Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Είναι για την τηλεόραση μόνο . Για υπολογιστή αν υπάρχει σε εφαρμογή δοκίμασε με revo uninstaller και βαθειά απεγκατάσταση σβήνοντας όλα τα αρχεία της εφαρμογής. Καλημέρα φίλτατε.

Καλημερα φιλε μου.
Στην TV δεν υπηρχε η διαχειριση συσκευων TV κατω απο το Self Diagnosis αλλα οκ εκανα reset Smart Hub και ξαναπερασα ολα τα pwds που ειχα στα apps κι αυτη τη φορα δουλεψε σε αντιθεση με την προηγουμενη που δεν ειχε παιξει.
Οποτε τωρα κομπλε βλεπω κι εγω OTT στην TV.
Ευχαριστω για την ιδεα ;-)

Μονο σε μια εταιρια τηλεορασεων η εφαρμογη στις αλλες και σε αυτες που εχουν androind που ειναι.εδω η νοβα εχει βαλει το novaflix στις androind tv kai sta box τις αγορας οπως τις χιαομι .ποσο πισω ειναι και θελουν και συνδρομη πρεπει να το δινανε πιλοτικα δωρεαν μεχρι να το εχουν προς πωληση .τι να πω κριμα που ειναι και μεγαλη εταιρια.

Μονο σε μια εταιρια τηλεορασεων η εφαρμογη στις αλλες και σε αυτες που εχουν androind που ειναι.εδω η νοβα εχει βαλει το novaflix στις androind tv kai sta box τις αγορας οπως τις χιαομι .ποσο πισω ειναι και θελουν και συνδρομη πρεπει να το δινανε πιλοτικα δωρεαν μεχρι να το εχουν προς πωληση .τι να πω κριμα που ειναι και μεγαλη εταιρια.
Σκέψου ότι η Nova έχει τυπικά χρεοκοπήσει και είναι αναγκασμένη να κάνει τέτοιες κινήσεις. Η Cosmote έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Δεν την νοιάζει και πολύ γιατί δεν έχει ανταγωνισμό. Επίσης η Nova δεν προσφέρει τα αθλητικά της με το novaflix. Σημαντική διαφορά.

Τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Οι υπηρεσίες που λανσαραν οι δυο συνδρομητικές πλατφόρμες δεν είναι ίδιες. Έχουν σημαντικότατες διαφορές και δυνατότητες η μια απο την άλλη.

Στάλθηκε από το SM-A920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα θέμα θα ήθελα να θέσω...μιας και εξαιτίας των γεγονότων έχουν αναβληθεί όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις του πακέτου μου (sportspack), δεν θα έπρεπε να ληφθούν κάποια μέτρα από την εταιρεία (π.χ. μείωση τιμής, ενεργοποίηση στην ίδια τιμή του fullpack κλπ), για αποζημίωση ζημιάς ενός προϊόντος που πληρώνουμε και δεν υπάρχει...

Ένα θέμα θα ήθελα να θέσω...μιας και εξαιτίας των γεγονότων έχουν αναβληθεί όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις του πακέτου μου (sportspack), δεν θα έπρεπε να ληφθούν κάποια μέτρα από την εταιρεία (π.χ. μείωση τιμής, ενεργοποίηση στην ίδια τιμή του fullpack κλπ), για αποζημίωση ζημιάς ενός προϊόντος που πληρώνουμε και δεν υπάρχει...

Όχι. Κάπου στους όρους αναγράφει ότι αν η εταιρεία δεν είναι υπαίτια των όποιων αλλαγών η και ακύρωση των αγώνων, δεν φέρει καμία ευθύνη.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι άλλες χρήσεις έχει το βοχ;;
Youtube netflix surfαρισμα;
Λίστα με τβ που υποστηρίζονται;

Νέο πήραν τηλέφωνο για ανανεωση της 50αρας μου σε 50αρα με ούτε κοστος 2ε παραπάνω ο μήνας

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τη μερα που καταφερα να δουλεψει η εφαρμογη στην TV διακοπηκαν ολες οι αθλητικες διοργανωσεις. Χαχαχαχαχα

Σε άλλο σπίτι αν το πάρεις και το πας δουλεύει;;;
Η μόνο στην γραμμή που ενεργοποιείται;;

Δουλεύει προς το παρόν

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παίζει κανονικά παντού. Μην μπερδεύεσαι με τη Vodafone και τη Wind.

Μπορείς να φτιάξεις όπως το xiaomi box guest account και να φαίνεται μόνο το cosmote TV??
Δηλαδή δεν θέλω να μπαίνουν όταν το πάρω στα games YouTube ktl.

Ακούγεται αν θα υποστηρίξει το xiaomi box που να κάνω αίτηση για 3 μήνες δωρεάν

Έχω μια funai 32ara smart 2019. Πως βλέπω αν το υποστηρίζει;;

Εμεος έχουμε μια Hitachi smartvtv που την πήραμε προ ημερών. Πρπσπαθησα μέσω browser να κατεβάσω το app αλλά αδύνατο. Καλό το TV box αλλά και σαν app στη τηλεόραση θα ήταν το ιδανικό. Ξέρει κανένας φίλος κανένα τρόπο εγκατάστασης που βα μη γνωρίζω? Ευχαριστώ

Εμεος έχουμε μια Hitachi smartvtv που την πήραμε προ ημερών. Πρπσπαθησα μέσω browser να κατεβάσω το app αλλά αδύνατο. Καλό το TV box αλλά και σαν app στη τηλεόραση θα ήταν το ιδανικό. Ξέρει κανένας φίλος κανένα τρόπο εγκατάστασης που βα μη γνωρίζω? Ευχαριστώ
Υποστηρίζει μόνο Samsung. Αργότερα θα έρθει η lg και η Sony. Hitachi νομίζω είναι χλωμό.

Έχω το android box σε μια tv στο σαλόνι όλα οκ. Και θέλω να βλέπω και σε ενα δωμάτιο στο οποίο η tv δεν είναι smart.μιλησα με cosmote αν μπορώ να αγοράσω από αυτούς ένα ίδιο box και μου είπαν δεν μπορώ.εκτος από το να βλέπω σε κινητό η tablet υπάρχει άλλος τρόπος?δοκίμασα να στείλω εικόνα από το κινητό αλλά έχει μόνο ήχο. Δοκίμασε κάποιος με google Chromecast αν πάει εικονα-ηχος κανονικα στο cosmote app?

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχω το android box σε μια tv στο σαλόνι όλα οκ. Και θέλω να βλέπω και σε ενα δωμάτιο στο οποίο η tv δεν είναι smart.μιλησα με cosmote αν μπορώ να αγοράσω από αυτούς ένα ίδιο box και μου είπαν δεν μπορώ.εκτος από το να βλέπω σε κινητό η tablet υπάρχει άλλος τρόπος?δοκίμασα να στείλω εικόνα από το κινητό αλλά έχει μόνο ήχο. Δοκίμασε κάποιος με google Chromecast αν πάει εικονα-ηχος κανονικα στο cosmote app?
Οχι chromecast δεν γινεται

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk