Nέα Cosmote IP TV - OTT

......κλειδωσαν" την δυνατοτητα να βλεπεις ταυτοχρονα και στις 4 συσκευες σου δημιουργωντας διαφορετικα προφιλ χρηστων, ορισμενοι ειχαν εντοπισει αυτο το σφαλμα της υπηρεσιας..

Παράλειψη μου όντως αναφέρθηκε η λειτουργία των προφίλ κατά τα πρότυπα Netflix.

Εννοώ ότι θα καταργήσουν το Cosmote go app και θα δίνουν μόνο το ott app.

Sent from my iPad using Tapatalk

Προφανώς. Με τους ίδιους περιορισμούς όμως

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Πας μέσω κινητού στο γκουγκλ και γράφεις live channels apk σου βγάζει σε ποια συσκευή είναι συμβατό στο play store πατάς εκεί που λέει kaon για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και φυσικά αφού έχεις συνδέσει την κεραία μόλις κατέβει το ανοίγεις και ξεκινάει η σάρωση.
Για τις αναβαθμίσεις πας στο play store - >οι εφαρμογές μου και εκεί σου έχει τις διαθέσιμες ενημερώσεις

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ευχαριστώ Πολύ... Καλημέρα.

αρα απο οσο διαβαζω

1.ott 28 ευρω το φουλ πακετο αλλα δεν εχει απο μονο του καναλια ελληνικα αλλα πρεπει να κανεις σαρωση αντιστοιχη τιμη 25 ευρω το δορυφορικο και εχει τα παντα μεσα
2.ott δεν μπορεις να κανεις εγγραφη προγραμματο παρα μονο να παρακολουθησεις κατι αργοτερα με τους περιορισμους που ισχιουν
3.καταναλωση ταχυτητασ συνδεσης

γιατι να παμε σε αυτο το πακετο εμεις που εχουμε ηδη δορυφορικη με σκληρο δισκο?για ενα καναλι 4k ? που θα το δωσουν αργοτερα μεσω εφαρμογης για τηλεορασεις?

Τα έχει τα μεγάλα ελληνικά κανάλια (Alpha, Star, Ερτ κλπ) απ όσο θυμάμαι.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bασικα εχει αρκετες διαφοροποιήσεις.οσον αφορα τα καναλια λειπουν ολα τα διεθνη ειδησιογραφικά,λειπει e entertainment και τα πακετα ειναι διαφορετικα π.χ στο cinema δεν παιρνεις nat geo wild .ειναι λιγο κακο που δεν διευκρινιζονται επακριβως τα καναλια του πακετου.
Ειπαμε απευθύνεται σε συγκεκριμενο κοινο σε πρωτη φαση,σε δευτερη και αρκετα μεταγενεστερη θα πεσει η τιμη του ειδικα αν αποφασισουν να αδειασουν δορυφορο.προσωπικα με ακριβοτερη τιμη και ελειψεις καναλιων ,προς ωρας και καποων δυνατοτητων δεν με τραβαει

για εμενα 2 ειναι τα βασικα του προβληματα πρωτον οτι δεν μπορεις να κανεις εγγραφη και δευτερον η τιμη του

Το συνολικό soft του ΟΤΤ, όπως είναι σήμερα τοποθετημένο σε μπερδεύει αρκετά...παρά απλοποιεί τα πράγματα. ΜΥΛΟΣ!
Αλλού τα ξένα (ατομικά), αλλού τα ελληνικά (δευτερότριτα), αλλού οι εφαρμογές... + το ότι δεν υπάρχει αρκετός χωρός για να κάνεις αυτά που σου προσφέρει...+ όλα όσα λένε οι πιο πάνω συμφορουμίτες.
Θα πας σε ΟΤΤ μόνο αν έχεις TV 4Κ και θέλεις να γίνεις betatester (αλλά να τους πληρώνεις γι αυτό!), αλλά και γιατί είσαι "βαρεμένος" με την τεχνολογία ή σου περισσεύουν φράγκα...
αφού ψάχνουν για.....κες!
Τι να πεις....τι να πεις! Ίσως και λίγα τους λέμε...
Υ.Γ. Α ρε πρόεδρε παίξε μπάλα και με forthnet-wind για να τρέχουν και να μην φτάνουν...εκεί στην cosmote τ ρ ΤΤ! Μιά ζωή έτσι αυτά έκανε ο ΟΤΕ, τρομάρα που θέλει να λέγεται και με το συνθετικό cosmo... και γι αυτό όλοι λάκισαν με την πρώτη ευκαιρία!
Α και κομμένες οι τσ@ντες - Κανάλια και Ενηλίκων (Adult) με τ ρ ΤΤ! Σαν δεν ντρέπεστε μεγάλοι άνδρες...
icon7.png

Οι μόνες διαφοροποιήσεις που υπάρχουν στην ΟΤΤ πρόσβαση μέσω Box:
“Nat Geo Wild HD” (Διάθεση μόνο σε Full Pack OTT)
“Stingray iConcerts, Stingray CMusic, MTV, MTV Live HD” (Διάθεση μόνο σε Cinema OTT και Full Pack OTT)
https://www.cosmote.gr/portal/paketaott-sumvolaia
Και οι υπηρεσίες που μέχρι στιγμής υπάρχει διάθεση μόνο μέσω δορυφόρου:
“FOX Sports HD, E! Entertainment, CNBC, France 24 English, France 24 French, RT News, DW, Al Jazeera, Περιφερειακά Κανάλια και Ενηλίκων (Adult)”…
https://www.cosmote.gr/cosmotetv/paketa-cosmotetv

@satzapper προσωπικα πιστευω δεν ειναι λιγες οι διαφοροποιησεις ειδικά οταν η τιμη του ειναι ακριβοτερη.εδω αμαν κανουμε να δουμε νεο καναλι ,οχι να δωσουμε περισσοτερα για λιγότερα καναλια.Φυσικά δεν παραβλέπω καποια αλλα οφελη του android tv αλλα προτιμω το κουτι μου.

