καλα καλα καταλαβαΌχι απαραίτητα με όλα. Απλώς όταν κάτι βγαίνει από γραμμή παραγωγής, είναι πιο πιθανό να δουλεύει κι έτσι το πράμα...
Guybrush;1393891 Για 700 πιθανότατα όχι. Αλλά 300+ που είχα πάρει τη Denon 304 said:αυτο δεν σημαινει οτι η nagaoka ειναι giant killer... τις Denon 304
απλα δεν σου εκανε για τα γουστα σου
αλλους τους βολευει η τιμη και αλλους ο ηχος τις :a0210:
ε οποτε το ιδιο συμβαινει με ολα τα πραγματα
ποσο ειπες το πουλας το phono σου audiolytic ??????
ε οποτε το ιδιο συμβαινει με ολα τα πραγματα
Αν υπαρχει κοινα αποδεκτη εννοια του ορου δωσε μας την.[QUOTE]
αυτο δεν σημαινει οτι η nagaoka ειναι giant killer...
:a0210:
[QUOTE]
αλλους τους βολευει η τιμη και αλλους ο ηχος τις :a0210:
Ναι αλλα δεν μου ειπες ποσο το πουλας η ειναι εφτασφραγιστο μυστικο και μονο με πμ λες τιμηΣτο ενα τριτο της τιμης καποιων αλλων "reference".
δεν εχω καμια διαθεση για να θιξω κανεναν εσεις κρινετε αβιαστα εταιριες με χρονια εμπειριαςΔεν περιμενεις να το ακουσεις πρωτα και αφου το συγκρινεις με οτι θελεις τοτε να ριξεις τα βελη σου?
εγω εχω "μεγαλομανια" αλλα και εσυ δεν πας πισω απο μετριοφροσυνη αλλο πραγμαOταν διαβαζεις σχολια απο μενα να εισαι σιγουρος
και σου ειπαν α μην κοιτας μια κεφαλη την μια που την εχουμε 100€ με την αλλη των 3000€ η διαφορα τους στα υλικα ειναι 50-60€.Το θεμα κοστους κεφαλων το εχω συζητησει με τρεις κατασκευαστες κεφαλων
εγω ποτε δεν εδωσα ορο για καμια κεφαλη ποτε μουΑν υπαρχει κοινα αποδεκτη εννοια του ορου δωσε μας την.
Μπραβο ευεργετη μας μπαινεις και μεσα δηλαδηΔεν ειπα.Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα στειλε ενα ΠΜ.
Aπο την αλλη αν σου κανω λιστα του τι χρειαζεται να το φταξεις μονος σου,θα σου κοστισει ισως περισσοτερο απο οτι το πουλαμε τελειωμενο.
Ναι αλλα δεν μου ειπες ποσο το πουλας η ειναι εφτασφραγιστο μυστικο και μονο με πμ λες τιμη
3,500.00 ευρω.Σ'ενδιαφερει η οχι;
δεν εχω καμια διαθεση για να θιξω κανεναν εσεις κρινετε αβιαστα εταιριες με χρονια εμπειριας
ποιον εχω κρινει;Την αποψη μου δεν ειπα;
εγω εχω "μεγαλομανια" αλλα και εσυ δεν πας πισω απο μετριοφροσυνη αλλο πραγμα
εσυ μπορει να εχεις μεγαλομανια οπως λες ,εγω ειμαι 30 χρονια στη "δουλεια" αυτη.Αν η αποψη μετα απο 30 χρονια εμπειριας για σενα ειναι ελλειψη "μετριοφροσυνης" ειναι κατι στο οποιο δεν μπορω να σε βοηθησω.
και σου ειπαν α μην κοιτας μια κεφαλη την μια που την εχουμε 100 με την αλλη των 3000 η διαφορα τους στα υλικα ειναι 50-60
Δεν ειπα αυτο για 100 & 3000 ευρω,αλλα για 500&3000.Και η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ΝΑΙ
Δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίζεται αυτή η αντιπαράθεση....
:huh2::huh2::huh2:
Η ερώτησή σου δεν είναι καθόλου απλοϊκή. Εγώ προσπαθώ να βρω τη μάζα του βραχίονά σου για να σου πω αν ταιριάζει η Nagaoka, αλλά δε βρίσκω τίποτα στο internet (ακόμα). Πάντως το θεωρώ πολύ πιθανό να ταιριάζει, γιατί το πικάπ σου κατασκευάστηκε την ίδια περίοδο που πρωτοκυκλοφόρησε και η 555, δέχεται κεφαλές βάρους 4,8 εως 10 γρ. (μέσα), βάρος ανάγνωσης ως 1,5 γρ. (κι εδώ είμαστε μέσα).
Ασε που έχετε αποροφηθεί τόσο πολύ που τις απλοϊκές ομολογουμένως ερωτήσεις μου τις γράφετε κανονικά...:drummer:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.