Nagaoka JT555

ε οποτε το ιδιο συμβαινει με ολα τα πραγματα
ποσο ειπες το πουλας το phono σου audiolytic ??????

Όχι απαραίτητα με όλα. Απλώς όταν κάτι βγαίνει από γραμμή παραγωγής, είναι πιο πιθανό να δουλεύει κι έτσι το πράμα...

Όχι απαραίτητα με όλα. Απλώς όταν κάτι βγαίνει από γραμμή παραγωγής, είναι πιο πιθανό να δουλεύει κι έτσι το πράμα...
καλα καλα καταλαβα
Τωρα μιλαμε για πιθανοτητες διοτι πριν αν καταλαβα μιλουσατε με τεκμηρια
μεχρι και τον Ιαπωνα που τις φτιαχνει στην κουζινα του ειδατε

Last edited:
[QUOTE]
Guybrush;1393891 Για 700 πιθανότατα όχι. Αλλά 300+ που είχα πάρει τη Denon 304 said:
αυτο δεν σημαινει οτι η nagaoka ειναι giant killer... τις Denon 304
απλα δεν σου εκανε για τα γουστα σου
αλλους τους βολευει η τιμη και αλλους ο ηχος τις :a0210:

Sorry αν ρίχνω το επίπεδο της κουβέντας σε low -fi επίπεδα αλλά με τον βραχίονα που φοράει Dualάκι (621) μου θα ταιριάξει;

Στο ενα τριτο της τιμης καποιων αλλων "reference".Παλι βιαζεσαι.Δεν περιμενεις να το ακουσεις πρωτα και αφου το συγκρινεις με οτι θελεις τοτε να ριξεις τα βελη σου?
Oταν διαβαζεις σχολια απο μενα να εισαι σιγουρος οτι ξερω τι λεω.Το θεμα κοστους κεφαλων το εχω συζητησει με τρεις κατασκευαστες κεφαλων.Αν εσυ ξερεις καλυτερα αγοραζε το πιο ακριβο που μπορεις.Εγω γιατι να εχω προβλημα;Και το φονο μου αποψη μου ειναι.Σε καποιους θα αρεσει σε αλλους οχι.

Last edited:

Προφανώς. Οι τσάντες Hermes των 30.000 ευρώ πόση αξία πρώτων υλών και εργατικών αντιπροσωπεύουν; 10,20 ή μήπως 30 ευρώ;

Δεν ειπα.Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα στειλε ενα ΠΜ.
Aπο την αλλη αν σου κανω λιστα του τι χρειαζεται να το φταξεις μονος σου,θα σου κοστισει ισως περισσοτερο απο οτι το πουλαμε τελειωμενο.

Last edited:
[QUOTE]

αλλους τους βολευει η τιμη και αλλους ο ηχος τις :a0210:

Μας εξηγας καλυτερα πως μπορει μια ψηλοτερη τιμη να "βολευει" καποιον;
Για το αν του αρεσει ο ηχος,ουδεν σχολιο.

Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίζεται αυτή η αντιπαράθεση....
:huh2::huh2::huh2:

Ασε που έχετε αποροφηθεί τόσο πολύ που τις απλοϊκές ομολογουμένως ερωτήσεις μου τις γράφετε κανονικά...:drummer:-bye-

Στο ενα τριτο της τιμης καποιων αλλων "reference".
Ναι αλλα δεν μου ειπες ποσο το πουλας η ειναι εφτασφραγιστο μυστικο και μονο με πμ λες τιμη
Δεν περιμενεις να το ακουσεις πρωτα και αφου το συγκρινεις με οτι θελεις τοτε να ριξεις τα βελη σου?
δεν εχω καμια διαθεση για να θιξω κανεναν εσεις κρινετε αβιαστα εταιριες με χρονια εμπειριας

Oταν διαβαζεις σχολια απο μενα να εισαι σιγουρος
εγω εχω "μεγαλομανια" αλλα και εσυ δεν πας πισω απο μετριοφροσυνη αλλο πραγμα
.Το θεμα κοστους κεφαλων το εχω συζητησει με τρεις κατασκευαστες κεφαλων
και σου ειπαν α μην κοιτας μια κεφαλη την μια που την εχουμε 100€ με την αλλη των 3000€ η διαφορα τους στα υλικα ειναι 50-60€

Δεν ειπα.Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα στειλε ενα ΠΜ.
Aπο την αλλη αν σου κανω λιστα του τι χρειαζεται να το φταξεις μονος σου,θα σου κοστισει ισως περισσοτερο απο οτι το πουλαμε τελειωμενο.
Μπραβο ευεργετη μας μπαινεις και μεσα δηλαδη
Μπραβο

Jadisboy, γίνεσαι εριστικός με τους συνομιλητές σου χωρίς λόγο.
Θα σε παρακαλέσω να χαμηλώσεις τους τόνους και να μην είσαι προσβλητικός.

Νομίζω ότι αρκετά ανεχθήκαμε τους "εξυπνακισμούς", τις προσωπικές αιχμές και την ειρωνεία!
Κάποιος "φλερτάρει" με το trolling και δεν χρειάζεται να του δίνουμε τροφή...:BDBDG54:

Attachments

• images.jpg
    images.jpg
    13.2 KB · Views: 41
Ναι αλλα δεν μου ειπες ποσο το πουλας η ειναι εφτασφραγιστο μυστικο και μονο με πμ λες τιμη
3,500.00 ευρω.Σ'ενδιαφερει η οχι;

δεν εχω καμια διαθεση για να θιξω κανεναν εσεις κρινετε αβιαστα εταιριες με χρονια εμπειριας
ποιον εχω κρινει;Την αποψη μου δεν ειπα;

εγω εχω "μεγαλομανια" αλλα και εσυ δεν πας πισω απο μετριοφροσυνη αλλο πραγμα
εσυ μπορει να εχεις μεγαλομανια οπως λες ,εγω ειμαι 30 χρονια στη "δουλεια" αυτη.Αν η αποψη μετα απο 30 χρονια εμπειριας για σενα ειναι ελλειψη "μετριοφροσυνης" ειναι κατι στο οποιο δεν μπορω να σε βοηθησω.

και σου ειπαν α μην κοιτας μια κεφαλη την μια που την εχουμε 100 με την αλλη των 3000 η διαφορα τους στα υλικα ειναι 50-60
Δεν ειπα αυτο για 100 & 3000 ευρω,αλλα για 500&3000.Και η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ΝΑΙ

οκ
οι αντιρρησίες να φεύγουν
καλό μεσημέρι

ΥΣ .Δεν έχω καμία ανάγκη να υποστηρίξω η να προσβάλω κανέναν την άποψη μου λέω και τις αντιρρήσεις μου αν αυτο ενοχλεί ας είμαστε απλά θεατές
Ευχαριστω
Τα ιδια θα ελεγα και αν δεν ημουν πισω απο εναν υπολογιστη οποτε θα συνεχισω την συζητηση αυτη αν θελει live με τον κυριο Audiolytic οταν βρεθουμε

Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίζεται αυτή η αντιπαράθεση....
:huh2::huh2::huh2:

Η ερώτησή σου δεν είναι καθόλου απλοϊκή. Εγώ προσπαθώ να βρω τη μάζα του βραχίονά σου για να σου πω αν ταιριάζει η Nagaoka, αλλά δε βρίσκω τίποτα στο internet (ακόμα). Πάντως το θεωρώ πολύ πιθανό να ταιριάζει, γιατί το πικάπ σου κατασκευάστηκε την ίδια περίοδο που πρωτοκυκλοφόρησε και η 555, δέχεται κεφαλές βάρους 4,8 εως 10 γρ. (μέσα), βάρος ανάγνωσης ως 1,5 γρ. (κι εδώ είμαστε μέσα).

Ασε που έχετε αποροφηθεί τόσο πολύ που τις απλοϊκές ομολογουμένως ερωτήσεις μου τις γράφετε κανονικά...:drummer:-bye-

...

@jadisboy

Το θέμα είναι ότι ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό, θέλεις δε θέλεις.
Έτσι όπως το διατυπώνεις, είναι σαν να προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψή σου κι όχι να την παραθέσεις. Έχει διαφορά.

Κι όταν οι άλλοι σε εκλαμβάνουν ως επιθετικό, θα σου επιτεθούν.