Με ποιο τμήμα μίλησες; Με τις πωλήσεις της τηλεόρασης;Ενεργοποίησα και εγώ τους 3 μήνες δωρεάν λόγω δορυφορικής. Δυστυχώς ήθελα να το δοκιμάσω στην εφαρμογή της τηλεόρασης αλλά οκ.
Τελικά παιδιά η ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται μόνο πρωινές ώρες. Εγώ που το αγόρασα μεσημέρι , δεν πρόλαβαν να το ενεργοποιήσουν.
Πάντως η εφαρμογή , και το box είναι πολύ καλό! Καμμιά σχέση με Nova Go! Κλάσεις ανώτερο!
Απ' ότι κατάλαβα δίνει δώρο τις έξτρα συσκευές , που είναι 4, με ταυτόχρονη θέαση σε 2. Απλώς τα αθλητικά έχουν περιορισμό προβολή μόνο σε 1 συσκευή.
Αυτό όπως ανέφερα είναι δώρο μέχρι τέλος 2020. Μετά τι θα ισχύει? Εγκατάσταση σε 2 συσκευές αλλά μόνο σε 1 θα βλέπουμε?
Ναι ισχύει στην αρχή τους έστειλα μήνυμα στο Facebook και μου έλεγαν ότι είναι στην θεση 112 ενώ το ΟΤΤ δεν έχει νούμερα...και εν τέλει κάλεσα στο 13888 γιατί ήθελα να ρωτήσω για νετφλιξ κλπ μου είπαν ότι 1. Το μεγκα θα μπει σε λίγες ώρες υπάρχει θέμα με την αναμετάδοση 2. Το νετφλιξ θα το βάλουν σύντομα αφού επιλυθούν κάποια ζητήματα με τα πνευματικά δικαιώματα και 3. Η εφαρμογή για smart tvs θα ανέβει μάλλον τέλη ΦλεβάρηΤο mega δεν έχει μπει ακόμα στο ott, ενώ στο δορυφορικό έχει μπει από τα ξημερώματα απ' ότι διαβάζω.
Για την ακριβεια μου ειπαν οτι ανέβηκε για δοκιμές στην αρχή και τωρα τελειώνουν κάποια μικρό θέματα και μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα έχει ανέβειλογικά θα πρέπει να μπει και από άλλες μαρκες δεν ξέρω αν γίνει το ίδιο χρονικό διάστημα εκτός και αν έχουν κλείσει συμφωνία μονο με την samsung
Θα βγει μόνο σε Samsung πρώτα και μετά θα ακολουθήσουν οι Sony και μετά μερικά άλλα μοντέλα.ανέβηκε για δόκιμες μονο σε Samsung οι και σε άλλες μάρκες αν όχι δεν θα έπρεπε να γίνει δόκιμη και σε άλλες μάρκες
Μήπως απλά δεν έχεις αρκετό ίντερνετ; WiFi ή με ethernet; Μια χαρά έπαιζε σε μένα.Σε Windows 10 έχει κανένας πρόβλημα γιατί δεν παίζει. Δείχνει να φορτώνει στην επιλογή προφίλ , αλλά δεν ανοίγει καθόλου.
Εμενα μια χαρα το έχειΣήμερα το μεσημέρι μπήκα στο box να δω την Μπάγερν και έψαχνα σε όλα τα αθλητικά κανάλια το 4k Cosmote sports και δεν το είχε. Τι έγινε το έβγαλαν; Το τσεκαρε και κάνεις άλλος; Μήπως να κάνω μια επανεκκίνηση το box;
Σήμερα το μεσημέρι μπήκα στο box να δω την Μπάγερν και έψαχνα σε όλα τα αθλητικά κανάλια το 4k Cosmote sports και δεν το είχε. Τι έγινε το έβγαλαν; Το τσεκαρε και κάνεις άλλος; Μήπως να κάνω μια επανεκκίνηση το box;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.