...απο playstore κατεβάζεις την εφαρμογή livechannels..και σαρώνει τη μπάντα!Καλησπέρα.Το android box έχει ant-in δηλαδή έχει αποκωδικοποιητή dvb-t2.Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να πιάσουμε τα υπόλοιπα κανάλια μέσω digea?.Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι
πηρα τηλ και μου ειπαν αν παρω το cosmote ott θα μπορω να βλεπω και στο box που δινουν αλλα και στο app ταυτοχρονα σε 2 συσκευες ισχυει? γτ νομιζω οτι ελεγαν οτι νανε :S
Δεν ισχύει όμως για τα αθλητικά.πηρα τηλ και μου ειπαν αν παρω το cosmote ott θα μπορω να βλεπω και στο box που δινουν αλλα και στο app ταυτοχρονα σε 2 συσκευες ισχυει? γτ νομιζω οτι ελεγαν οτι νανε :S
Δεν ισχύει όμως για τα αθλητικά.
Προσφορά είναι μέχρι τέλος του έτους. Μετά είναι με χρέωση.Μπορείς να δεις ταυτόχρονα σε 2 συσκευές εννοείται ότι το box μετράει σαν μια από αυτές. Το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις το app σε 4 συσκευές
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσφορά είναι μέχρι τέλος του έτους. Μετά είναι με χρέωση.
COSMOTE TV OTT Mini Packs πακέτο extra συσκευών
Απόκτησε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και απογείωσε την εμπειρία θέασής σου, με το*πακέτο των extra συσκευών*για να έχεις τη δυνατότητα, να χρησιμοποιείς την υπηρεσία COSMOTE TV OTT σε επιπλέον δύο συσκευές (συνολικά δηλαδή τέσσερις) αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο από αυτές ή σε μία εφόσον η θέαση αφορά στα κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
Το προαιρετικό πακέτο διατίθεται με επιπλέον χρέωση*5,00 /μήνα*και έχει δέσμευση ενός μήνα.
το app βγηκε στις τηλεορασεις samsung ? ή περιμενουμε ακομα?
Καλησπερα σε όλους- γρήγορη ερώτηση : κατάργηση μηνιαίας συνδρομής OTT πως γίνεται. Έχω αφαιρέσει την κάρτα ως τρόπο πληρωμής/πάγιας εντολής.
Αυτό σημαίνει οτι η υπηρεσία διακόπτεται μετα τον ένα μήνα;
Ευχαριστώ!
Γράφεις cosmote και βγαίνει...υπαρχει στα apps δηλαδη στην αναζητηση και ειναι beta ή θέλει αλλη διαδικασια για να το βάλουμε εφοσον ειναι Beta?
Αν μπεις στο λογαριασμό σου με το id θα σου βγάλει την ενεργή υπηρεσία σου. Εκεί μπορείς να την καταργήσεις.Καλησπερα σε όλους- γρήγορη ερώτηση : κατάργηση μηνιαίας συνδρομής OTT πως γίνεται. Έχω αφαιρέσει την κάρτα ως τρόπο πληρωμής/πάγιας εντολής.
Αυτό σημαίνει οτι η υπηρεσία διακόπτεται μετα τον ένα μήνα;
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.