My Salas Folded Simplistic Phono, Oh My!

Απάντηση: Re: My Salas Folded Simplistic Phono, Oh My!

ναι αλλα χωρις το ασπρο φοντο να ειναι απλα τα γραμματα

:a0210:
Εννοείται,ανεξάρτητα μεταξύ τους.
Κι όσο πιο μικρά επιτρέπει η μεταφορά της εκτύπωσης.

ναι ετσι ειναι τα πολυ μικρα τα εχω δοκιμασει και δεν βγαινουν ευκολα η και καθολου απο το υπολοιπο αυτοκολητο

ναι ετσι ειναι τα πολυ μικρα τα εχω δοκιμασει και δεν βγαινουν ευκολα η και καθολου απο το υπολοιπο αυτοκολητο

Πρέπει να καθίσει μια μέρα ο Goj να μας φτιάξει έναν αναλυτικό οδηγό για τέτοιες μεταφορές.
Υπάρχουν αρκετοί στο internet αλλά είναι αλλιώς να είναι από δικό μας παιδί.

(Αντώνης,ακούει; )

Στο καπάκι έβαλα αυτό (http://www.ebay.com/itm/181465871710?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT). Το μπανίσατε?

Πολύ ποιοτικό και ανάγλυφο. Υπάρχουν ένα σωρό σχέδια στο eBay.
Πως συνέδεσες τώρα τα phono με τα παιχνιδάδικα ποντίκια (η Razer φτιάχνει μερικά από τα καλύτερα)...
Γνώμη μου,βγάλτο,φτιάξε μόνος σου κάτι.

Τα πλοτερ Σωκ έχουν ένα όριο που μπορεί να χαράξει το μαχαίρι τους.
Πολύ μικρά γράμματα δεν θα τα κόψει ή στην προσπάθεια να κόψει το γράμμα, θα το χαλάσει.
Είναι δύσκολο να κοπεί γράμμα ύψους 1cm... πολλές φορές και μεγαλύτερα αυτού.
Παίζει μεγάλο ρόλο και η κατάσταση του μαχαιριού και το ίδιο το πλότερ...
Γενικά όμως δεν μπορούμε να χαράξουμε πολύ μικρές επιφάνειες και μάλιστα περίτεχνες, οππως ένα "Θ" για παράδειγμα...

Salas, παραδέχομαι τη σχεδίασή σου! Μετά από τόσο καιρό και μετά από κατάλληλη διάθεση πιστεύω πως το FSP είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Τα καλά πράγματα θέλουν το χρόνο τους να εκτιμηθούν (απορώ πως μερικοί reviewer βγάζουν "απόλυτα" συμπεράσματα μέσα σε μισή ώρα).

Τώρα ακούω Pat Metheny - First Circle (καταπληκτικός δίσκος) όπως δεν τό' χω ξανακούσει. Λεπτομέρεια, πληρότητα αρμονικών, στοιβαρό μπάσο που δεν μπερδεύει πουθενά.

Εννοείται ότι τα παραπάνω θετικά αφορούν σε σύγκριση με την προηγούμενη ιδιοκατασκευή μου και όχι αόριστα. "Έτη φωτός" μακριά...

ΥΓ. Η χάραξη της πρόσοψης αργεί. Πρέπει να βρω τρόπο να κατέβω Ρέντη...

για τα γραμματα πισω ψαξε να βρεις stencils, καποια βιβλιοπωλεια εχουν ακομα στοκ και τα πουλανε πολυ φτηνα. Βγαινουν μια χαρα στο αλουμινιο και φαινονται πολυ ωραια, τα χρησιμοποιω σε καθε μου κατασκευη, για πισω

υσ. και εαν τα περασεις και με ενα βερνινκι μοντελισμου, εως την ακρη να μην πιασει πολυ αλουμινιο, δεν παθαινουν τιποτα και ποτε

Έχουμε να συζητήσουμε το θέμα αυτό πάνω από 7 μήνες.

Τώρα είσαι ευχαριστημένος από την αναπαραγωγή του βινυλιακού σου συστήματος σε σχέση πάντα με την ψηφιακή αναπαραγωγή που έχεις τώρα (Audio GD something?)?

Πολύ καλή ερώτηση (και... την περίμενα)!

Το συνολικό άκουσμα πού έχω από το βινυλιακό σύστημα δυστυχώς ΔΕΝ δικαιολογεί το κόστος του, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είτε η κεφαλή έχει σοβαρό πρόβλημα τονικότητας / διαχωρισμού καναλιών (λόγω γήρανσης?), είτε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα ταιριάσματος (όχι loading).

Οπωσδήποτε αποκλείω την περίπτωση να φταίει το phono (διαπιστωμένα).

To ψηφιακό μου rig (Daphile Audio Computer / Audio-gd Reference 5.32) είναι πολύ μπροστά τόσο στην στερεοφωνική απεικόνιση / presence, στην καθαρότητα τόνου αλλά και στην άριστη φασματική συμπεριφορά, κάτι που ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβαίνει...

Έχεις προχωρήσει πολύ στα ψηφιακά σου απ ότι διαβάζω (και γιαυτό άργησα να απαντήσω εδώ διότι διάβαζα την πρόοδο σου :a0210:) και ένας από τους λόγους που προτιμάς το ψηφιακό είναι αυτός, από την άλλη θεωρώ όπως και εσύ πολύ σωστά λες, ότι το πρόβλημα είναι η κεφαλή, κάτι βέβαια που το είχαμε εντοπίσει πριν από πολλούς μήνες.

Δεν θα ήθελα να προχωρήσω την συζήτηση αυτή εδώ όμως καθότι θα είμαι off topic.

Όχι. Μόνο το ένα ζεύγος 369 (αν θυμάμαι καλά).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η δικιά μου βερσιόν είναι ιδεατή για "κανονικές" MC (0.5 - 1.0 mV).

Στέλιο, για κοίτα το ποστ #59. Έχει πληροφορίες για τις αλλαγές που απαιτούνται ανάλογα με την κεφαλή που θα χρησιμοποιηθεί.

Η δικιά μου εκδοχή είναι η bold και οι άλλες εκδοχές έχουν απλά τις επιπλέον αλλαγές που απαιτούνται...

Όχι. Μόνο το ένα ζεύγος 369 (αν θυμάμαι καλά).

Η δικιά μου βερσιόν είναι ιδεατή για "κανονικές" MC (0.5 - 1.0 mV).

για το μέγιστο κέρδος χρειάζεται 4άδα sk369 ..
ΣτέλιοΠ, αν χρειάζεσαι κανα ζευγάρι ή 4άδα ματσαρισμένη σε έχω .....

Εχω παρει την τετραδα των 369 απο τον Teabag για να ειμαι on the safe side, απλα, παροτι η κεφαλη μου ειναι στο χαμηλο οριο των 2 x 369 μηπως τελικα παω σε μια τετοια λυση που ειναι λιγο πιο generic και οχι στη λυση των τεσσαρων φετ.