Nέα Cosmote IP TV - OTT

Oxi από cosmote είναι το μύνημα.σε πάει σε ένα λινκ δίνεις όνομα επώνυμο ,αφμ και τηλέφωνο και πατάς υποβολή .μετά σου λέει το αίτημα είναι καταχωρημένο και περιμένεις ένα sms ότι είναι έτοιμη η υπηρεσία.με το κόσμοτε id σου βλέπεις το πακέτο που έχεις στο δορυφορικό η στο ευρυζωνικό .έχει και κάποιες εξηγήσεις στο λινκ.τωρα μίλησα με το τηλ. Κέντρο και μου είπε ότι μόνο αυτή που έχουν λάβει το μήνυμα θα γίνει η ενεργοποίηση .τώρα γιατί αυτό, εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε .δεν ξέρω γιατί πρέπει να περιμένουμε.οποιος ξέρει περισσότερα ας μας πει.

Γνωρίστε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ τη Νέα COSMOTE TV για ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία #ApoToSpiti.
Αν είστε συνδρομητής COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, και έχετε λάβει το σχετικό ενημερωτικό SMS, μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τα απαιτούμενα στοιχεία και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει για την ενεργοποίηση της Νέας COSMOTE TV.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ›

Συχνές Ερωτήσεις
1. Ποιος είναι ο σκοπός της ενέργειας ;
2. Πως γίνεται η ενεργοποίηση ;
3. Πως μπορώ να κάνω χρήση της Νέας COSMOTE TV;
4. Μέχρι πότε ισχύει η παροχή ;
5. Υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ μετά;
6. Με την ενεργοποίηση των Mini Packs σήμερα, θα μπορώ να χρησιμοποιώ το COSMOTE TV GO που διαθέτω ;
7. Μπορώ να ενεργοποιήσω επιπλέον Mini Packs αν επιθυμώ ;
Βρείτε εδώ τους Ειδικούς Όρους των COSMOTE TV OTT MINI PACKS

Όνομα*
Όνομα
Επώνυμο*
Επώνυμο
Α.Φ.Μ.*
Α.Φ.Μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας*
Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Το ίδιο μου κάνει με το δοκιμαστικό που δίνουν από το τηλέφωνο

Sent from my iPad using Tapatalk

Ειμαι συνδρομιτης μεσω δορυφορου.Μπορω να κανω αιτηση και να βαλω τα στοιχεια μου για να ενεργοποιηθει η νεα υπηρεσια η θα πρεπει πρωτα να περιμενω να μου στειλουν μηνυμα στο κινητο;

Edit
Εβαλα τα στοιχεια μου στο παραπανω link χωρις να μου εχει ερθει μνμ απο την cosmote και μετα απο λιγο ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια
Κατεβασα την εφαρμογη σε xiaomi tv box και ολα κομπλε.
Τωρα αυτο θα αντικαταστησει το παλιο cosmote tν;

Edit
Εβαλα τα στοιχεια μου στο παραπανω link χωρις να μου εχει ερθει μνμ απο την cosmote και μετα απο λιγο ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια
Κατεβασα την εφαρμογη σε xiaomi tv box και ολα κομπλε.
Τωρα αυτο θα αντικαταστησει το παλιο cosmote tν;
Δωρεαν δεν ειναι αυτο;Τωρα βλεπω στην εφαρμογη οτι γραφει 32,52

το παραπανω link παντως δεν αναφερει κατι για τριμηνο, αλλα οτι θα ειναι δωρεαν για οσο διαστημα μεχρι να καταργηθει το go

Καλησπερα στο φορπυμ θελω τα φωτα σας ειεσα το ερωτημα και αλλου μαλλον σε λαθος νημα εγω σαν νεος συνδρομητης τωρα που το σκεφτομαι επειδη δεν εχω ιδεα θα κανω την συνδεση και θα μου δωσουν το boxaki η απλα θα παρω κωδικους για να κατεβασω το apk ? Και ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο θα εχουν διαφορες σε αναλυσεις ταχυτητες κλπ;; Ευχαριστω

Λοιπον φιλος με δορυφορικο φουλ πακετο ενεργοποιησε μεσω του λινκ το ott μεχρι να καταργηθει το go οπως του ειπαν και μετα θα γινει το migration. Μου εδωσε τους κωδικους και τους εβαλα στο nvidia shield pro μου. Παιζουν ολα εκτος απο τα αθλητικα που μου πεταει μηνυμα οτι εχω φτασει τον μεγιστο αριθμο συσκευω ενω δεν βλεπει κανεις αλλος! Μας δουλευουν; Ειδικα στο 4Κ μου το ξεκιναει και μετα μου λεει σφαλμα και πεταει το μηνυμα των συσκευων. Τι παιζει;

