Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ενεργοποίησα και εγώ τους 3 μήνες δωρεάν λόγω δορυφορικής. Δυστυχώς ήθελα να το δοκιμάσω στην εφαρμογή της τηλεόρασης αλλά οκ.

Ενεργοποίησα και εγώ τους 3 μήνες δωρεάν λόγω δορυφορικής. Δυστυχώς ήθελα να το δοκιμάσω στην εφαρμογή της τηλεόρασης αλλά οκ.
Με ποιο τμήμα μίλησες; Με τις πωλήσεις της τηλεόρασης;

Τελικά παιδιά η ενεργοποίηση του προϊόντος γίνεται μόνο πρωινές ώρες. Εγώ που το αγόρασα μεσημέρι , δεν πρόλαβαν να το ενεργοποιήσουν.
Πάντως η εφαρμογή , και το box είναι πολύ καλό! Καμμιά σχέση με Nova Go! Κλάσεις ανώτερο!
Απ' ότι κατάλαβα δίνει δώρο τις έξτρα συσκευές , που είναι 4, με ταυτόχρονη θέαση σε 2. Απλώς τα αθλητικά έχουν περιορισμό προβολή μόνο σε 1 συσκευή.
Αυτό όπως ανέφερα είναι δώρο μέχρι τέλος 2020. Μετά τι θα ισχύει? Εγκατάσταση σε 2 συσκευές αλλά μόνο σε 1 θα βλέπουμε?

Μία διόρθωση... Ενεργοποίηση γίνεται όλη μέρα αν πάρεις πακέτο από κατάστημα, ενεργοποιούν online. Εμένα με συνδεσαν 9 η ώρα το βράδυ...

Εγώ από κατάστημα ΟΤΕ το αγόρασα που υπέγραψα συμβόλαια και παρέλαβα το box , αλλά ήταν Τετάρτη μεσημέρι λίγο πριν κλείσει. Ίσως έπαιξε ρόλο , και με ενεργοποίησαν την επόμενη μέρα πρωί 9.

Το mega δεν έχει μπει ακόμα στο ott, ενώ στο δορυφορικό έχει μπει από τα ξημερώματα απ' ότι διαβάζω.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το mega δεν έχει μπει ακόμα στο ott, ενώ στο δορυφορικό έχει μπει από τα ξημερώματα απ' ότι διαβάζω.
Ναι ισχύει στην αρχή τους έστειλα μήνυμα στο Facebook και μου έλεγαν ότι είναι στην θεση 112 ενώ το ΟΤΤ δεν έχει νούμερα...και εν τέλει κάλεσα στο 13888 γιατί ήθελα να ρωτήσω για νετφλιξ κλπ μου είπαν ότι 1. Το μεγκα θα μπει σε λίγες ώρες υπάρχει θέμα με την αναμετάδοση 2. Το νετφλιξ θα το βάλουν σύντομα αφού επιλυθούν κάποια ζητήματα με τα πνευματικά δικαιώματα και 3. Η εφαρμογή για smart tvs θα ανέβει μάλλον τέλη Φλεβάρη

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Μπήκε πάντως το Mega. Για να δουμε η εφαρμογή για smart TV θα ξεκινήσει μόνο για Samsung ή και για άλλες τηλεοράσεις?

λογικά θα πρέπει να μπει και από άλλες μαρκες δεν ξέρω αν γίνει το ίδιο χρονικό διάστημα εκτός και αν έχουν κλείσει συμφωνία μονο με την samsung

λογικά θα πρέπει να μπει και από άλλες μαρκες δεν ξέρω αν γίνει το ίδιο χρονικό διάστημα εκτός και αν έχουν κλείσει συμφωνία μονο με την samsung
Για την ακριβεια μου ειπαν οτι ανέβηκε για δοκιμές στην αρχή και τωρα τελειώνουν κάποια μικρό θέματα και μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα έχει ανέβει

ανέβηκε για δόκιμες μονο σε Samsung οι και σε άλλες μάρκες αν όχι δεν θα έπρεπε να γίνει δόκιμη και σε άλλες μάρκες
Θα βγει μόνο σε Samsung πρώτα και μετά θα ακολουθήσουν οι Sony και μετά μερικά άλλα μοντέλα.

Και μάλιστα τους ρώτησα αν θα την ανεβάσουν σε Android tv boxes και μου είπε ότι προς το παρόν όχι αλλά στο μέλλον μάλλον ναι γιατι απο την στιγμη που έχει Android tv os μπορεί να τρέξει

Παιδιά οποίος πρόλαβε και χρησιμοποίησε την εφαρμογή στην τηλεόραση του , είχε καλύτερη εικόνα από το box?
Γιατί λογικά δεν θα ήταν HDR η εικόνα. Και λογικά άλλο επεξεργαστή έχει η τηλεόραση και άλλο το box. Από απόκριση πως ήταν?
Πρόλαβε κάνεις να συγκρίνει?

Είμαι συνδρομητής στο full pack στο δορυφορικό. Η εφαρμογή δούλεψε στην sumsung tv με κάποιο άλλο προφίλ...? Δεν ξέρω πως. Χωρίς να έχω το box του ΟΤΕ για σύγκριση διαπίστωσα ότι έχει λίγο καλύτερη εικόνα κατά την γνώμη μου από τον δορυφόρο. Επίσης μου φάνηκε λίγο βαριά με αργή απόκριση.. Ίσως γιαυτό την αφαίρεσαν.

Σε Windows 10 έχει κανένας πρόβλημα γιατί δεν παίζει. Δείχνει να φορτώνει στην επιλογή προφίλ , αλλά δεν ανοίγει καθόλου.

Σε Windows 10 έχει κανένας πρόβλημα γιατί δεν παίζει. Δείχνει να φορτώνει στην επιλογή προφίλ , αλλά δεν ανοίγει καθόλου.
Μήπως απλά δεν έχεις αρκετό ίντερνετ; WiFi ή με ethernet; Μια χαρά έπαιζε σε μένα.

Σήμερα το μεσημέρι μπήκα στο box να δω την Μπάγερν και έψαχνα σε όλα τα αθλητικά κανάλια το 4k Cosmote sports και δεν το είχε. Τι έγινε το έβγαλαν; Το τσεκαρε και κάνεις άλλος; Μήπως να κάνω μια επανεκκίνηση το box;

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Σήμερα το μεσημέρι μπήκα στο box να δω την Μπάγερν και έψαχνα σε όλα τα αθλητικά κανάλια το 4k Cosmote sports και δεν το είχε. Τι έγινε το έβγαλαν; Το τσεκαρε και κάνεις άλλος; Μήπως να κάνω μια επανεκκίνηση το box;
Εμενα μια χαρα το έχει

Κανονικότατα υπάρχει

Sent from my iPhone using Tapatalk