Nέα Cosmote IP TV - OTT

εγω απορω στο σαιτ τους γιατι δεν λενε στο καθε πακετο πια καναλια υπαρχουν?μονο γενικα γραφουν!
Η πλάκα είναι ότι δεν διευκρινίζεται ότι το fox, fox life και το fox on demand θέλει το full pack.

Βλέπω γράφετε, γράφετε, γράφετε..... Ένα συμπέρασμα έχω βγάλει...... Μάπα το καρπούζι (IPTV)....... Δορυφορικό και πάλι δορυφορικό..........!

Βλέπω γράφετε, γράφετε, γράφετε..... Ένα συμπέρασμα έχω βγάλει...... Μάπα το καρπούζι (IPTV)....... Δορυφορικό και πάλι δορυφορικό..........!
Μάλλον έβγαλες λάθος συμπέρασμα.

Tα καναλια αναλυτικα ανα πακετο και σωστα φαινονται εδω

https://www.cosmote.gr/cosmotetv/re...availability_WAR_OTETVportlet_subscriber=true

κλικάροντας στο "Δες τα κανάλια ανά πακέτο"
Μόνο που αυτά τα πακέτα είναι για όσους έχουν το box. Τα mini packs που απευθύνονται σε εκείνους που παίζουν μέσω υπολογιστή και φορητών συσκευών, είναι διαφορετικά.

σε ερωτηση προς cosmote για το τι είδους tv χρειαζομαι για να μπορει να αναπαραχθεί όταν μπει το 4Κ στο fb μου απαντησαν ότι είναι διαθεσιμο μονο μεσω ΟΤΤ και ότι σε κάθε περιπτωση απλα θα πρεπει να υποστηριζει την συγκεκριμενη αναλυση. δεν μου ανεφεραν χρονολογιας που πρεπει να είναι. επομένως θεωρω ότι κ για εμας του δορυφορικου αρκει μια οποιαδήποτε 4Κ όταν θα μπορούμε να εγκαταστήσουμε εκει την εφαρμογή.

οκ μετα μου διευκρινησαν ότι θα μπορει να γινει αναπαραγωγή σε συγκεκριμένα μοντελα, όμως στην συνεχεια θα επεκτείνεται κ σε αλλου είδους τηλεοράσεις.

Ναι φίλε, γράφουμε, forum είναι. Τι θέλεις, να πλέκουμε;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μόνο που αυτά τα πακέτα είναι για όσους έχουν το box. Τα mini packs που απευθύνονται σε εκείνους που παίζουν μέσω υπολογιστή και φορητών συσκευών, είναι διαφορετικά.

Ακριβώς. Και εγώ έχω κλείσει ένα χρόνο συνδρομητής στο ott mini pack cinema (πρώην cosmote tv go cinema) με 10ευρώ το μήνα, και ναι μεν είμαι ευχαριστημένος γιατί βλέπω τις σειρές που θέλω, αλλά το θεωρώ απώλεια να μην έχει τα fox,foxlife,foxplay...

σε ερωτηση προς cosmote για το τι είδους tv χρειαζομαι για να μπορει να αναπαραχθεί όταν μπει το 4Κ στο fb μου απαντησαν ότι είναι διαθεσιμο μονο μεσω ΟΤΤ και ότι σε κάθε περιπτωση απλα θα πρεπει να υποστηριζει την συγκεκριμενη αναλυση. δεν μου ανεφεραν χρονολογιας που πρεπει να είναι. επομένως θεωρω ότι κ για εμας του δορυφορικου αρκει μια οποιαδήποτε 4Κ όταν θα μπορούμε να εγκαταστήσουμε εκει την εφαρμογή.

Εμένα πάντως σε επικοινωνία μέσω chat δεν μου επιβεβαίωσαν ότι σαν συνδρομητής δορυφορικής θα μπορώ να βλέπω μέσω της εφαρμογής. Παίζει και να μην έχουν ιδέα φυσικά, όταν με το καλό βγει η εφαρμογή θα δούμε. Αλλιώς..ο Ιούλιος που λήγει η COSMOTE TV είναι κοντά! Το πακέτο με full lack OTT(με 100mbps) το δίνουν 66,90 ενώ τώρα δίνω 70-71 νομίζω. Άσε που με νετφλιξ θα το γυρίσω σε sports pack πιστεύω, δεν αξίζει πια το full..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχω συνδέσει τον αποκωδικοποιητη με καλώδιο ethernet μέσω powerline, κάτι που παρατήρησα είναι ότι κάποια στηγμη ανάβει το μπλε λαμπάκι, που σημαινει σύμφωνα με το ένθετο μέσα στην συσκευασία χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ, παρ' όλ' αυτά συνεχίζει να παίζει κανονικά, αυτό που βλέπω ισως να είναι κάποιο bug του αποκωδικοποιητη, από περιέργεια δοκίμασα και των σύνδεσα μέσω WiFi να δω αν θα το κανει

Έβαλα να δω μια σειρά με τίτλο evil από το μενού σειρές ταινίες αλλά υπότιτλους δεν είδα σε όσες σειρές έχω δει μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους επισεις η μητέρα μου έχει cosmote tv μέσω δορυφόρου και οι υποτιτλοι στην ίδια σειρά παίζουν κανονικα

Εμφανίστηκε και η εφαρμογή στην Samsung του '19. Είμαι δορυφορικός δεν έχω κωδικούς για περαιτέρω.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εμφανίστηκε και η εφαρμογή στην Samsung του '19. Είμαι δορυφορικός δεν έχω κωδικούς για περαιτέρω.

Οντως? Μήπως μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Πάντως στην πλοήγηση είναι γρήγορο χωρίς κολλήματα
195ad463c220ae7e15c4e2af86ef087a.jpg
c46f33aaa2ae049797e3cb61a41761fc.jpg