...Εχω 2 συγχρονες tv στο σπιτι που πιάνουν digital, με εσωτερικους αποκωδικοποιητες.
Εχω 2 συγχρονες tv στο σπιτι που πιάνουν digital, με εσωτερικους αποκωδικοποιητες
Στο ίδιο σπιτι, η αδελφη μου ΠΙΑΝΕΙ Nεριτ ΗD, μεσω εξοπλισου Νοβα. Δηλ. πιατο, αποκωδικοποιητη. Νοva δεν ειναι συνδρομήτρια πλεον - απλά της εχει μεινει ο εξοπλισμος και δεν αλλαξε το κονφιγκιουρεϊσον, οταν διεκοψε την Νοva.
Midas, σ ευχαριστω πολυ!
Εχω ήδη καταλάβει οτι το θεματακι μου ειναι μαλλον "εντυπωσιακό". Ο τεχνικός που μιλαγα καμμια ωρα στο τηλ. φαινοταν οτι ηξερε την δουλεια του,...αλλά στο τελος, σαν να σηκωσε τα χερια μου φανηκε...
Στο ίδιο σπιτι, η αδελφη μου ΠΙΑΝΕΙ Nεριτ ΗD, μεσω εξοπλισου Νοβα. Δηλ. πιατο, αποκωδικοποιητη. Νοva δεν ειναι συνδρομήτρια πλεον - απλά της εχει μεινει ο εξοπλισμος και δεν αλλαξε το κονφιγκιουρεϊσον, οταν διεκοψε την Νοva. Επίσης δεν μπορω να ξερω τι γινεται με τους γειτονους, μιας και όλοι(!!) εχουν πακετα Νοβα ή ΟΤΕ και βλεπουν δορυφορικά.
Λογικότατα λοιπον συστηνεις να περιμενω μεχρι 11/7 και μετά βλεπω τι κανω.
Ευχαριστω ξανά! :ernaehrung004:
Ηταν live ή σε μαγνητοσκόπηση ? Οσο για τα 89 ευρω, μιας και οι λογαριασμοι ειναι διμηνοι για τη nerit πληρωσες 6. Για τα σκουπιδια 83. Μαλλον πληρωνεις πολλα για σκουπιδια οποτε στα σερβιρουν και σε HD μορφή. :drummer:
Αυτό που λες δεν γίνεται.
Αν δεν έχεις συνδρομή, με τον εξοπλισμό και μόνο, δεν μπορείς να δεις Νεριτ κλπ.
Άλλη μιά ιδέα, δοκίμασε μήπως λαμβάνεις τίποτα παράσιτα (χιόνια), στην αναλογική 52...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.