Καλημέρα, οντως άσχημη η συγκεκριμένη πολιτική, έπρεπε να το είχαν οργανώσει καλύτερα. Ως συνδρομητής πολλά χρόνια στην δορυφορικη υπηρεσία, έχω να πω όμως οτι η ott (κατάργησα την δορυφορική κ πέρασα στην καινούργια υπηρεσία) είναι αρκετά καλή, καλύτερη από ότι την περίμενα. Έχει κάποια κολληματάκια στα αθλητικά (1 -2 την ώρα με 200αρα γραμμή που ειναι σταθερότατη) αλλά προσφέρει λίγο καλύτερη εικόνα στα περισσότερα κανάλια, κ 4κ στα αθλητικά, που δεν δίνει κανενας στην Ελλάδα. Πολύ απλά η υπηρεσία δεν ειναι 100% έτοιμη ακόμα, αλλά θα ειναι νομίζω σε κανά μήνα, έτσι κ αλλιώς λίγοι συνδρομητές υπάρχουν την δεδομένη στιγμή, κ στην Ελλάδα, το κύριο τέστ, το κάνει ο συνδρομητής. Συνολικά, μπράβο στην κοσμοτε που μας δίνει μία καινούργια υπηρεσία με 4κ κανάλια, που δεν δίνει κανένας άλλος, από εκεί κ πέρα πρώτο φάουλ η μετάβαση ολων των καναλιών στην μεγάλη ανάλυση κ δεύτερο η bettatesting περιοδο που περνάμε. Για τον δέκτη που έχουν αναφέρει κάποιοι φίλοι παραπάνω, θεωρώ οτι ειναι αξιόλογος, σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες λύσεις του εξωτερικού, αλλά δεν ειναι κ για τα σκουπίδια. Αναμένουμε επίσης netflix κ αλλα apps που κατά την γνώμη μου νομίζω οτι αργά ή γρήγορα θα δοθούν