Ακόμα και στο δικό μου προσωπικό παλιό 7.2 (7.1 με δύο sub δεκαιντσα) χωρίς Atmos, και με ένα απλό upmix από 5.1 σε 7.1 στο οριζόντιο πεδίο, εάν εξαιρέσεις το θολό και χωρίς κατεύθυνση ήχο που ακούς από τις ηχομπάρες με 4 upfiring, σε όλα, μα όλα τα υπόλοιπα τρώνε "πολύ ξύλο" οι ηχομπάρες.
Έχεις ολόκληρη καμπίνα με δύο τουλάχιστον μεγάφωνα για το κάθε κανάλι.
Ακόμα και να βάλεις ένα σύστημα με upfiring σε ενισχυτή av, θα έχεις επίσης σχεδόν πάντα μια ακόμη καμπίνα, δύο μεγάφωνα για το κάθε κανάλι των upfiring και συνολικά πολύ λιγότερες καραμπόλες σε αριθμό. Οι ηχομπάρες παίζουν "μπιλιάρδο" και με άλλα κανάλια υπ όψη. Όχι μόνο με τα upfiring.
Ούτε λόγος για στέρεο διαχωρισμό στη μουσική επίσης. Δεν γίνεται από ένα κουτί να έχεις στέρεο. Ο,τι και να κάνεις. Και λαγό από το καπέλο να βγάλεις, τα δύο κουτιά για τα δύο κανάλια πάλι καλύτερο διαχωρισμό θα έχουν.
Μη φτάσω στο sub. Εκεί χαμογελάς ακόμα και ηλεκτρονική μουσική να βάλεις. Χωρίς απαίτηση να κουνιούνται τοίχοι. Απλώς να παίζει στην ίδια στάθμη η κάθε νότα. Με ηχομπάρα δεν... .
Πάμε μια daft punk doin' it right, και άμα βρείτε ηχομπάρα να το παίξει σωστά, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη με καλώδιο subwoofer.