manga1024
Senior Member
εγω απορω στο σαιτ τους γιατι δεν λενε στο καθε πακετο πια καναλια υπαρχουν?μονο γενικα γραφουν!
Η πλάκα είναι ότι δεν διευκρινίζεται ότι το fox, fox life και το fox on demand θέλει το full pack.εγω απορω στο σαιτ τους γιατι δεν λενε στο καθε πακετο πια καναλια υπαρχουν?μονο γενικα γραφουν!
Μάλλον έβγαλες λάθος συμπέρασμα.Βλέπω γράφετε, γράφετε, γράφετε..... Ένα συμπέρασμα έχω βγάλει...... Μάπα το καρπούζι (IPTV)....... Δορυφορικό και πάλι δορυφορικό..........!
Μόνο που αυτά τα πακέτα είναι για όσους έχουν το box. Τα mini packs που απευθύνονται σε εκείνους που παίζουν μέσω υπολογιστή και φορητών συσκευών, είναι διαφορετικά.Tα καναλια αναλυτικα ανα πακετο και σωστα φαινονται εδω
https://www.cosmote.gr/cosmotetv/re...availability_WAR_OTETVportlet_subscriber=true
κλικάροντας στο "Δες τα κανάλια ανά πακέτο"
Ναι φίλε, γράφουμε, forum είναι. Τι θέλεις, να πλέκουμε;Βλέπω γράφετε, γράφετε, γράφετε..... Ένα συμπέρασμα έχω βγάλει...... Μάπα το καρπούζι (IPTV)....... Δορυφορικό και πάλι δορυφορικό..........!
Μόνο που αυτά τα πακέτα είναι για όσους έχουν το box. Τα mini packs που απευθύνονται σε εκείνους που παίζουν μέσω υπολογιστή και φορητών συσκευών, είναι διαφορετικά.
σε ερωτηση προς cosmote για το τι είδους tv χρειαζομαι για να μπορει να αναπαραχθεί όταν μπει το 4Κ στο fb μου απαντησαν ότι είναι διαθεσιμο μονο μεσω ΟΤΤ και ότι σε κάθε περιπτωση απλα θα πρεπει να υποστηριζει την συγκεκριμενη αναλυση. δεν μου ανεφεραν χρονολογιας που πρεπει να είναι. επομένως θεωρω ότι κ για εμας του δορυφορικου αρκει μια οποιαδήποτε 4Κ όταν θα μπορούμε να εγκαταστήσουμε εκει την εφαρμογή.
Οντως? Μήπως μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία?Εμφανίστηκε και η εφαρμογή στην Samsung του '19. Είμαι δορυφορικός δεν έχω κωδικούς για περαιτέρω.
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.