Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλημέρα, δοκίμασε κανείς να κάνει το apk sideload στο fire tv;

Μαλλον έχουν μπερδευτει με ολα τα δωρεαν mini packs που δινουν,πηρα για αλλο λογο κ ρωτώντας για αυτο είπαν οτι ειναι δωρεαν μονο για ενα μηνα,ενημέρωσα οτι Είμαι δορυφορικος κ για το 3μηνο προμο αλλα ηταν ιδια η απαντηση τους.στο πρωτο λογαριασμό φαίνεται η χρεωση κ αποχρεωση τους μετα απο ολα αυτα θα το διακοψω το πακετο γιατι δεν εχω εμπιστοσύνη .

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σωστά, είναι το πακέτο με 100% έκπτωση. Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι αρκεί να το διακόψεις πριν την λήξη της προσφοράς για να μην χρεωθείς χωρίς λόγο (εκτός αν θέλεις να το κρατήσεις)

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν προκυπτει ουτε απο το λογαριασμο στο my cosmote στις συνδεσεις,ουτε απο τον αναλυτικο οτι επρόκειτο για την τρίμηνη συνεπως δεν μπορω να γνωρίζω αν μπερδευονται η εχουν δικαιο.
Απλα έχει χρεωση κ αποχρεωση των μηνιαιων πακέτων

Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι δεν προκυπτει ουτε απο το λογαριασμο στο my cosmote στις συνδεσεις,ουτε απο τον αναλυτικο οτι επρόκειτο για την τρίμηνη συνεπως δεν μπορω να γνωρίζω αν μπερδευονται η εχουν δικαιο.
Απλα έχει χρεωση κ αποχρεωση των μηνιαιων πακέτων

Καλημέρα

το ενεργοποίησα και εγώ αλλα στο Mycosmote βλέπω μια χρέωση 32ευρώ. εσύ που βλέπεις την αποχρέωση?

H αποχρεωση ηρθε με τον τελευταιο λογαριασμο.
Και εμενα στο mycosmote 32 εγραφε.
Το θεμα ειναι οτι μπορει να μπερδευονται και αντι να ενεργοποιουν 3μηνη να κανουν την μηνιαία που τρέχει για όλους,αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πουθενα δεν αναφερει 3μηνη προωθητική ενεργεια και για αυτο ρωτησα,με εβαλε αναμονη κ μετα μου ειπε οτι ειναι μηνιαια επέμεινα οτι τελος του μηνα που το ζητησα σαν δορυφορικος και ως 3μηνο προωθητικό.μειναμε σε αυτα.

Να ενσωματωσουν το go να τελειωνουμε γιατι ετσι και εμεις κ αυτοι ταλαιπωρουμαστε

Το θεμα ειναι οτι μπορει να μπερδευονται και αντι να ενεργοποιουν 3μηνη να κανουν την μηνιαία που τρέχει για όλους,αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πουθενα δεν αναφερει 3μηνη προωθητική ενεργεια και για αυτο ρωτησα,με εβαλε αναμονη κ μετα μου ειπε οτι ειναι μηνιαια επέμεινα οτι τελος του μηνα που το ζητησα σαν δορυφορικος και ως 3μηνο προωθητικό.μειναμε σε αυτα.

Να ενσωματωσουν το go να τελειωνουμε γιατι ετσι και εμεις κ αυτοι ταλαιπωρουμαστε
Θα αργήσει ακόμα η ενσωμάτωση. Μετά το καλοκαίρι.

@sdragon28 Μαντεύεις η γνωρίζεις;

Και να δειτε που όταν θα γίνει η ενσωμάτωση στην εφαρμογη για android tv μη πεφτει καμια πορτα με τους κωδικους που θα δωσουν και μας πουν σταξτε συν 32ε αν την θελετε

@sdragon28 Μαντεύεις η γνωρίζεις;

Και να δειτε που όταν θα γίνει η ενσωμάτωση στην εφαρμογη για android tv μη πεφτει καμια πορτα με τους κωδικους που θα δωσουν και μας πουν σταξτε συν 32ε αν την θελετε
προσωπικά το εβαλα στην sony να το δοκιμάσω.
αν παει καλά και δεν εχει κολληματα και το κυριότερο με το αν μπορείς να βλέπεις στην tv Και παράλληλα σε box ott νομίζω θα το συνεχίσω.