Επισης οπως κινείται η παγκοσμια αγορα βλεπω τις sat /iptv πλατφορμες να χανουν περιεχομενο και συνδρομητες και επειδη το ξερουν και οι ιδιες προσθετουν αβερτα amazon,netflix,disney και τα αλλα που θα ρθουν.οποτε στην ιδια λογικη αν λειτουργουσε η cosmote κα πουλουσε ετσι τ ην εφαρμογη της ως ανεξαρτητη θα ειχε περισσοτερο κερδος

@satzapper προσωπικα πιστευω δεν ειναι λιγες οι διαφοροποιησεις ειδικά οταν η τιμη του ειναι ακριβοτερη.εδω αμαν κανουμε να δουμε νεο καναλι ,οχι να δωσουμε περισσοτερα για λιγότερα καναλια.Φυσικά δεν παραβλέπω καποια αλλα οφελη του android tv αλλα προτιμω το κουτι μου.

Επισης οπως κινείται η παγκοσμια αγορα βλεπω τις sat /iptv πλατφορμες να χανουν περιεχομενο και συνδρομητες και επειδη το ξερουν και οι ιδιες προσθετουν αβερτα amazon,netflix,disney και τα αλλα που θα ρθουν.οποτε στην ιδια λογικη αν λειτουργουσε η cosmote κα πουλουσε ετσι τ ην εφαρμογη της ως ανεξαρτητη θα ειχε περισσοτερο κερδος

Πέστα χρυσόστομε!

Το μέλλον είναι IP ας μην γελιόμαστε. Πρέπει να φτιάξουν το περιεχόμενο αντίστοιχα.

Πέστα χρυσόστομε!
Όταν ειδικά στην Ελλάδα η πειρατεία στις συνδρομητικές υπηρεσίες οργιάζει και πάντα σε σύγκριση με το ήδη μειωμένο αγοραστικό κοινό, θεωρούν ότι το όποιο κέρδος δεν είναι αρκετό. Δεν προβλέπω πάντως να αλλάζουν τραγικά τα πράγματα στο μέλλον. Έτσι κι αλλιώς δεν εξαρτάται από την Cosmote αυτό.

Ενεργοποιηθηκα πριν λιγες μερες στο Entry pack και η αληθεια ειναι οτι ψιλοαπογοητευτικα. Διοτι δεν εχει καποιο εξτρα περιεχομενο περα απο τα καναλια, τα οποια βεβαια ειναι ο κυριοτερος λογος που το εβαλα. Το μονο εξτρα πακετο ειναι των ντοκιμαντερ, περιμενα οτι οι σειρες και οι εκπομπες παραγωγης του Κοσμοτε Τιβι θα ηταν διαθεσιμες, αφου ειναι διαθεσιμες δωρεαν στο youtube!!

Επισης περιμενα να εχει και καποιες 2ης-3ης διαλογης ταινιες. Οι μόνες ταινίες που μπορείς να δεις είναι αυτές που έδειξαν τα κανάλια τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον είναι μαζεμένες και υπάρχουν 2-3 κάθε φορά που είναι εμπορικές. Στην αρχη δεν εμπαινε και στο Live TV και εβλεπα τα καναλια μεσα απο το EPG αλλα μετα απο την τελευταια αναβαθμιση εφτιαξε.

Ένα ακόμα θέμα είναι ότι στο σάητ αναφέρει ότι έχει το μουσικό κανάλι VH1 στο εντρι πακ αλλά δεν το έχει και είναι ισως το μόνο που με ενδιέφερε από μουσικά. Δεν το εχει χασει λογω δικαιωματων κτλ, το έχει στο μπουκετο της αλλα για το εντρι πακ τελικα το εχει κλειδωμενο.

Καλησπερα σας. Κατοχος του entry pack εδω και 1,5 μηνα σκεφτομαι ομως στον 3ο μηνα που το κοστος για να φυγω ειναι στα 6 να αποχωρησω. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουνε καλυτερη τιμη το cinema ωστε να μεινω?

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπερα σας. Κατοχος του entry pack εδω και 1,5 μηνα σκεφτομαι ομως στον 3ο μηνα που το κοστος για να φυγω ειναι στα 6 να αποχωρησω. Υπαρχει περιπτωση να μου δωσουνε καλυτερη τιμη το cinema ωστε να μεινω?

Η ερώτηση σου μπορεί να απαντηθεί μόνο από την Cosmote. Μίλησε μαζί τους

Η αληθεια ειναι οτι εγω που το εχω σε πακετο με dual play βγαινει στα 4 ευρω το μηνα, για αυτο και το εβαλα αλλωστε, στα 8 που ειναι ο τιμοκαταλογος δεν θα το εβαζα... Οποτε φανταζομαι τα 4 μπορουν να δωθουν σχετικα ευκολα.

Μόνο 6 ευρώ μετά από 3 μήνες είναι η ποινη;