Nέα Cosmote IP TV - OTT

Κακο στήσιμο αυτό για μια νέα υπηρεσία . Εχω full pack μέσω δορυφόρου και multiroom οπότε έχω μαζί με το go 3 οθόνες ταυτόχρονης θέασης , εάν είναι να πληρώνω για την μια προφανώς δεν θα το κάνω και χάνω την μια οθονη που για εμένα είναι το λάπτοπ μου. Έτσι όπως τα κάνει η Cosmote μαλλον βλεπω να χάνει. Πολλοι περιορισμοι και στο OTT και στα νέα που έρχονται και προφανώς είναι κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Αλλά έχει λογική. Το ότι χρησιμοποιείς το go με αυτό τον τρόπο δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε έτσι. Φτιάχτηκε για να βλέπεις στο δρόμο. Απλά μετά την αφαίρεση όλων των περιορισμών, έχασε το λόγο ύπαρξης της. Τώρα προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και να βγάλουν κέρδος και από τους υπάρχοντες πελάτες. Κακώς βέβαια. Εφόσον η τιμή παραμένει ακριβότερη του δορυφόρου, δεν πρόκειται να την κόψει κανείς.

καλησπέρα,
έχω full pack τώρα. το 3μηνο δωρεαν πακετο που το βρισκουμε? ειναι για όλους;

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αλλά έχει λογική. Το ότι χρησιμοποιείς το go με αυτό τον τρόπο δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε έτσι. Φτιάχτηκε για να βλέπεις στο δρόμο. Απλά μετά την αφαίρεση όλων των περιορισμών, έχασε το λόγο ύπαρξης της. Τώρα προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και να βγάλουν κέρδος και από τους υπάρχοντες πελάτες. Κακώς βέβαια. Εφόσον η τιμή παραμένει ακριβότερη του δορυφόρου, δεν πρόκειται να την κόψει κανείς.
Σαφέστατα και έχει λογική καθώς είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση με το go, απλά στην δική μου περίπτωση το χρησιμοποιώ πραγματικά σαν go σε λάπτοπ και κινητό. Δλδ δε συνεδεα το λάπτοπ με HDMI γιατί για αυτό πληρωνω το multiroom (συν ότι για να "πληρω" της προϋποθέσεις του multiroom έδωσα και εξτρα χρήματα για εγκατάσταση).
Με την λογική που αναφέρθηκε παραπάνω για να έχω τα ίδια , εάν και εφόσον μπει κάποιο αντίτιμο όταν περάσουμε σε ΟΤΤ θα πρέπει να πληρώνω ακόμα περισσότερα εαν θέλω να έχω "φορητοτητα" μιας υπηρεσιας που τώρα την έχω δωρεαν.
Το παραπάνω που είπα είναι περισσότερο ότι ενώ η Cosmote προσπαθεί να χτυπήσει τους ΟΤΤ παίχτες , τελικά καταλήγει να στρέφει περισσότερο κόσμο προς αυτός εφόσον βάζει ταρίφα στα πάντα .
Σιγουρα ο πελάτης που είναι κοντά στο αθλητικό περιεχόμενο με κάποια γκρίνια και περικοπές θα παραμείνει (έχοντας βέβαια του αίσθημα του άδικου) αλλά ο πελάτης που θα είχε κάνει ένα "στησιμο" και θα είχε Cosmote για τα hd στα ελεύθερα , τα ντοκιμαντέρ και τα cinema -που εδώ στην επαρχια δέν είναι λίγοι - θα κόψουν τα πάντα και θα παίξουν μια ένα Netflix και ένα 10ρικο τον μήνα.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Είμαι συνδρομητής του φουλ πακ δορυφορικου και θέλω να δοκιμάσω τους 3 μήνες δωρεάν το οττ αλλά δεν έχω τηλεόραση Samsung αλλά lg και δεν υπάρχει app για αυτή ακόμα. Το box το δικό τους το δίνουν με χρησιδανειο μαζί με την δωρεάν προσφορά

Είμαι συνδρομητής του φουλ πακ δορυφορικου και θέλω να δοκιμάσω τους 3 μήνες δωρεάν το οττ αλλά δεν έχω τηλεόραση Samsung αλλά lg και δεν υπάρχει app για αυτή ακόμα. Το box το δικό τους το δίνουν με χρησιδανειο μαζί με την δωρεάν προσφορά

Δυστυχως το box δινεται μονο με σύνδεση και οχι με το δωρεάν 3 μηνο.

Kαλησπέρα.Είμαι συνδρομητής του φουλ πακ δορυφορικου και θέλω να δοκιμάσω τους 3 μήνες δωρεάν. Εχω καλεσει 3 φορες το 13888 και με οσους υπαλληλους μιλησα,για να παρω τ τους 3 μηνες δωρεαν, μου ειπαν οτι αυτο δεν μπορει να γινει, και οτι πρεπει να κανω συμβολαιο, μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι συμβαινει? Ευχαριστω πολυ!!

Παιδια για οποιον ενδιαφερεται ενεργοποιησα το play now unlimited και ενω λεει οτι περιλαμβανεται και το cosmote tv over the top μου καταναλωνει mb

Στην περιγραφή της υπηρεσίας Play Now Unlimited αναφέρει για την εφαρμογή "Cosmote TV GO" χωρίς να καταναλώνεις τα διαθέσιμα MB του προγράμματος σου, όχι για την "Cosmote TV OTT".
Παραταύτα τώρα που το δοκίμασα το ott δεν μου αφαιρεί mb.

