Απλα για να ενημερωση, dolby ηχο εχω μονο μεσω οπτικης ινας και οχι μεσω hdmi (αυτο δεν ξερω γιατι γινεται!).
Το hdr δεν ειναι τοσο κακο αλλα εχω χαμηλωσει αρκετα ολες τα χαρακτηριστικα φωτεινοτητας κλπ και εχω μια αξιοπρεπη εικονα (για hdr). Αλλα περιμενω καποιος που μπορει να μου δωσει μια ιδεα τί πρεπει να πειραξω ακριβως για να εχω την οσο το δυνατον καλυτερη εικονα. Η εικονα της cosmote ειναι οκ. Ολα τα αλλα μενου της τηλεορασης ειναι φωτεινα λογω hdr.
Το χειριστηριο ουτε σε εμενα δουλευει για να το χρησιμοποιω αντι του δικου του πιο πολυ γιατι το εχω συνηθισει. Αλλα, ενταξει, και το δικου του μικρο και βολικο ειναι (α, και μεσα στο μενου του δεκτη εχει ενδειξη για το ποσοστο της μπαταριας, αυτο δεν το 'χα ξαναδει!).
Δεν δουλευει το χειριστηριο με το hdmi-cec αλλα κλεινει ο δεκτης οταν κλεισει η τηλεοραση. Οταν την ανοιγω ομως, δεν ανοιγει ο δεκτης!
Η εικονα ομως ειναι παρα πολυ ωραια. Τα καναλια της ειναι φοβερα απο ποιοτητα εικονας. Τα ελληνικα ειναι οκ, οπως και κανονικα μεσω της απλης κεραιας και ολα τα υπολοιπα ειναι σε 720p ή σε 576p. Με τα ελληνικα να εχουν 20" καθυστερηση σε σχεση με την εναερια μεταδοση.
Λογω του hdr, ενεργοποιει αυτοματα το deep colour και δεν με αφηνει να το απενεργοποιησω κι αν το κανω μου βγαζει μηνυμα να το ξανα-ενεργοποιησω. Θα αλλαξω αργοτερα τηλεοραση να δω τί θα δειχνει εκει. Και λογω του hdr, αν θελω να δω ΡΑΡ (picture-and-picture) δεν εχω εικονα του δεκτη. Θα το ηθελα για αμεση συγκριση με nova και με την εναερια ληψη. Οταν θα διορθωσει το hdr η cosmote, τοτε ισως και η εικονα να μην ειναι τοσο φωτεινη και ισως να μπορω να εχω το ΡΑΡ. Αν καποιος εχει καποια ιδεα περι αυτου, ευπροσδεκτη.