Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν προκυπτει ουτε απο το λογαριασμο στο my cosmote στις συνδεσεις,ουτε απο τον αναλυτικο οτι επρόκειτο για την τρίμηνη συνεπως δεν μπορω να γνωρίζω αν μπερδευονται η εχουν δικαιο.
Απλα έχει χρεωση κ αποχρεωση των μηνιαιων πακέτων
Θα αργήσει ακόμα η ενσωμάτωση. Μετά το καλοκαίρι.H αποχρεωση ηρθε με τον τελευταιο λογαριασμο.
Και εμενα στο mycosmote 32 εγραφε.
Το θεμα ειναι οτι μπορει να μπερδευονται και αντι να ενεργοποιουν 3μηνη να κανουν την μηνιαία που τρέχει για όλους,αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πουθενα δεν αναφερει 3μηνη προωθητική ενεργεια και για αυτο ρωτησα,με εβαλε αναμονη κ μετα μου ειπε οτι ειναι μηνιαια επέμεινα οτι τελος του μηνα που το ζητησα σαν δορυφορικος και ως 3μηνο προωθητικό.μειναμε σε αυτα.
Να ενσωματωσουν το go να τελειωνουμε γιατι ετσι και εμεις κ αυτοι ταλαιπωρουμαστε
προσωπικά το εβαλα στην sony να το δοκιμάσω.@sdragon28 Μαντεύεις η γνωρίζεις;
Και να δειτε που όταν θα γίνει η ενσωμάτωση στην εφαρμογη για android tv μη πεφτει καμια πορτα με τους κωδικους που θα δωσουν και μας πουν σταξτε συν 32ε αν την θελετε
Το θεωρούν τελείως ανεξάρτητο από το δορυφορικό. Εδώ εγώ τους ζήτησα να μεταπηδησω από το δορυφορικό σε αυτό και με ανανέωση συμβολαίου και μου ζήτησαν 55 ευρώ penalty διακοπής του δορυφορικούΑυτα τα πακέτα ειναι τα ανεξαρτητα κ το επιπλαιον κόστος τους στο συνολο υπερβολικο για κατοχο και δορυφορικου οταν θα κανουν τις επομενες κινήσεις θα δούμε τι χρεωση θα του δωσουν γιατι και για δωρεαν ακουστηκε κ ως εξτρα χρέωση Τύπου multiroom
Και εγώ το έβαλα στη Sony μου σήμερα. Κάτι μου κάνει εντύπωση το κανάλι 4Κ δεν είναι... Δείχνει σε 1080p...προσωπικά το εβαλα στην sony να το δοκιμάσω.
αν παει καλά και δεν εχει κολληματα και το κυριότερο με το αν μπορείς να βλέπεις στην tv Και παράλληλα σε box ott νομίζω θα το συνεχίσω.
Το δοκίμασα να δω κάποιο προηγούμενο αγώνα και ξεκινάει 1080 αλλά μετά γυρίσεις σε 2160Και εγώ το έβαλα στη Sony μου σήμερα. Κάτι μου κάνει εντύπωση το κανάλι 4Κ δεν είναι... Δείχνει σε 1080p...
Γιατί;
H αποχρεωση ηρθε με τον τελευταιο λογαριασμο.
Και εμενα στο mycosmote 32 εγραφε.
Το θεμα ειναι οτι μπορει να μπερδευονται και αντι να ενεργοποιουν 3μηνη να κανουν την μηνιαία που τρέχει για όλους,αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πουθενα δεν αναφερει 3μηνη προωθητική ενεργεια και για αυτο ρωτησα,με εβαλε αναμονη κ μετα μου ειπε οτι ειναι μηνιαια επέμεινα οτι τελος του μηνα που το ζητησα σαν δορυφορικος και ως 3μηνο προωθητικό.μειναμε σε αυτα.
Να ενσωματωσουν το go να τελειωνουμε γιατι ετσι και εμεις κ αυτοι ταλαιπωρουμαστε
Mπορει κάποιος εδώ υπεύθυνα να πει ποια αλλα android boxes τρέχουν την εφαρμογή της cosmote γιατί θέλω να παρω μια ακόμα συσκευή πλην αυτής που δίνει η cosmote?σίγουρα ξέρω για xiaomi mi box.. κάτι άλλο ποιο δυνατο;;;που ενδεχομένως θα δώσει και καλύτερη ποιότητα εικονας;ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...και να μη δουλεύει το ρημάδι το hdr..όπως στο εργοστασιακό εεε...θα χει καλύτερη ποιότητα εικόνας απ αυτό που μας παρεχει της kaon??Mi Box S είναι το καλύτερο value 4 money που μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.