Nέα Cosmote IP TV - OTT

Να σε ρωτήσω. Εσύ έχεις ήδη δορυφορική συνδρομή η όχι; Αν ναί, μήπως υπολογίζει και το cosmote tv go (σαν συσκευή θέασης); Μήπως προσπαθείς να δεις αθλητικά στα οποία υπάρχει περιορισμός σε μία συσκευή; Υποθέσεις κάνω, δεν ξέρω.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι εχω δορυφορικο φουλ πακετο.Ειχα το go αλλα το εσβησα και αφου ζητησα το ott δωρεαν συμπληρωνοντας την παραπανω φορμα,κατεβασα το ott σε δυο tv box..Εβλεπε η μικρη απο το ott στο ενα tv box παιδικα και πατησα εγω να δω αθλητικο καναλι στο αλλο tv box στο αλλο ott και μου εβαλε το μνμ.

Και κάτι γνωστοί μου χρεώθηκαν για το 3μηνο του ott χωρίς να υπάρχει λόγος παρόλο που επικοινώνησαν και ειπ;ν ότι γράφει δωρεάν το site τους απάντησαν πως θα χρεωθούν κανονικά και πως δεν ισχύει αυτό που γράφει

Παιδια την πατησα κι εγω.
Ειχα κανει αιτηση για το ott μεσω του συνδεσμου.
Τι κι αν διαφημιζαν οτι ειναι δωρεαν, εφαγα 40 χρεωση στο λογαριασμο μου.
Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων μεσω facebook και το δρομολογησαν για διορθωση.

Παντως δεν μου κανει καμια εντυπωση το μπερδεμα, για οσους ξερουν η Cosmote ειναι ο ορισμος της ανοργανωσιας οσον αφορα τα μηχανογραφικα τους συστηματα.
Ολοκληρη πολυεθνικη και δεν μπορει να στησει ενα σωστο μηχανογραφικο συστημα με σωστες βασεις δεδομενων των χρηστων.
Δειτε ποσους μηνες θα παρει το migration της βασης δεδομενων των χρηστων του Cosmote go (εκει που σε αλλες εταιριες θα επαιρνε μερες) και θα καταλαβετε το χαλι επικρατει.
Αυτα παθαινεις οταν πληρωνεις πιτσιρικια developers με 700 .

Παιδια την πατησα κι εγω.
Ειχα κανει αιτηση για το ott μεσω του συνδεσμου.
Τι κι αν διαφημιζαν οτι ειναι δωρεαν, εφαγα 40 χρεωση στο λογαριασμο μου.
Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων μεσω facebook και το δρομολογησαν για διορθωση.

Παντως δεν μου κανει καμια εντυπωση το μπερδεμα, για οσους ξερουν η Cosmote ειναι ο ορισμος της ανοργανωσιας οσον αφορα τα μηχανογραφικα τους συστηματα.
Ολοκληρη πολυεθνικη και δεν μπορει να στησει ενα σωστο μηχανογραφικο συστημα με σωστες βασεις δεδομενων των χρηστων.
Δειτε ποσους μηνες θα παρει το migration της βασης δεδομενων των χρηστων του Cosmote go (εκει που σε αλλες εταιριες θα επαιρνε μερες) και θα καταλαβετε το χαλι επικρατει.
Αυτα παθαινεις οταν πληρωνεις πιτσιρικια developers με 700 .

Ηρθε δηλαδη αναλυτικος λογαριασμος και σε χρεωνε 40,50 ;
Γιατι στο apk της cosmote και μενα μου εγραφε 40,50 χρεωση,αλλα οταν εκδοθηκε ο λογαριασμος μου ειχε γινει χρεωση 40,50 και ταυτοχρονα αποχρεωση με μηδενικη τελικα χρεωση

Γιατι στο apk της cosmote και μενα μου εγραφε 40,50 χρεωση,αλλα οταν εκδοθηκε ο λογαριασμος μου ειχε γινει χρεωση 40,50 και ταυτοχρονα αποχρεωση με μηδενικη τελικα χρεωση
οπως κ να εχει πως το ειχες? θελω να πω εγω σκεφτομαι λιγο πριν κλεισει ο μηνας του δωρεαν να τους παρω για να δω τι θα μου πουν οτι ισχυει αν το κρατησω τρεις μηνες. το θεωρεις σωστο να το κανω αυτα με τα οσα ακουγονται?

Ναι, ακριβως ετσι. Δεν υπαρχει καμια αποχρεωση.
Εν τω μεταξυ αυτο που με εκνευρισε περισσοτερο ειναι οτι ο υπαλληλος προσπαθησε να το ριξει σε μενα, οτι και καλα παρηγγειλα το ott με χρεωση απο τη σελιδα παραγγελιας.

Οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω, με την Cosmote δεν παιζεις. Οι τυποι ειναι απαιχτοι.

Καταφερα και διαβασα και τα 2767 σχολια μεχρι τωρα και εχω καποιες αποριες που μπορουν να μου απαντησουν οι πιο "παλιοι" στην υπηρεσια.

Ενω δεν εχω καποια παρομοια εμπειρια σε android σε τηλεοραση, ειναι σχετικα ευκολο να το χρησιμοποιησει καποιος. Στις ρυθμισεις πηγα να αλλαξω την ip απο dhcp σε στατικη και μου εριξε ακυρο. Αναψε το λαμπακι, μου εβγαλε και μηνυμα οτι δεν εχει ιντερνετ ενω ακολουθησα σωστα ολα τα βηματα. Και φυσικα δεν τα περασα ετσι στα γρηγορα. Μια ρυθμιση που γραφει για "24" τί ειναι? Μηπως πρεπει να βαλω μια αλλη τιμη σε στατικη ip?

Εχω το entry pack και ενω στον υπολογιστη μετραω 50 καναλια, στην τηλεοραση μετραω 53. Μετραω λαθος ή οντως ειναι ετσι?

Καποιος που εχει LG τηλεοραση με HDR, τί ρυθμισεις εβαλε για να βλεπει σωστα? Γιατι το HDR οντως ειναι τοσο φωτεινο που φωτιζει ολο το δωματιο. Απλα χαμηλωσα την φωτεινοτητα OLED αλλα ειναι ακομα φωτεινη η εικονα και δεν ειναι καλη λογω αυτου (συν οτι μου το κιτρινιζει γιατι το βαζει σε θερμο 2).

Ακομα και το ενοχλητικο τικ τικ που κανει οταν πατας καποιο κουμπι καταφερα και εβγαλα (ευτυχως γιατι θα τρελαινομουν).

Λιγο πριν μιλησα με την εξυπηρετησε της cosmote μεσω chat για να μου σβησει τις συσκευες γιατι δεν με εβαζε και το εκανε αμεσως (καλα σχετικο ειναι αυτο, αργησε να το κανει αλλα τουλαχιστον ενηργησα γρηγορα). Ρωτησα και για το hdr και μου ειπε οτι δεν εχουν καποια ενημερωση και αν γινει θα το μαθω. Οποτε μεχρι να το διορθωσουν, θα ζησουμε με αυτο.

Ακομα δεν εχω δει γιατι δεν με εβαζε λογω των συσκευων.

Αυτο με την οπτικη ινα ισχυει για το dolby ή και ουτε αυτο δουλευει?

Και κατι τελευταιο απλα για ενημερωση και προς αποφυγη σπασιμων νευρων απο τα ελτα. Μου ειχαν στειλει μηνυμα στις 4/5 οτι θα μου στειλουν τον εξοπλισμο την επομενη μερα (δλδ 5/5) αλλα αυτο δεν εγινε ποτε. Αντ' αυτου, τον παρελαβα σημερα 16/5 και αφου ειχα παρει τοσα τηλεφωνα και ειχα στειλει mails και καθημερινες συζητησεις στο chat. Οποτε καποιος που θελει να παρει τωρα, ας ζητησει να το παρει απο καποιο καταστημα οτε/γερμανο και οχι να του το στειλουν γιατι δεν θα το παρει αμεσα.

Αυτα και συγγνωμη για τις τοσες ερωτησεις και το μακρυ ποστ.

Ακομα σε εμενα η lg oled δεν αναγνωριζει το tv box με το magic remote για να το χειριζομαι ξερει κανεις κατι?

Ακομα σε εμενα η lg oled δεν αναγνωριζει το tv box με το magic remote για να το χειριζομαι ξερει κανεις κατι?

Εγω μια lg nanocell που εχω το mi bix 3 το αναγνωριζει το magic remote ενω το mi box s που ειναι πιο καινουργιο μοντελο δεν το αναγνωριζει.Αντε βγαλε ακρη τωρα και με την LG,αλλη ιστορια-αμαρτια εδω

Απλα για να ενημερωση, dolby ηχο εχω μονο μεσω οπτικης ινας και οχι μεσω hdmi (αυτο δεν ξερω γιατι γινεται!).

Το hdr δεν ειναι τοσο κακο αλλα εχω χαμηλωσει αρκετα ολες τα χαρακτηριστικα φωτεινοτητας κλπ και εχω μια αξιοπρεπη εικονα (για hdr). Αλλα περιμενω καποιος που μπορει να μου δωσει μια ιδεα τί πρεπει να πειραξω ακριβως για να εχω την οσο το δυνατον καλυτερη εικονα. Η εικονα της cosmote ειναι οκ. Ολα τα αλλα μενου της τηλεορασης ειναι φωτεινα λογω hdr.

Το χειριστηριο ουτε σε εμενα δουλευει για να το χρησιμοποιω αντι του δικου του πιο πολυ γιατι το εχω συνηθισει. Αλλα, ενταξει, και το δικου του μικρο και βολικο ειναι (α, και μεσα στο μενου του δεκτη εχει ενδειξη για το ποσοστο της μπαταριας, αυτο δεν το 'χα ξαναδει!).

Δεν δουλευει το χειριστηριο με το hdmi-cec αλλα κλεινει ο δεκτης οταν κλεισει η τηλεοραση. Οταν την ανοιγω ομως, δεν ανοιγει ο δεκτης!

Η εικονα ομως ειναι παρα πολυ ωραια. Τα καναλια της ειναι φοβερα απο ποιοτητα εικονας. Τα ελληνικα ειναι οκ, οπως και κανονικα μεσω της απλης κεραιας και ολα τα υπολοιπα ειναι σε 720p ή σε 576p. Με τα ελληνικα να εχουν 20" καθυστερηση σε σχεση με την εναερια μεταδοση.

Λογω του hdr, ενεργοποιει αυτοματα το deep colour και δεν με αφηνει να το απενεργοποιησω κι αν το κανω μου βγαζει μηνυμα να το ξανα-ενεργοποιησω. Θα αλλαξω αργοτερα τηλεοραση να δω τί θα δειχνει εκει. Και λογω του hdr, αν θελω να δω ΡΑΡ (picture-and-picture) δεν εχω εικονα του δεκτη. Θα το ηθελα για αμεση συγκριση με nova και με την εναερια ληψη. Οταν θα διορθωσει το hdr η cosmote, τοτε ισως και η εικονα να μην ειναι τοσο φωτεινη και ισως να μπορω να εχω το ΡΑΡ. Αν καποιος εχει καποια ιδεα περι αυτου, ευπροσδεκτη.

Εγώ το έκοψα 1 μήνα πριν ολοκληρωθούν 3 μήνες που μου είχαν δώσει και δεν με χρέωσαν στον καινούργιο λογαριασμό που εκδόθηκε πριν 3 μέρες.. Την διακοπή την έκανα 13 Απριλίου μέσα από την εφαρμογή της cosmote..

Σε όσους δεν βγαίνει η χρέωση, μπορείτε να ζητήσετε απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας σας όταν βάλατε το δοκιμαστικό.
Εφόσον αναφέρει ο υπάλληλος την λέξη δωρεάν, τους έχετε στο τσεπάκι σας.

Αν πετύχω καλή τιμή στο δορυφορικό να ανανεώσω για άλλον ένα χρόνο η θα πάμε όλοι στο ott?

Sent from my iPad using Tapatalk

Το δορυφορικό/hybrid θα συνεχίσει να υπάρχει, το go και η παλιά iptv μεταφέρονται στο ΟΤΤ. Ίσως και καλύτερα να μείνεις με το δορυφορικό αν δεν έχεις καλό ιντερνετ.

Αν πάρεις καλή τιμή πήγαινε στο ΟΤΤ. Εκεί πλέον θα βγάζει το οτιδήποτε καινούριο η Cosmote. Sat is dead

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε όσους δεν βγαίνει η χρέωση, μπορείτε να ζητήσετε απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας σας όταν βάλατε το δοκιμαστικό.

Δεν είναι τόσο απλό, εμένα προφορικα κανείς δεν μίλησε για δωρεάν, ενώ είμαι δορυφορικος full pack και υποτίθεται το δικαιουμουν. Εκτός αν αφορούσε συγκεκριμένους πελατες.

Δυστυχώς δεν τους έχουμε στο τσεπακι μας