Λοιπον φιλος με δορυφορικο φουλ πακετο ενεργοποιησε μεσω του λινκ το ott μεχρι να καταργηθει το go οπως του ειπαν και μετα θα γινει το migration. Μου εδωσε τους κωδικους και τους εβαλα στο nvidia shield pro μου. Παιζουν ολα εκτος απο τα αθλητικα που μου πεταει μηνυμα οτι εχω φτασει τον μεγιστο αριθμο συσκευω ενω δεν βλεπει κανεις αλλος! Μας δουλευουν; Ειδικα στο 4Κ μου το ξεκιναει και μετα μου λεει σφαλμα και πεταει το μηνυμα των συσκευων. Τι παιζει;

Φιλε μου και εγω το ιδιο εκανα.Ενεργοποιησα την υπηρεσια μεσω του λινκ χωρις να ερθει καν μηνυμα και μετα λιγο ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.Κατεβασα την εφαρμογη σε tv box και βαζοντας id και κωδικο παιζουν ολα κομπλε(ειμαι συνδρομιτης δορυφορικου φουλ πακετου).
Το θεμα ειναι οτι στην εφαρμογη της cosmote οταν μπαινω και βλεπω τις συνδεσεις μου μου βγαζει στο cosmote tv ott μια τιμη 32,52 .Δεν ξερω αν ειναι απλα η τιμη η θα χρεωθω.Πηρα τηλ στο 13888 και δεν ηξεραν τιποτα.Μου ειπαν θα σε ενημερωσουμε,αλλα τιποτα ακομη...Μπορεις να ρωτησεις τον δικο σου αν και σε αυτον του βγαζει τιμη;Και αυτος χωρις να του ερθει μνμ ενεργοποιησε την υπηρεσια;

Φιλε μου και εγω το ιδιο εκανα.Ενεργοποιησα την υπηρεσια μεσω του λινκ χωρις να ερθει καν μηνυμα και μετα λιγο ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια.Κατεβασα την εφαρμογη σε tv box και βαζοντας id και κωδικο παιζουν ολα κομπλε(ειμαι συνδρομιτης δορυφορικου φουλ πακετου).
Το θεμα ειναι οτι στην εφαρμογη της cosmote οταν μπαινω και βλεπω τις συνδεσεις μου μου βγαζει στο cosmote tv ott μια τιμη 32,52 .Δεν ξερω αν ειναι απλα η τιμη η θα χρεωθω.Πηρα τηλ στο 13888 και δεν ηξεραν τιποτα.Μου ειπαν θα σε ενημερωσουμε,αλλα τιποτα ακομη...Μπορεις να ρωτησεις τον δικο σου αν και σε αυτον του βγαζει τιμη;Και αυτος χωρις να του ερθει μνμ ενεργοποιησε την υπηρεσια;
Τόσο βγάζει και σε εμένα αλλά τελικά βγαίνει δωρεάν στον λογαριασμό, έχω το δοκιμαστικό Ott εδώ και ένα μήνα.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Τόσο βγάζει και σε εμένα αλλά τελικά βγαίνει δωρεάν στον λογαριασμό, έχω το δοκιμαστικό Ott εδώ και ένα μήνα.

Αυτο ειναι για ενα μηνα θα ειναι συνεχεια μεχρι να διακοπει τελειως το παλιο cosmote tv go;;

Αυτο ειναι για ενα μηνα θα ειναι συνεχεια μεχρι να διακοπει τελειως το παλιο cosmote tv go;;
Εγώ όταν το έκανα ήταν για το δωρεάν τρίμηνο που είχαν ανακοινώσει. Τώρα βλέπω στη σελιδα ότι θα είναι μέχρι το migration από το go που σημαινει μάλλον τα 2 αντίθετα , ή ότι είναι πολύ κοντά ή λόγο των γενοτων δεν θα γίνει όπως λέγανε στο πρώτο τετράμηνο του 20 ( το όποιο προφανώς ολοκληρώνεται σε λιγες ημέρες ) και θα γίνει αργότερα

Θέλω να σας πω κάτι σημαντικό .όταν λάβετε η όχι το μήνυμα στο κινητό σας.για να πάτε στο λινκ και να δηλώσετε για δωρεάν την υπηρεσία κόσμοτε . πρέπει να έχετε κάνει ένα cosmote id αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. αφού το φτιάξετε αμέσως σας κατεργει την αποστολή λογαριασμού στο σπίτι και το λαμβάνεται μόνο μέσω μειλ.μονο έτσι και εφόσον δώσετε και τα στοιχεία στο λινκ ενεργοποιείται η υπηρεσία.διαλιως αν κάνετε σκέτο. Ένα κόσμοτε id δεν δέχεται την υπηρεσία.αυτο για μένα είναι λάθος γιατί κατεργουν το κόσμοτε τιβι γκο και τους κωδικούς του ,μας αναγκάζουν να κάνουμε κόσμοτε id και να δηλώσουμε και e bill . δηλαδή εγώ που θέλω να έρχεται ο λογαριασμός στο σπίτι δεν θα έχω μετά υπηρεσία κόσμοτε go ούτε κόσμοτε tv ott .μίλησα με το τηλ κέντρο και μου είπαν έτσι είναι άμα σας αρέσει .φταίω εγώ τώρα να καταργήσω την σύνδεση.τι πράγματα είναι αυτά .δεν ξέρω πρέπει να το μάθουν όλοι πριν κλείσουν το on the go να κάνει κάτι η εταιρεία γιατί θα κοπούν πολλές συνδέσεις.εγω ήδη με 5 ακόμα φίλους είμαστε σε σκέψη .αλλά πρέπει να αντιδράσουν και άλλος κόσμος.

Φιλε το θεμα ειναι να βγαλουμε ακρη αν τελικα ειναι τσαμπα για εμας με δορυφαρικα πακετα η οχι...και αν ειναι τσαμπα για ποσο καιρο ειναι τσαμπα γιατι δεν βγαινει ακρη.Εμενα στην εφαρμογη μουωτο εβγαζε με χρωση 32,52 και σημερα το βγαζει 40,50
Οτι ναναι...ακομη περιμενω απο χθες να με παρουν τηλ να μου πουν

Το λινκ το γραφει καθαρα ειναι δωρεαν παραλληλα με το κοσμοτε on the go και οταν καταργηθει θα εχουμε την νεα υπηρεσια .τωρα λογικα η εχει γινει καποιο λαθος και σου ενεργοποιησαν κανονικο πακετο το οποιο πρεπει να το πεις .οτι ειναι για την μεταβαση του γκο η ειναι απλα λογιστικο και μη χρεωσιμο .αλλα τωρα πρεπει εσυ παλι να τρεξεις να παρεις τηλ. Μην περιμενεις αυτους σωθηκες.ειδες τη τραβαω εγω που πρεπει να κανω το λογαριασμο να ερχεται με μειλ διαλιως ξεχναω την υπηρεσια.πρεπει να τους δωσουμε να καταλαβουν .πρωτα οχι χρεωση γιατι ειναι δωρεαν εκτος αν αργοτερα σκεφτονται να πληρωνουμε .2 πρεπει να μας αφησουν να κανουμε ενα κοσμοτε id χωρις να χρειαζεται ο λαγαριασμος να ερχεται ηλεκτρονικα.

Και μένα σήμερα λέει 40,50 ... Πάτησα απενεργοποίηση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεχρι χθες δηλαδη τι σου εγραφε;

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι στον λογαριασμο σου δεν φαινεται χρεωση και οτι η αιτηση που εχεις υποβαλει ειναι για δωρεαν
Οποτε τυπικα μου λεει φαινεται ποσο χρεωσης και οτι ειναι δωρεαν,απλα δεν ξερουνε για ποσο.Αν αλλαξει κατι και πρεπει να χρεωθεις θα σε ενημερωσουμε
Αντε βγαλε ακρη τωρα..,

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και σε μένα εμφανίζει χρέωση στο my cosmote. Σε επικοινωνία με το 13888 μου είπαν ότι εμφανίζει το κόστος του/των ενεργών πακέτων αλλά δεν θα γίνει χρέωση στο λογαριασμό που θα εκδοθεί.
H διαφορά που βλέπουμε στην εφαρμογή my cosmote για το συνολικό κόστος οφείλετε στο γεγονός ότι η προσφορά για τα πακέτα documentaries και kids στα 0.01 έχει λήξει και ισχύει 5 και 3 αντίστοιχα.