Να κάνω μια ερώτηση. Άραγε θα παίζει το τρίμηνο demo σε box που αγοράστηκε με συνδρομή entry pack;

Να κάνω μια ερώτηση. Άραγε θα παίζει το τρίμηνο demo σε box που αγοράστηκε με συνδρομή entry pack;

Λογικα ναι γιατι στο faq λεει οτι μπορεις να προσθεσεις minipack . *Το ειχα σκεφτει και για εμενα αλλα δεν θα εχω το 4k γιατι τα mini pack δεν περιγραφουν οτι το εχουν .

Οκ. Αλλά αυτό που λέω είναι τελικά να το χρησιμοποίησω ως multirοοm (full pack συνδρομής) αρχικά με το demo και στη συνέχεια με τους κωδικούς από το cosmote go με τη μετάβαση σε ΟΤΤ (όπως έχουν υπόσχεθει).

Οκ. Αλλά αυτό που λέω είναι τελικά να το χρησιμοποίησω ως multirοοm (full pack συνδρομής) αρχικά με το demo και στη συνέχεια με τους κωδικούς από το cosmote go με τη μετάβαση σε ΟΤΤ (όπως έχουν υπόσχεθει).

Πιο πανω ειχε αναφερθει οτι για εμας τους δορυφορικους υπαρχει μια πιθανοτητα να γινει η μεταβαση σε OTT αλλα με καποιο εξτρα κοστος , διαφορετικα οπως το ειπες και εσυ η Cosmote αυτοακυρωνει ενα προιον της γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ολοι οι πελατες multiroom θα το καταργισουν και θα παιζουν με την δευτερη συσκευη OTT . Βεβαια προσωπικα δεν το ευχομαι το σεναριο της χρεωσης αλλα ειδομεν.
Μια ερωτηση για το σκεπτικο σου , το να το κανεις χρηση με το ΟΤΤ του Sat αλλα χρησιμοποιοντας το box του entry , δεν ειναι το ιδιο κοστολογικα γιατι το multiroom 8 ευρω κανει?
Η το ζητημα ειναι οτι το boxaκι το παιρνεις οπου θες ?

Πιο πανω ειχε αναφερθει οτι για εμας τους δορυφορικους υπαρχει μια πιθανοτητα να γινει η μεταβαση σε OTT αλλα με καποιο εξτρα κοστος , διαφορετικα οπως το ειπες και εσυ η Cosmote αυτοακυρωνει ενα προιον της γιατι σε διαφορετικη περιπτωση ολοι οι πελατες multiroom θα το καταργισουν και θα παιζουν με την δευτερη συσκευη OTT . Βεβαια προσωπικα δεν το ευχομαι το σεναριο της χρεωσης αλλα ειδομεν.
Μια ερωτηση για το σκεπτικο σου , το να το κανεις χρηση με το ΟΤΤ του Sat αλλα χρησιμοποιοντας το box του entry , δεν ειναι το ιδιο κοστολογικα γιατι το multiroom 8 ευρω κανει?
Η το ζητημα ειναι οτι το boxaκι το παιρνεις οπου θες ?

Θα μπορούσα να έχω το πλήρες πακέτο σε οποιαδήποτε τηλεόραση και σε οποιοδήποτε χώρο (π.χ. δεύτερο σπίτι με άλλη σύνδεση internet) επιθυμώ. Το τωρινό μου setup είναι σατ+μούλτι και αναρωτιέμαι αν μπορεί να μπει και τρίτο σποτ, χωρίς τους περιορισμούς του μουλτιρουμ, με νόμιμο τρόπο.

Θα γελασει ο κοσμος μολις ανακοινωθει το migration των δορυφορικων με go στο ott...Αυτο προβλεπω. Και οποιος καταλαβε, καταλαβε...

Έχω το box και ναι παίζει κανονικά το τρίμηνο Demo και έχει και το 4Κ στα αθλητικά .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εμενα γραφει κανονικα over the top και μου αφαιρει mb
Σχετικά με το play unlimited νομίζω το γράφει ξεκάθαρα! Οπότε αν σε χρεώνουν πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση.
3145cd00440f1095107dde4328a99d5b.jpg

Εμενα γραφει κανονικα over the top και μου αφαιρει mb
Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών 13888 και ζήτα να σε συνδέσουν με εκπρόσωπο κινητής/καρτοκινητής τηλεφωνίας.
Τσεκάρουν ότι πράγματι παρόλο που είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία play now unlimited παραταύτα στην ανάλυση mb που έχεις δεν εμφανίζεται-δεν έχει περαστεί στις παροχές.
Αυτοί θα κάνουν αίτημα στο τεχνικό τους τμήμα να το ελέγξουν-να το διορθώσουν και να γίνει και επιστροφή των mb που καταναλώθηκαν άδικα (χρεώθηκαν από λάθος).

Έχω το box και ναι παίζει κανονικά το τρίμηνο Demo και έχει και το 4Κ στα αθλητικά .

Sent from my iPhone using Tapatalk

και εγω απο κινητο που εχω μπει το βλεπω μεσα αλλα εαν πας να το ανοιξεις παιζει?
Επισης σε Login απο υπολογιστη δεν το εχει .
Σε τι συσκευη το χρησιμοποιεις?