Αυτα τα πακέτα ειναι τα ανεξαρτητα κ το επιπλαιον κόστος τους στο συνολο υπερβολικο για κατοχο και δορυφορικου οταν θα κανουν τις επομενες κινήσεις θα δούμε τι χρεωση θα του δωσουν γιατι και για δωρεαν ακουστηκε κ ως εξτρα χρέωση Τύπου multiroom

Αυτα τα πακέτα ειναι τα ανεξαρτητα κ το επιπλαιον κόστος τους στο συνολο υπερβολικο για κατοχο και δορυφορικου οταν θα κανουν τις επομενες κινήσεις θα δούμε τι χρεωση θα του δωσουν γιατι και για δωρεαν ακουστηκε κ ως εξτρα χρέωση Τύπου multiroom
Το θεωρούν τελείως ανεξάρτητο από το δορυφορικό. Εδώ εγώ τους ζήτησα να μεταπηδησω από το δορυφορικό σε αυτό και με ανανέωση συμβολαίου και μου ζήτησαν 55 ευρώ penalty διακοπής του δορυφορικού

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αυτο κραταω επιφυλαξη οσον αφορά το tv go μπορει να το ενσωματώσουν στην εφαρμογή για κινητά ταμπλετ κ στις smart και media players με χρεωση.
Γιατι σε αλλη περιπτωση προς τι το προμο,αφου λένε πειτε μας στο τελος αν θελετε να το κρατησετε η οχι

προσωπικά το εβαλα στην sony να το δοκιμάσω.
αν παει καλά και δεν εχει κολληματα και το κυριότερο με το αν μπορείς να βλέπεις στην tv Και παράλληλα σε box ott νομίζω θα το συνεχίσω.
Και εγώ το έβαλα στη Sony μου σήμερα. Κάτι μου κάνει εντύπωση το κανάλι 4Κ δεν είναι... Δείχνει σε 1080p...
Γιατί;

Και εγώ το έβαλα στη Sony μου σήμερα. Κάτι μου κάνει εντύπωση το κανάλι 4Κ δεν είναι... Δείχνει σε 1080p...
Γιατί;
Το δοκίμασα να δω κάποιο προηγούμενο αγώνα και ξεκινάει 1080 αλλά μετά γυρίσεις σε 2160

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγνώμη να ρωτήσω,ποιά είναι η μηνιαία που τρέχει για όλους δωρεάν? Ρωτάω γιατί αυτό για μηνιαία δωρεάν για όλους δεν έχει ξανακουστεί εδώ στο νήμα νομίζω! Μήπως αναφέρεσαι στα mini packs (documentary,kids) που για τον πρώτο μήνα τα έχει σε προσφορά 0,01 ευρώ/μήνα ?

@keraki αυτα προφανως εννοούσε ο υπαλληλος άλλωστε κ το 3μηνο αυτα τα mini packs ενεργοποιει απλα ενα μηνα δίνουν δωρεαν για ολους το documentaries & kids με συμβολικη χρεωση 0,1 ενω στους δορυφορικους ολα τα αντίστοιχα πακετα που εχουν κ στην δορυφορικη,ολα τα εχω κ εγω απλα επεμεινε οτι ειναι για ενα μηνα κ αυτα..
Συμπερασμα 0

Mπορει κάποιος εδώ υπεύθυνα να πει ποια αλλα android boxes τρέχουν την εφαρμογή της cosmote γιατί θέλω να παρω μια ακόμα συσκευή πλην αυτής που δίνει η cosmote?σίγουρα ξέρω για xiaomi mi box.. κάτι άλλο ποιο δυνατο;;;που ενδεχομένως θα δώσει και καλύτερη ποιότητα εικονας;ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mπορει κάποιος εδώ υπεύθυνα να πει ποια αλλα android boxes τρέχουν την εφαρμογή της cosmote γιατί θέλω να παρω μια ακόμα συσκευή πλην αυτής που δίνει η cosmote?σίγουρα ξέρω για xiaomi mi box.. κάτι άλλο ποιο δυνατο;;;που ενδεχομένως θα δώσει και καλύτερη ποιότητα εικονας;ευχαριστώ!

Mi Box S είναι το καλύτερο value 4 money που μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mi Box S είναι το καλύτερο value 4 money που μπορείς να πάρεις αυτή τη στιγμή

Sent from my iPhone using Tapatalk
...και να μη δουλεύει το ρημάδι το hdr..όπως στο εργοστασιακό εεε...θα χει καλύτερη ποιότητα εικόνας απ αυτό που μας παρεχει της kaon??