Μυκονος

πράγματι!

είτε ως single, είτε ως ζευγάρι, είτε με παρέα, είτε ως οικογενειάρχης με παιδί πέρασα και περνάω υπέροχα, αρκεί να ξέρεις τί θέλεις και θα το βρείς οπωσδήποτε!!!

Guybrush είχα πάει πέρυσι Χαλκιδική κι εκτός από το Πόρτο Καρράς και το Σάνυ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω...

Αμμουλιανή; Τριστινίκα; Αη Γιάννη; Ακτή Ελιάς; Βουρβουρού; Καλαμίτσι; Ουρανούπολη;

Τι Σάνη και Πόρτο Καρράς...

Α, όποιος δεν έχει πάει Χαλκιδική, δεν ξέρει από παραλίες? Σαν την Καλαμάτα και το λάδι? :flipout: :flipout: :flipout:
Κάθε τόπος έχει τις ομορφιές του.
Αν ήταν να ξαναπάω Χαλκιδική δεν θα το έκανα για τις παραλίες πάντως. Θα το έκανα για τα πιπίνια :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

πολύ ωραίες παραλίες, αλλά όχι για την περίπτωσή μου μια και πήγαμε οικογενειακώς με μικρό παιδί που θέλει και τη σκιά του, και το νερό, και το χυμό του, και το τοστ του και ... και ...
άρα μια οργανωμένη παραλία κι ακόμα καλύτερα ένα οργανωμένο παραλιακό ξενοδοχείο με τις πισίνες του, τους παιδότοπούς του κλπ

Όντως, η Χαλκιδική έιναι πιο πολύ για τζόβενα.

Στην Αμμουλιανή όμως μπορείς να βρεις αυτό που λες και είναι και μακράν οι καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής.

Για άψογες οικογενειακές καταστάσεις και παραλίες κρύσταλλο, απλά Αμουλιανή.

Για πολύ τζόβενα, πρώτο πόδι με πυρήνα την Καλιθέα και εξορμήσεις μέχρι Πευκοχώρι (όλα τα κλάμπια μαζεμένα εκεί-τα περισσότερα τροχαία του νομού κάθε καλοκαίρι).

Ένας συνδυασμός των δυο βρίσκεται στο δεύτερο πόδι.

Πηγαίνω καμιά 15αριά χρόνια στη Χαλκιδική και πιστεύω ότι δεν έχω δει ούτε τη μισή ακόμα.

Θα αγκαρέψω το Μελίδη με του φουσκωτό να μου κάνει ένα τουρ.

Πάντως όποιος έχει κάνει μπάνιο στη Χαλκιδική μετά...δυσκολεύεται γενικά.

Πήγα Σαντορίνη και δεν πάτησα το δαχτυλάκι μου μέσα.

Από Ιόνιο μεριά φανταστικές παραλίες αλλά πολύ κρύες θάλασσες και πολύ αέρας και κύμα, δυστυχώς.

Οι χαλκιδικιώτες τελευταία αρχίζουν και εκσυγχρονίζονται σε ότι αφορά τη συμπεριφορά τους και σε αυτό βοήθησε ο ανταγωνισμός από Πιερία μεριά, όπου δεν έχει τέτοιες θάλασσες, αλλά έχει οδικό δίκτυο και πιο οργανωμένες παραλίες.

Φέτος με βλέπω για ακόμη μια φορά στο Καλαμίτσι σε κάμπινγκ, άθλημα στο οποίο επιδίδομαι τα τελευταία χρόνια (και μάλλον θα συνεχίσω).

γουορέβερ...

Αμουλιανή δεν είναι στο νησάκι στο τρίτο πόδι απέναντι από την Ουρανούπολη?

αν ναι , τότε οφείλω να ομολογήσω πως δεν πήγα μια και η πρόσβαση δύσκολη...

παιδια να συνεχισουμε το thread με Μυκονο και μονο και αν θε λετε ανοιγουμε αλλο ενα για την υπεροχη Χαλκιδικη

η Μυκονος ειναι ενα νησι που ή θα το λατρεψεις ή θα το μισησεις

IMHO ποτε δεν καταλαβα τι του βρισκουν αλλα ειναι

εχουν κτιστει απιστευτα ξενοδοχεια και εχω ακουσει ακομη πιο απιστευτες ιστοριες..... το νησι ειναι Glamour μαζευει τον αφρο της Jet ski κοινωνίας τοσο Ελληνικης οσο και ολιγον απο Διεθνη(3rd class)

σκορπια που μου ερχονται
καφεδακι με 7 ευρω μινιμουμ και τα ποτα ακομη και 20 ευρω

η αξια των σκαφων που ελλιμενίζονται θα εφταναν να λυσουν το προβλημα νερου ολοκληρης της Αφρικης

ξαπλωστρα με το μήνα (1000 ευρώ)

4 η ωρα το πρωι και μπορει να ακουσεις την εκφραση "καλησπερα παιδια ειναι ακομη νωρις για να παμε εκει(αλλο μπαρ)

εγω ειμαι συντηρητικος ανθρωπος , και καποιας ηλικιας

αν ημουν 15 χρονια νεωτερος ,θα ελεγα

τα καναρια τα ιμπιζα και τλοιπα ειναι σαλαμινα μπροστα της

που υπαρχει αυτο το αερακι
αυτες οι παραλιες ...και αυτο το free life

και οσες Μενεγακηδες πανε δεν χαλαει η Mυκονος ..

.