Nέα Cosmote IP TV - OTT

Η προσφορά με 0,01 δεν είναι ακριβώς 0,01, στο λογαριασμό που ήρθε είναι 5,5 ευρώ επιπλέον

Πάλι καλά που πλήρωσα με κάρτα επομένως...

Τα travel, food κλπ όπως και τα περισσότερα κανάλια της Αμερικής εκπέμπουν σε 720p στην Αμερική, άρα και οι international εκδόσεις τους.

Το Travel Channel (HD) που εκπέμπει στην Ευρωπαϊκή αγορά δεν έχει καμία σχέση με το Αμερικανικό απ'όσο γνωρίζω. Ακόμα και διαφορετικό λογότυπο πέραν του προγράμματος. Επίσης σύμφωνα με όλα τα επίσημα στοιχεία, εκπέμπει κανονικά σε 1080i, και το Αμερικανικό και το International. Τσέκαρε και στο Lyngsat.

Σημερα αγόρασα το box της xiaomi για να αντικαταστήσω το kaon της cosmote λόγω του μόνιμα ενεργού hdr..σπεύσετε..είδα δραματική αύξηση της ποιότητας επιτέλους, με το μόνιμα ενεργοποιημενο hdr έβλεπα λάθος!...αφου εκεί στη cosmote...δεν ακούνε...την άκουσα μόνος μου!αυτα

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποσοβτο πηρες και πιο μοντελο?

Μολις ειδα οτι δεν εχει ethernet! Μονο ετσι το συνδεω δεν βαζω wifi λογο των μωρων. Θα δω για καποιο αλλο αν εχετε να προτεινεται καποιο τεσταρισμενο εδω ειμαι. Να ρωτησω και κατι αλλο, ξέρετε αν θα βγει εφαρμογη για τηλεόραση lg το cosmote tv? Αν ναι να περιμενω γιατι η c9 oled ειναι πολυ μπροστα στα χαρακτηριστικά. Νομιζω θα τρεχει νερακι και με καλύτερη ποιοτητα τι λετε?

Το προβλημα παιδια στο xiaomi mi box καθως δοκιμαζω και εγω την υπηρεσια αυτην την περιοδο ειναι οτι εχει συχνες αποσυνδεσεις, σε οδηγει στο menu να βαλεις τα password παλι δεν μπορεις να τα βαλεις και πρεπει να κανεις επανεκκινηση. Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο στο box του οτε. Παντως στο xiaomi η εικονα ειναι εξαιρετικη

Μολις ειδα οτι δεν εχει ethernet! Μονο ετσι το συνδεω δεν βαζω wifi λογο των μωρων. Θα δω για καποιο αλλο αν εχετε να προτεινεται καποιο τεσταρισμενο εδω ειμαι. Να ρωτησω και κατι αλλο, ξέρετε αν θα βγει εφαρμογη για τηλεόραση lg το cosmote tv? Αν ναι να περιμενω γιατι η c9 oled ειναι πολυ μπροστα στα χαρακτηριστικά. Νομιζω θα τρεχει νερακι και με καλύτερη ποιοτητα τι λετε?

Βαλε usb to ethernet ανταπτορακι να παιζεις με καλωδιο μπαλα

Δεν είχα κανένα θέμα με το Xiaomi, μια φορά έβαλα τους κωδικούς και δεν ζήτησε ξανά. Απλά το mi box έχει θεματακια με το wifi του, καμια φορα αυτά φταίνε.

Μολις ειδα οτι δεν εχει ethernet!
Παίρνει usb ανταπτορα για Ethernet.

Μόλις τώρα με κάλεσαν από COSMOTE *(21 0350 7760‬) γιατί είχα ένα άγχος για τα 40 ευρώ που εμφανιζόταν στον λογαργιασμο μου με το OTT και με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει καμία δωρεάν υπηρεσία και ότι θα χρεωθώ κανονικά ,ζήτησα άμεσα διακοπή ,μάλλον όπου σε πιάσουν είναι .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νικο, @davinci μηπως και με αφορμη τα μπερδεματα που γινονται, υπαρχει περιπτωση να παρουμε μια αποψη απο την κοσμοτε οσον αφορα τα προμο στους δορυφορικους και ποτε θα γινει η τελικη ενσωματωση;

Μόλις τώρα με κάλεσαν από COSMOTE *(21 0350 7760‬) γιατί είχα ένα άγχος για τα 40 ευρώ που εμφανιζόταν στον λογαργιασμο μου με το OTT και με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει καμία δωρεάν υπηρεσία και ότι θα χρεωθώ κανονικά ,ζήτησα άμεσα διακοπή ,μάλλον όπου σε πιάσουν είναι .

Προφανώς παίρνεις και αναφέρεις το δικαιούται γιατί υπάρχει οδηγία προς το cc και τα κατάστημα για κάτι τέτοιο και ότι θες να γίνει εκ νέου αίτημα για διορθωση στο λογαριασμό σου

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη ,αλλά λέει ο ενας και αλλά ο αλλος αυτό με τους τρεις μηνες όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα κάπου γραμμένο ,και έτσι ζήτησα διακοπή ,θα περιμένω να λήξει το δορυφορικό και μετά βλέπουμε .

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη ,αλλά λέει ο ενας και αλλά ο αλλος αυτό με τους τρεις μηνες όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα κάπου γραμμένο ,και έτσι ζήτησα διακοπή ,θα περιμένω να λήξει το δορυφορικό και μετά βλέπουμε .

Πάντως αυτό https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_cosmote_tv_ott.html σε καλύπτει

Και γιατί λένε ότι δεν ισχύει ; Σε ευχαριστώ πάντως .

Αν είστε συνδρομητής COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου ή Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, (και έχετε λάβει το σχετικό ενημερωτικό SMS), μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τα απαιτούμενα στοιχεία και σύντομα ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει για την ενεργοποίηση της Νέας COSMOTE TV

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Και γιατί λένε ότι δεν ισχύει ; Σε ευχαριστώ πάντως .

Δεν το γνωρίζω . Εγώ θα έπαιρνα πίσω στο τηλ που παρέθεσες και θα το ενημερωνα πάντως

Ουτε εγω ελαβα ποτε sms.Μπηκανστον συνδεσμο παραπανω και εκανα την αιτηση.Ηρθε μνμ οτι ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια και συνδεθηκα.Πηρα 2-3 φορες στις οποιες δεν βρηκα ακρη και στο τελος ενας υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι δωρεαν.Στον λογαριασμο που ηρθε ειχε χρεωση 40,50 και ταυτοχρονα αποχρεωση του ποσου...Οποτε δωρεαν.Δεν ξερω μετα το τριμηνο βεβαια τι θα γινει

Εμένα βγήκε ο λογαριασμός και με χρέωσαν κανονικά. Θα πάρω τηλέφωνο και θα σας πω, αν θα βγάλω άκρη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk