ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

thanasiskokk

Established Member
27 January 2007
235
Athens
Αίσχος, δεν μας φτάνουν όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός με ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή κατά ένα ευρώ. Λες και βλέπουμε τα σπουδαία κανάλια (αν βγάλεις όλα τα ελεύθερα δορυφορικά, που τα δείνει λες και είναι δικά της, στην ουσία μας προσφέρει 3 κινηματογραφικά και 3 αθλητικά -τα άλλα κανάλια, δείχνουν κάτι 2 φορές την εβδομάδα-, λες και μας προσφέρει την ποιότητα και τις υπηρέσιες άλλων δορυφορικών εταιρειών (βλέπε SKY digital). Και να φανταστεί κανείς ότι στην Κύπρο έχουν κάνει μείωση τιμών γιατί αφουγκράζονται τα προβλήματα του Κυπριακού λαού...
Βρε δεν πάτε να *%*^&%*^&%^%!!!!!!!

Απάντηση: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Φταιμε εμεις μετα που ζηταμε βοηθεια απο...Δ.Ν.Τ.;

Re: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Η άποψή μου είναι η εξής. Η συνδρομή στην ΝΟΒΑ είναι ένα είδος φόρου. Τώρα θέλετε να τον ονομάσετε φόρο υποτέλειας ή φόρο βλακείας, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Φορολογία κανονική είναι.

Σίμος

ΥΓ : Δεν είπα οτι οι συνδρομητές είναι βλάκες.

Αίσχος, δεν μας φτάνουν όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός με ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή κατά ένα ευρώ. Λες και βλέπουμε τα σπουδαία κανάλια (αν βγάλεις όλα τα ελεύθερα δορυφορικά, που τα δείνει λες και είναι δικά της, στην ουσία μας προσφέρει 3 κινηματογραφικά και 3 αθλητικά -τα άλλα κανάλια, δείχνουν κάτι 2 φορές την εβδομάδα-, λες και μας προσφέρει την ποιότητα και τις υπηρέσιες άλλων δορυφορικών εταιρειών (βλέπε SKY digital). Και να φανταστεί κανείς ότι στην Κύπρο έχουν κάνει μείωση τιμών γιατί αφουγκράζονται τα προβλήματα του Κυπριακού λαού...
Βρε δεν πάτε να *%*^&%*^&%^%!!!!!!!

Κόψε τη συνδρομή σου.

Αμάν πια με τις κραυγές. Όλοι αύξησαν τις τιμές με το ΦΠΑ. ΟΛΟΙ. Γιατί δεν πας να διαμαρτυρηθείς στο super market; Στο βενζινάδικο; Κάνε ένα post για το πως η ΔΕΗ είναι ΑΙΣΧΟΣ.

Έλεος πια ...

Κόψε τη συνδρομή σου.

Αμάν πια με τις κραυγές. Όλοι αύξησαν τις τιμές με το ΦΠΑ. ΟΛΟΙ. Γιατί δεν πας να διαμαρτυρηθείς στο super market; Στο βενζινάδικο; Κάνε ένα post για το πως η ΔΕΗ είναι ΑΙΣΧΟΣ.

Έλεος πια ...
και μετά αναρωτιόμαστε πως μας ξεζουμιζουν και παραπονιομαστε για το ελληνικό κόστος ζωής. Όλα καλά λοιπόν ας κλείσει το θέμα

Κόψε τη συνδρομή σου.

Έλεος πια ...

Αμα το γαλα (πχ) εχει την ιδια αξια για το παιδι καποιου οσο και το ποδοσφαρο στην νοβα, συμφωνουμε.

Κόψε τη συνδρομή σου.

Έλεος πια ...

Φίλτατε απο την στιγμή που το ΦΠΑ στα προϊόντα τους παρέμεινε αμετάβλητο (δικαιώματα) θα μπορούσαν να το απορροφήσουν οι ίδιοι (Αττικη Οδος) και να το κάνουν και οι περισσότεροι βέβαια.

Αλλά βλέπεις είναι ευκαιρία για κονομμα.

Κι όμως... Η nova με ΦΠΑ 18% κόστιζε (full pack) 50,76 Χ 18% = 59,90
Τώρα, κανονικά θα έπρεπε να είναι 50,76 Χ 21% = 61,42
Χρεώνει όμως 60,90. Δηλαδή, δεν μετακύλησε στον καταναλωτή όλη την επιβάρυνση του ΦΠΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΒΑ :BDGBGDB55:

Όχι, δεν δουλεύω στο λογιστήριο της ακατανόμαστης :afro:. Αλλά έχουμε χίλια δύο να προσάψουμε στην "κυρία", όχι όμως απαραίτητα και αυτό. Εννοείται πως η λογιστική ανάλυση που παραθέτω είναι ειρωνική.

Αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο malakudi ως προς την ΔΕΗ. Όσοι δεν έχετε πάρει ακόμα τον τελευταίο λογαριασμό, δεν ξέρετε τί σας περιμένει...:HTEHETH63:

Last edited:

19% ήταν το ΦΠΑ, εδώ και μερικά χρόνια.... άρα; ;)

19% ήταν το ΦΠΑ, εδώ και μερικά χρόνια.... άρα; ;)

50,34 Χ 19% = 59,90
50,34 Χ 21% = 60,91

Όλος ο ΦΠΑς στον καταναλωτή!!:music-smiley-005:

...είπα κι εγώ....

Last edited:

Sorry... Tο 19% δεν έμεινε πολύ και δεν το εμπέδωσα καλά φαίνεται... :grinning-smiley-043

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ !!!

Γιατί -απορώ ειλικρινά - γίνονται κάθε φορά τα ίδια ?

Δηλαδή τί πρέπει να κάνει κανείς για να σταματήσει αυτό το παιχνίδι των λέξεων και των αντεγκλήσεων ?

Ωρες ώρες με φέρνετε σε αδιέξοδο ...

Προς το παρόν επιφυλάσσομαι για το τί μέλλει γενέσθαι με το παρόν νήμα.
Είμαι αρκετά στενοχωρημένος με τη συμπεριφορά κάποιων απο τους γράφοντες και δεν θα ήθελα αυτή μου η στενοχώρια να επηρρεάσει την πρόταση / απόφασή μου ...

Ξανασκεφθείτε τί κανετε μονο ...

Φιλικά,

Φίλιππος

... το ΦΠΑ στα προϊόντα τους παρέμεινε αμετάβλητο (δικαιώματα) ...

Αλλά βλέπεις είναι ευκαιρία για κονομμα.

Τι εννοείς; Θα μας τρελλάνετε εδω μέσα μερικοί...

Μια εταιρία δεν έχει την... ιδιότητα να "απορροφάει" το ΦΠΑ. Η εταιρίες αγοράζουν ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ. Το ΦΠΑ το πληρώνει ο καταναλωτής στο τελικό προιον και το αποδίδει στο κράτος η εταιρία ακέραιο (υπό Κ.Σ.)

Βασικά η εταιρία είναι με το ζόρι φοροεισπράκτορας του κράτους.

Αν σαν αγορα ειχαμε ενδιαφερον,θα ειχαν υπαρξει και αλλες εταιρειες σαν την Νοβα.Το κακο ειναι οτι,μαλλον ειμαστε πολυ μικρη αγορα και ετσι δεν υπαρχει ,προς το παρον ενδιαφερον απο αλλους.Αν υπηρχε καποιος ανταγωνιστης,πιθανον,τα πραγματα να ηταν καλλιτερα.Τωρα το μονο ουσιαστικο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην ειμαστε συνδρομητες της Νοβα.Αν αυριο της καπνισει και ανεβασει κατα 10 ευρω τα τιμολογια της,θα ουρλιαζουμε ,θα βριζουμε,αλλα θα τα πληρωνουμε,η μηπως οχι?

Τελικά ρε παιδιά μπερδεύτηκα: πόσο είναι τώρα η Nova?
Επειδή πάντα ο λογ/μός μου έρχεται στο παρά 5', έχω μείνει στο 59,90.
Τώρα πλέον είναι 60,91 (λογικό, αύξηση ΦΠΑ), ή 61,42 όπως είπε ο mmoukiou σε 2 posts?

Re: Απάντηση: Aισχος, ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Τωρα το μονο ουσιαστικο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην ειμαστε συνδρομητες της Νοβα.Αν αυριο της καπνισει και ανεβασει κατα 10 ευρω τα τιμολογια της,θα ουρλιαζουμε ,θα βριζουμε,αλλα θα τα πληρωνουμε,η μηπως οχι?

Πάντως αυτή είναι η μόνη λύση μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας που μπορεί κάποιος να κάνει. Απλά χρειάζεται συλλογική συνείδηση καταναλωτών κάτι που οι Έλληνες δεν το έχουν.
Είχα αναφέρει και αλλού το παράδειγμα όταν σε μια Γερμανική πόλη αυξήθηκε, προφανώς αυθαίρετα, το εισιτήριο του μετρό. Την επόμενη ημέρα μποϋκοτάρησαν όλοι οι πολίτες το συγκεκριμένο μέσο και φυσικά η τιμή επανήλθε στα προγούμενα επίπεδα.

Last edited: