ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Όσο υπάρχει μονοπώλιο, η εταιρεία αυτή, όσο γουστάρει θα χρεώνει . & -

Κ φυσικά όσο υπάρχουν πελάτες που την επιλέγουν, τόσο κ εκείνη θα ευημερεί !

Τι 60 τι 61 ευρώ...

Το 1 ευρώ κάνει την διαφορά ;

Το θέμα είναι ότι :

1. Χρεώνει τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια που θα έπρεπε όλοι στην Ελλάδα να τα βλέπουν σούπερ & τσάμπα.
  2. Προσφέρει λίγα κανάλια για την τιμή της σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
  3. Τα κανάλια της έχουν μέτρια εικόνα, με τα ζόρια κάποιες λίγες ταινίες είναι καλές.
  4. Στα αθλητικά είτε είναι ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα, η εικόνα είναι θαμπή με χαμηλή ανάλυση.
  5. Ο ήχος είναι πολύ μέτριος και φυσικά μόνο 2κάναλος.
  6. Το κάδρο είναι στην πλειοψηφία των καναλιών 4:3.

Και αν κάτσω κ άλλο, θα βρω κ άλλα αρνητικά !

Κ δυστυχώς παραδέχομαι ότι την πληρώνω κ εγώ με το full πακέτο, για τις ταινίες, τις σειρές & τα αθλητικά της. :worshippy:

Ελπίζω κάποια στιγμή σε ανταγωνισμό για να αλλάξω πορεία...:Banane0:

Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

1. Χρεώνει τα ελληνικά ελεύθερα κανάλια που θα έπρεπε όλοι στην Ελλάδα να τα βλέπουν σούπερ & τσάμπα.
  2. Προσφέρει λίγα κανάλια για την τιμή της σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.
  3. Τα κανάλια της έχουν μέτρια εικόνα, με τα ζόρια κάποιες λίγες ταινίες είναι καλές.
  4. Στα αθλητικά είτε είναι ζωντανά είτε μαγνητοσκοπημένα, η εικόνα είναι θαμπή με χαμηλή ανάλυση.
  5. Ο ήχος είναι πολύ μέτριος και φυσικά μόνο 2κάναλος.
  6. Το κάδρο είναι στην πλειοψηφία των καναλιών 4:3.

Για το (1) δεν φέρει ευθύνη. Από τη στιγμή που κανένα νομικό πλαίσιο δεν υποχρεώνει τη Nova, την ΕΡΤ και τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια να παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους Έλληνες (και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με δορυφορική μετάδοση), δε φταίει η Nova. Άλλωστε και στις άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες (Conn-X TV, ON) τα ελεύθερα κανάλια δε προσφέρονται δωρεάν.

Το (6) ισχύει σε όλες τις χώρες. Θες να μετρήσουμε από τα κανάλια του Sky UK πόσα είναι 16:9 και πόσα 4:3; Τα περισσότερα είναι και εκεί 4:3, απλώς υπάρχουν πολύ περισσότερα με 16:9 από τα 3-4 της Nova.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

Αμα πω τιποτα παραπανω για μερικες απαντησης ποιο πανω, θα παω για μπανια απο νωρης φετος.
Οποτε ας ηρεμησουμε ολοι, δεν θα μας βγει σε καλο στο τελος.
Χαίρομαι που επιτέλους εξαλείφεται σιγά σιγά η χωρίς άδεια θέαση των υπηρεσιών της Nova, γιατί ορισμένοι κάνουν τους τσάμπα μάγκες.

Εσυ ας λες αυτο που λες, αλλα απο την αλλη καλα κανουν αφουν μπορουν......και τωρα απο οτι διαβαζω στο νετ εχουμε και τυπου κλαδακια.
Και στο κατω κατω που κολα αυτο τωρα? το λες αυτο απο την αποψη οτι μεν βλεπουν τσαμπα βγαζουν και γλωσα απο πανω? για να καταλαβω φιλε Πανο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Για το (1) δεν φέρει ευθύνη. Από τη στιγμή που κανένα νομικό πλαίσιο δεν υποχρεώνει τη Nova, την ΕΡΤ και τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια να παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους Έλληνες (και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με δορυφορική μετάδοση), δε φταίει η Nova. Άλλωστε και στις άλλες τηλεοπτικές πλατφόρμες (Conn-X TV, ON) τα ελεύθερα κανάλια δε προσφέρονται δωρεάν.

