη μου...:nounder: