Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπέρα.Το android box έχει ant-in δηλαδή έχει αποκωδικοποιητή dvb-t2.Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να πιάσουμε τα υπόλοιπα κανάλια μέσω digea?.Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι

Καλησπέρα.Το android box έχει ant-in δηλαδή έχει αποκωδικοποιητή dvb-t2.Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να πιάσουμε τα υπόλοιπα κανάλια μέσω digea?.Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι
...απο playstore κατεβάζεις την εφαρμογή livechannels..και σαρώνει τη μπάντα!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντως παιδες, δοκιμασα την εφαρμογη απο το android κινητο και παροτι συνδεεται κανονικα, βγαζει το εξης μνμ οταν παω να δω κατι:
Η αναπαραγωγη δεν υποστηριζεται σε συσκευες οπου περιορισμοι στο λειτουργικο εχουν τροποποιηθει απο τον κατασκευαστη ή τον χρηστη.
Εκ των προτερων να σας πω οτι το κινητο δεν εχει γινει ποτε root και ειναι ενα Xiaomi Redmi Note4X (με την 800 δλδ) κι οτι ολα τα banking apps αλλα και τα vodafone tv & Cosmote Go, ολα τα apps δλδ που κοιταζουνε αν εχεις root access λειτουργουν κανονικα.
Αν δεν ειναι θεμα root τι αλλο ειναι? δεν μπορει το κινητο να σηκωσει το app? Κατι αλλο?

Καλησπερα επειδη ειμαι σε φαση ανανεωσης και σκεφτομαι να βαλω το OTT, τι τιμη παιζει αν θελω να βαλω αυτα που λεει στην σελιδα? υπαρχει κατι καλυτερο? ή τιποτα σε δώρο πχ το πακετο με τις επιπλεον συσκευές?

πηρα τηλ και μου ειπαν αν παρω το cosmote ott θα μπορω να βλεπω και στο box που δινουν αλλα και στο app ταυτοχρονα σε 2 συσκευες ισχυει? γτ νομιζω οτι ελεγαν οτι νανε :S

πηρα τηλ και μου ειπαν αν παρω το cosmote ott θα μπορω να βλεπω και στο box που δινουν αλλα και στο app ταυτοχρονα σε 2 συσκευες ισχυει? γτ νομιζω οτι ελεγαν οτι νανε :S

Μπορείς να δεις ταυτόχρονα σε 2 συσκευές εννοείται ότι το box μετράει σαν μια από αυτές. Το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις το app σε 4 συσκευές

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν ισχύει όμως για τα αθλητικά.

Μπορείς να δεις ταυτόχρονα σε 2 συσκευές εννοείται ότι το box μετράει σαν μια από αυτές. Το καλό είναι ότι μπορείς να έχεις το app σε 4 συσκευές

Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσφορά είναι μέχρι τέλος του έτους. Μετά είναι με χρέωση.
COSMOTE TV OTT Mini Packs πακέτο extra συσκευών

Απόκτησε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και απογείωσε την εμπειρία θέασής σου, με το*πακέτο των extra συσκευών*για να έχεις τη δυνατότητα, να χρησιμοποιείς την υπηρεσία COSMOTE TV OTT σε επιπλέον δύο συσκευές (συνολικά δηλαδή τέσσερις) αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο από αυτές ή σε μία εφόσον η θέαση αφορά στα κανάλια αθλητικού περιεχομένου.

Το προαιρετικό πακέτο διατίθεται με επιπλέον χρέωση*5,00 /μήνα*και έχει δέσμευση ενός μήνα.

Προσφορά είναι μέχρι τέλος του έτους. Μετά είναι με χρέωση.
COSMOTE TV OTT Mini Packs πακέτο extra συσκευών

Απόκτησε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και απογείωσε την εμπειρία θέασής σου, με το*πακέτο των extra συσκευών*για να έχεις τη δυνατότητα, να χρησιμοποιείς την υπηρεσία COSMOTE TV OTT σε επιπλέον δύο συσκευές (συνολικά δηλαδή τέσσερις) αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο από αυτές ή σε μία εφόσον η θέαση αφορά στα κανάλια αθλητικού περιεχομένου.

Το προαιρετικό πακέτο διατίθεται με επιπλέον χρέωση*5,00 /μήνα*και έχει δέσμευση ενός μήνα.

Είναι απλά Εξυπηρετηση παρά δίνουν κάτι παραπάνω. Ούτως η άλλως το όριο ταυτόχρονης θέασης των συσκευών παραμένει το ίδιο.

Sent from my iPad using Tapatalk

υπαρχει στα apps δηλαδη στην αναζητηση και ειναι beta ή θέλει αλλη διαδικασια για να το βάλουμε εφοσον ειναι Beta?

Καλησπερα σε όλους- γρήγορη ερώτηση : κατάργηση μηνιαίας συνδρομής OTT πως γίνεται. Έχω αφαιρέσει την κάρτα ως τρόπο πληρωμής/πάγιας εντολής.

Αυτό σημαίνει οτι η υπηρεσία διακόπτεται μετα τον ένα μήνα;

Ευχαριστώ!

Καλησπερα σε όλους- γρήγορη ερώτηση : κατάργηση μηνιαίας συνδρομής OTT πως γίνεται. Έχω αφαιρέσει την κάρτα ως τρόπο πληρωμής/πάγιας εντολής.

Ευχαριστώ!

Ο τρόπος πληρωμής είναι προφανώς ανεξάρτητος από την υπηρεσία. Μιλά με το 13888 για την παύση της υπηρεσίας

Sent from my iPad using Tapatalk

υπαρχει στα apps δηλαδη στην αναζητηση και ειναι beta ή θέλει αλλη διαδικασια για να το βάλουμε εφοσον ειναι Beta?
Γράφεις cosmote και βγαίνει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ!
Αν μπεις στο λογαριασμό σου με το id θα σου βγάλει την ενεργή υπηρεσία σου. Εκεί μπορείς να την καταργήσεις.

Καλησπέρα. Μού ήρθε το boxακι αν και έχω Samsung και βλέπω από την εφαρμογή, προς το παρόν. Δεν ξέρω αν έχετε κάνει τις αντίστοιχες συγκρίσεις, αλλά θα κερδίσω κάτι αν βάλω το boxακι αντί της εφαρμογής της τηλεόρασης ή είναι η ίδια εφαρμογή απλά περασμένη στο box; Δεν έχω τον χρόνο να το τσεκαρω, γι αυτό ζητάω την γνώμη/γνώση σας. Ευχαριστώ και καλώς σάς βρήκα.

Καλησπέρα ξανά.

Μόλις τώρα έβγαλε μήνυμα σε laptop ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη μέσω proxy. Δεν έχω πειράξει κάτι από χθές. Πρόκειται για τα mini packs cosmote OTT.

Γνωρίζει κανείς πως θα το τσεκάρω;