Το (6) ισχύει σε όλες τις χώρες. Θες να μετρήσουμε από τα κανάλια του Sky UK πόσα είναι 16:9 και πόσα 4:3; Τα περισσότερα είναι και εκεί 4:3, απλώς υπάρχουν πολύ περισσότερα με 16:9 από τα 3-4 της Nova.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

1. Σαφώς κ φέρει ευθύνη για την χρέωση των ελληνικών καναλιών. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν της δίνει άλλοθι. Κ φυσικά συμφωνώ ότι, εφόσον δεν την περιορίζει κανείς, τότε κάνει ότι θέλει.

6. Στην Νόβα δεν υπάρχει κανένα κανάλι 100% σε 16:9. Μόνο επιλογές προγραμμάτων. Κ τα προγράμματα αυτά αφορούν αυστηρά μόνο τα 3 κανάλια ταινιών. Όλα τα άλλα είναι 100% σε 4:3.

Έτσι ακριβώς το λέει. Δεν μπορείς κύριε να είσαι λαθροθεατής και να ζητάς και τα ρέστα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

1. Σαφώς κ φέρει ευθύνη για την χρέωση των ελληνικών καναλιών. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν της δίνει άλλοθι. Κ φυσικά συμφωνώ ότι, εφόσον δεν την περιορίζει κανείς, τότε κάνει ότι θέλει.

6. Στην Νόβα δεν υπάρχει κανένα κανάλι 100% σε 16:9. Μόνο επιλογές προγραμμάτων. Κ τα προγράμματα αυτά αφορούν αυστηρά μόνο τα 3 κανάλια ταινιών. Όλα τα άλλα είναι 100% σε 4:3.

Τι ευθύνη φέρει; Ηθική; Τα άλλα πακέτα τηλεόρασης (Conn-X tv, On, HOL tv) δίνουν δωρεάν τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια; Η Nova έχει μία ανταποδωτική συμφωνία με τα κανάλια. Τους παρέχει feed για τους αναμεταδότες τους και αυτή τα συμπεριλαμβάνει στο πακέτο της. Είναι μία συμφωνία μεταξύ εταιρειών, ιδιωτικών και μη (ΕΡΤ). Συνεπώς δε βλέπω που ακριβώς έχει ευθύνη η Nova. Η ευθύνη είναι του κράτους, αποκλειστικά.

Τα κανάλια ταινιών είναι σε ένα 90% του προγράμματός τους 16:9. Το ίδιο είναι και το MTV Greece, αλλά και το ΣΚΑΙ. Επίσης κάποιες φορές σε 16:9 είναι αθλητικά κανάλια (αν και μέχρι στιγμής μάλλον τα έχουν κάνει λίγο μαντάρα με τα aspect ratio σε αυτό το θέμα).

Απάντηση: Re: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Έτσι ακριβώς το λέει. Δεν μπορείς κύριε να είσαι λαθροθεατής και να ζητάς και τα ρέστα....
Αντωνη οκ αν ειναι ετσι, αλλα πως βγαζετε συμπερασματα ετσι ευκολα βρε παιδια αυτο δεν το καταλαβα. Αλλα αφου μπορουν καλα κανουν και το κανουν, τεσπα αλλου ειναι το ζουμι του νηματος αυτου τωρα και αντε να πεις στον κοσμο οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Κύριοι,

επι των ανωτέρω έχω μια παρατήρηση να κάνω:
Γαυγίζουμε στο λάθος δέντρο, που λένε και οι Αγγλοι (barking at the wrong tree) !

Πανω απο τα μισά προβλήματα που χρεώνουμε στη Nova αφορούν είτε το Κράτος είτε τη "μαμα" Forthnet.

Εγω σαν σοβαρότερη αμέλεια του Κράτους βρίσκω την αδυναμία επιβολής Freesat (α λα SKY UK) στη Nova ώστε να μπορεί ο καθένας να βλέπει τα επίγεια αναλογικά κανάλια δωρεάν ΚΑΙ μέσω Nova !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Τι ευθύνη φέρει; Ηθική; Τα άλλα πακέτα τηλεόρασης (Conn-X tv, On, HOL tv) δίνουν δωρεάν τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια; Η Nova έχει μία ανταποδωτική συμφωνία με τα κανάλια. Τους παρέχει feed για τους αναμεταδότες τους και αυτή τα συμπεριλαμβάνει στο πακέτο της. Είναι μία συμφωνία μεταξύ εταιρειών, ιδιωτικών και μη (ΕΡΤ). Συνεπώς δε βλέπω που ακριβώς έχει ευθύνη η Nova. Η ευθύνη είναι του κράτους, αποκλειστικά.

Τα κανάλια ταινιών είναι σε ένα 90% του προγράμματός τους 16:9. Το ίδιο είναι και το MTV Greece, αλλά και το ΣΚΑΙ. Επίσης κάποιες φορές σε 16:9 είναι αθλητικά κανάλια (αν και μέχρι στιγμής μάλλον τα έχουν κάνει λίγο μαντάρα με τα aspect ratio σε αυτό το θέμα).

Αυτό έλειπε να μην είναι 16:9 και το ΣΚΑΙ, που μεταδίδει παντού έτσι !! :flipout::flipout::flipout:

Αυτό το 90% στις ταινίες, μήπως να το αναθεωρούσες ; Αλλά ακόμα κ έτσι, η θαμπάδα, τα ξεπλυμμένα χρώματα κυριαρχούν ! :worshippy:

Το δε mtv greece...απλά γελάω με το κανάλι...:Banane0:

Αντωνη οκ αν ειναι ετσι, αλλα πως βγαζετε συμπερασματα ετσι ευκολα βρε παιδια αυτο δεν το καταλαβα. Αλλα αφου μπορουν καλα κανουν και το κανουν, τεσπα αλλου ειναι το ζουμι του νηματος αυτου τωρα και αντε να πεις στον κοσμο οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Το ότι κάποιος κλέβει δεν είναι μαγκιά.

Με την "μαγκιά" αυτή, τραβάει κάτω κ τους υπόλοιπους...

Η νοβα το 1 γιουρο δεν το βαζει στην τσεπη αλλα το εισπραττει για το κρατος, οποτε οτι και να λεμε εχουμε αδικο. Σε οποιν δεν αρεσει την πετα απο την οικια του και θα εχει και καπια γιουρο κερδος στην τσεπη του να το πω και ποντιακα, μπας και το καταλαβουν καπια ατομα εδω μεσα?

Κύριοι,

επι των ανωτέρω έχω μια παρατήρηση να κάνω:
Γαυγίζουμε στο λάθος δέντρο, που λένε και οι Αγγλοι (barking at the wrong tree) !

Πανω απο τα μισά προβλήματα που χρεώνουμε στη Nova αφορούν είτε το Κράτος είτε τη "μαμα" Forthnet.

Εγω σαν σοβαρότερη αμέλεια του Κράτους βρίσκω την αδυναμία επιβολής Freesat (α λα SKY UK) στη Nova ώστε να μπορεί ο καθένας να βλέπει τα επίγεια αναλογικά κανάλια δωρεάν ΚΑΙ μέσω Nova !

Συμφωνούμε !!

Βέβαια, η Forthnet φταίει το λιγότερο από όλους, αφού έτσι την παρέλαβε και αυτή έχει κάποια βήματα μπροστά, όπως το λίγο 16:9 που βλέπουμε κ το ελαφρώς καλύτερο σήμα-ανάλυση.

