Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εμένα βγήκε ο λογαριασμός και με χρέωσαν κανονικά. Θα πάρω τηλέφωνο και θα σας πω, αν θα βγάλω άκρη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σωστά έτσι μου είπαν και εμένα το ακύρωσα όσο ήταν νωρίς .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμένα μου είπαν πως και να το ακυρώσω η χρέωση δεν θα φύγει...

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εμένα μου είπαν πως και να το ακυρώσω η χρέωση δεν θα φύγει...

Ακύρωσα άμεσα και έφυγε το 40αρι από το account.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και εγώ δορυφορικό. 22 ευρώ σαν ποινη επειδή το απενεργοποιησα την επόμενη μερα και φαίνεται σαν σπάσιμο συμβολαίου. Προφορικά μου είπαν ότι θα το πληρωσω κανονικά και μετά θα υπάρξει αποχρεωση. Μετά από πολλες διαμαρτυρίες κι αν γίνει. Σε κάθε περιπτωση δεν ξαναβαζω άλλη υπηρεσία ΟΤΕ'που διαφημίζεται. Αναγκαστικά θα έχω 3play γιατί εδώ η cosmote έχει μονοπώλιο.

Περιεργο παντως ρε παιδια αυτο. Εδω μιλαμε οτι παμε ουτως η αλλως για migration. Και σε εμενα φαινεται χρεωση 40 ευρω αλλα περιμενω την επομενη εβδομαδα τον κανονικο λογαριασμο για να δω τι γινεται.Παντως για τετοια εταιρεια μου φαινεται λιγο πςριεργο πως εχει συμβει κατι τετοιο

καλησπερα, ειχα παρει κι εγω σαν δορυφορικος το δωρεαν cosmote ott αλλα για ενα μηνα μου ειχαν πει. Σημερα μιλησα για παραταση και μου ειπαν οτι μονο καποιοι που πηραν 3μηνο δωρεαν θα το εχουν απ'αοριστο και μεχρι ενοποιησης. Εμενου μου ειπαν να το διακοψω στον μηνα εφοσον δεν το θελω για να μην χρεωθω.
Στο τελος της συζητησης, μου ειπε πριν τελειωσει ο μηνας μου να ξανακαλεσω μηπως υπαρχει κατι αλλο για παραταση γιατι ερχονται εξελιξεις.
Παντως το οτι να ναι ειναι χωρις να υπαρχει κατι σταθερο για ολους που εχουμε το δορυφορικο.

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί αν είναι δωρεάν σε χρεώνει το 40αρι και το εμφανίζει στον λογαργιασμο σου ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ξέρει κανείς να μου πει σε ποσες μερες μπορω να αλλάξω συσκευή θέασης στα αθλητικά? Παράδειγμα βλεπω αθλητικά στον αποδικοποιητη και θέλω να αλλάξω θέαση να βλέπω αθλητικά στο κινητό με app cosmote tv. Παλια ήταν 30 μερες

Εχω βαλει το ott σε δυο συσκευες,σε δυο tv box
Δεν παιζουν ομως ταυτοχρονα,γιατι;Μου πεταει μνμ να κανω αποσυνδεση απο τη μια...Ετσι λειτουργει;Μονο σε μια απο τις δυο συσκευες μπορεις να δεις;

Δεν παιζουν ομως ταυτοχρονα,γιατι;Μου πεταει μνμ να κανω αποσυνδεση απο τη μια...Ετσι λειτουργει;Μονο σε μια απο τις δυο συσκευες μπορεις να δεις;

Κι εμενα το ιδιο! Καλα δεν ειπαν εως και 2 ταυτοχρονα και 4 συνολικα;

#Totti #polakis γιατί έχετε το δωρεάν "3μηνο" λογικά....κι εμένα το ίδιο κάνει....και πολλές φορές που βλέπω (στη μία εννοείται) μου βγάζει στα ξεκάρφωτα "έχετε συμπληρώσει τον αριθμό συσκευών ταυτόχρονης θέασης. Αποσυνδέστε μία." Βγαίνω και ξαναμπαίνω δυο τρεις φορές και ξεκολλάει....

και εγω που εχω το δωρεαν μου ειπαν οταν το ενεργοποιησαν οτι μπορω σε δυο συσκεευς αλλα μια ταυτοχρονα...δεν μου ηρθε μηνυμα κ εκανα το αιτημα τηλεφωνικα...τωρα οσο αφορα τις χρεωσεις θεωρω οτι υπαρχει μεγαλο μπερδεμα...ξεχωρα απο το γνωστο που βλεπετε ολοι χρεωσεις σαρανταρια κλπ που δεν ξερουμε τι θα γινει αν κ μας ειπαν δωρεαν, εγω παρατηρησα κ κατι αλλω στο σαιτ της cosmote που μπαινω να δω λογαριασμους κλπ....α. οταν μπαινω στις συνδεσεις μου κ επειδη εχω δυο μπουκετα ενα full k ena cinema pack, στο δευτερο κ ενω ποτε δεν ειχα ενεργο το εξτρα συσκευες στο go ξαφνικα το ειδα ενεργο. λεμε αυτο με τα 5 ευρο χρεωση τον μηνα. πηγα να το καταργησω κ μου λεει θα επιβαρυνθειτε...τι πως κ γιατι θα δειξει μιας κ το εκανα. β. στο ιδιο menu με τις υπηρεσιες οταν στο φουλ πακ που εχω κ τα εχω ενεργα μου λεει οτι μπορω να εχω εξτρα δυο συσκευεες για το ΟΤΤ. ενω μιλαμε για το cosmote go. μεγαλα μπερδεματα....τελος στον τελευταιο λογαριασμο κ πριν αιτηθω το ΟΤΤ υπαρχει χρεωση κανονικη για το extra go που οχι μονο λεγαν θα ειναι δωρεαν το διαστημα αυτο αλλα κ στο σαιτ μου το εβγαζε μηδενικη χρεωση..τωρα βεβαια εχει αλλαξει κ οπως σας ειπα ξαναγραφει την χρεωση των 5 ευρο

Εγω απο ολα αυτα που γραφουμε βγαζω ενα μονο συμπερασμα...δεν ξερουν τι τους γινεται πραγματικα....Σε αυτες τις περιπτωσεις φυσικα,αλλοι βγαινουν κερδισμενοι και αλλοι χαμενοι.Δυστυχως περνουν οι μερες και δεν υπαρχει μια επισημη ανακοινωση η εστω ενημερωση για το τι θα γινει...Εγω προσωπικα εστω και σε μια συσκευη να λειτουργει ειμαι καλα...Χρεωση δεν ηρθε στον πρωτο λογαριασμο,αφου εγινε χρεωση-αποχρεωση των 40,50 ,αλλα καποιοι αλλοι εχουν προβληματα οπως βλεπετε.Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να ξεκαθαρισει η cosmote τι πολιτικη θα ακολουθησει;;;

Νικο, @davinci μηπως και με αφορμη τα μπερδεματα που γινονται, υπαρχει περιπτωση να παρουμε μια αποψη απο την κοσμοτε οσον αφορα τα προμο στους δορυφορικους και ποτε θα γινει η τελικη ενσωματωση;
Καλησπέρα, θα το κοιτάξω, σε ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σε ρωτήσω. Εσύ έχεις ήδη δορυφορική συνδρομή η όχι; Αν ναί, μήπως υπολογίζει και το cosmote tv go (σαν συσκευή θέασης); Μήπως προσπαθείς να δεις αθλητικά στα οποία υπάρχει περιορισμός σε μία συσκευή; Υποθέσεις κάνω, δεν ξέρω.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να πάρουν θέση για τις άδικες χρεώσεις, γιατί θα χάσουν συνδρομητές (εμένα με έχασαν ήδη).