Nέα Cosmote IP TV - OTT

Mπορει κάποιος εδώ υπεύθυνα να πει ποια αλλα android boxes τρέχουν την εφαρμογή της cosmote γιατί θέλω να παρω μια ακόμα συσκευή πλην αυτής που δίνει η cosmote?σίγουρα ξέρω για xiaomi mi box.. κάτι άλλο ποιο δυνατο;;;που ενδεχομένως θα δώσει και καλύτερη ποιότητα εικονας;ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Βασιλιάς είναι ένας nvidia shield pro. Αλλά κοστίζει και 300 ευρώ.

...και να μη δουλεύει το ρημάδι το hdr..όπως στο εργοστασιακό εεε...θα χει καλύτερη ποιότητα εικόνας απ αυτό που μας παρεχει της kaon??

Έχω σε 2 τηλεοράσεις το Mi Box S. Δεν έχω δει διαφορά στην εικόνα. Στα 60 είναι απλά ασυναγώνιστο και πλέον και με Android 9

Sent from my iPad using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Προτιμώ να τα δώσω για την επόμενη τηλεόραση η projector

Έχω σε 2 τηλεοράσεις το Mi Box S. Δεν έχω δει διαφορά στην εικόνα. Στα 60 είναι απλά ασυναγώνιστο και πλέον και με Android 9

..σε σχέση με το εργοστασιακο box εννοεις;ευχαριστω

..σε σχέση με το εργοστασιακο box εννοεις;ευχαριστω

Σωστά άλλωστε μόνο ένα κανάλι είναι σε 4κ (και δεν με ενθουσιάζει η κατηγορία)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σωστά άλλωστε μόνο ένα κανάλι είναι σε 4κ (και δεν με ενθουσιάζει η κατηγορία)

To xiaomi έχει τα ίδια τεχν χαρακτηρ με το kaon?2gbram και 8gb rom..?

Καλησπέρα παιδιά, ως κάτοχος δορυφορικού fullpack πακέτου, σήμερα μου ήρθε μήνυμα για δωρεάν ενεργοποίηση της νέας cosmotetv ott μέχρι την κατάργηση του cosmotetv go. Συμπλήρωσα μια φόρμα με τα στοιχεία μου και περιμένω ενεργοποίηση.

Κοίτα εγώ τα έδωσα πριν καιρό γιατί ασχολούμαι πολύ με αυτα και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αγορές που εχω κάνει. Παρότι ναι είναι πάρα πολλά τα λεφτά είναι ασυναγώνιστο

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά, ως κάτοχος δορυφορικού fullpack πακέτου, σήμερα μου ήρθε μήνυμα για δωρεάν ενεργοποίηση της νέας cosmotetv ott μέχρι την κατάργηση του cosmotetv go. Συμπλήρωσα μια φόρμα με τα στοιχεία μου και περιμένω ενεργοποίηση.
Μήνυμα με SMS;

Ωχ δεν μου αρεσει αυτο...Τι σημαινει δωρεαν μεχρι την καταργηση του go; Μετα θα στο χρεωσουν δηλαδη; Παμε για απατη δηλαδη; Μας δουλευουν κανονικα τους δορυφορικους νομιζω...

Yes δεν θυμάμαι cpu

Το kaon είναι απαλλαγμένο όμως από το WiFi problem έχει δυο κεραίες και επεξεργαστή ελαφρώς πιο δυνατό από το mi box s. Όμως στην έκδοση 8.0 αν δεν αναβαθμίσεις δηλαδή το xiaomi mi box s τρέχει σαν διαολεμένο.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα του δίνουν δωρεάν εξτρα το ΟΤΤ μέχρι να καταργηθεί το go, μετά έχουμε πει ότι οι δορυφορικοί θα ενοποιηθούν στο ΟΤΤ.

Το kaon είναι απαλλαγμένο όμως από το WiFi problem έχει δυο κεραίες και επεξεργαστή ελαφρώς πιο δυνατό από το mi box s. Όμως στην έκδοση 8.0 αν δεν αναβαθμίσεις δηλαδή το xiaomi mi box s τρέχει σαν διαολεμένο.

Πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Mi Box και σε 4κ streaming

Πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Mi Box και σε 4κ streaming

Είχε κάτι θεματάκια να βρίσκει WiFi σε αποστάσεις 5 μέτρων όμως άνευ τοίχων. Νομίζω μετά το update όλοι λένε πως επανήλθε. Το νέο όμως update.

Ναι με sms μου ήρθε άλλα ακόμα δεν μου το έχουν ενεργοποιήσει.

Σου ηρθε sms με κωδικους διαφορετικους; Ή ειναι το cosmote id που εχεις ηδη;

Είχε κάτι θεματάκια να βρίσκει WiFi σε αποστάσεις 5 μέτρων όμως άνευ τοίχων. Νομίζω μετά το update όλοι λένε πως επανήλθε. Το νέο όμως update.

Το πρώτο update σε Android 9 ήταν beta είχε θέματα έχεις δίκιο. Το τελευταίο τα έστρωσε όλα

Σου ηρθε sms με κωδικους διαφορετικους; Ή ειναι το cosmote id που εχεις ηδη;
Μου ήρθε sms με link να συμπληρώσω μια φόρμα με τα στοιχεία μου για να έχω extra δωρεάν cosmotetv ott. Ακόμα δεν μου έχει έρθει απάντηση για ενεργοποίηση ώστε να ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω το cosmote id που έχω ήδη ή θα μου δώσουν άλλους κωδικούς.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μου ήρθε sms με link να συμπληρώσω μια φόρμα με τα στοιχεία μου για να έχω extra δωρεάν cosmotetv ott. Ακόμα δεν μου έχει έρθει απάντηση για ενεργοποίηση ώστε να ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω το cosmote id που έχω ήδη ή θα μου δώσουν άλλους κωδικούς.
Το μνμ σιγουρα ηρθε απ τη cosmote και οχι απο καπου αλλου για παρανομη δραση?Επειδη δεν το χει πει κανενας αυτο που λες το λεω και οχι να σε φοβισω