Η νοβα το 1 γιουρο δεν το βαζει στην τσεπη αλλα το εισπραττει για το κρατος, οποτε οτι και να λεμε εχουμε αδικο. Σε οποιν δεν αρεσει την πετα απο την οικια του και θα εχει και καπια γιουρο κερδος στην τσεπη του να το πω και ποντιακα, μπας και το καταλαβουν καπια ατομα εδω μεσα?

+100000 !!!! :SFGSFGSF:

Την κόβουμε κ βάζουμε στην τσέπη 61 τον μήνα !

Το ότι κάποιος κλέβει δεν είναι μαγκιά.

Με την "μαγκιά" αυτή, τραβάει κάτω κ τους υπόλοιπους...
Αφου μπορουν και την κλεβουν καλα της κανουν.....ναι ειναι μαγκια για οποιον μπορει και το κανει. Ας δει τα λουκετα που εχει στης πορτες της, που οποιος περνα απο εξω μπαινη και βλεπει τη εχει μεσα ημαρτον......τεσπα εγω θα ηθελα αν μπορουσε η νοβα να εκανε καπια εκπτωσει σε αυτους που εχουν πανω απο 3 συνδρομες.

Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοούσα πως όσοι διαμαρτύρονται βλέπουν χωρίς άδεια. Αλλά από την προσωπική μου εμπειρία έχω γνωρίσει άτομα που βλέπουν με "πλάγιους" τρόπους και δε χάνουν ευκαιρία να κατακρίνουν την υπηρεσία.

Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι δεν εννοούσα πως όσοι διαμαρτύρονται βλέπουν χωρίς άδεια. Αλλά από την προσωπική μου εμπειρία έχω γνωρίσει άτομα που βλέπουν με "πλάγιους" τρόπους και δε χάνουν ευκαιρία να κατακρίνουν την υπηρεσία.
Ε τοτε τη να πω, αυτα ειναι μεγαλα λαμογια ξου βρε, ξου απα πα. Ακου εκει "πλάγιους" τρόπους πω πω τη καναν αυτη βρε......μεσα βαλαν την κυρα.
Καλα καναν αφου μπορουν.

Αίσχος, δεν μας φτάνουν όλα αυτά, μου ήρθε και ο λογαριασμός με ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στην τιμή κατά ένα ευρώ. Λες και βλέπουμε τα σπουδαία κανάλια (αν βγάλεις όλα τα ελεύθερα δορυφορικά, που τα δείνει λες και είναι δικά της, στην ουσία μας προσφέρει 3 κινηματογραφικά και 3 αθλητικά -τα άλλα κανάλια, δείχνουν κάτι 2 φορές την εβδομάδα-, λες και μας προσφέρει την ποιότητα και τις υπηρέσιες άλλων δορυφορικών εταιρειών (βλέπε SKY digital). Και να φανταστεί κανείς ότι στην Κύπρο έχουν κάνει μείωση τιμών γιατί αφουγκράζονται τα προβλήματα του Κυπριακού λαού...
Βρε δεν πάτε να *%*^&%*^&%^%!!!!!!!

Με συγχωρείς πολύ.
Αυτοί φταίνε ή όσοι πληρώνετε για αυτό το παλιοσκουπίδι που λέγεται
τηλεόραση?
Εσύ δηλαδή αν ήσουνα ΝΟΒΑ και έβρισκες να το πω ευγενικά, "θύματα"
να σου τα σκάνε τι θα έκανες?
Δεν φτάνει που δημιουργούνε συνειδήσεις περνώντας διάφορα περίεργα πρότυπα και γενιές του καναπέ, να τους πληρώνουμε κιόλας???
Τέσπα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο τόνος του ποστ είναι πολύ φιλικός:smile:.
Αλλά ρε παιδί μου να δίνετε τόσα λεφτά για αυτό το χαζοκούτι???
Άντε , πετάχτε τα και βγείτε έξω, μπήκε η Άνοιξη για τα καλά!!:D