Nέα Cosmote IP TV - OTT

Φωτό του δέκτη;; Τι υποδοχές έχει;;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dvb t2 o δέκτης τηλεόρασης;;
Βλέπεις και επίγεια κανάλια;;

Όχι η είσοδος ANT IN που χρησιμεύει;;;

παντως επειδη ακουω ραδιοφωνο δεν ξερω ποιος το προσεξε διαφημιζουν την νεα υπηρεσια κ μεταξυ αλλων στο τελος λεει την φραση 'κ χωρις αποκωδικοποιητη σε smart tv'. βεβαια θα μου πειτε παλι αυτο δεν ξεκαθαριζει αν πρεπει να εχεις την υπηρεσια ΟΤΤ η οχι.

παντως επειδη ακουω ραδιοφωνο δεν ξερω ποιος το προσεξε διαφημιζουν την νεα υπηρεσια κ μεταξυ αλλων στο τελος λεει την φραση 'κ χωρις αποκωδικοποιητη σε smart tv'. βεβαια θα μου πειτε παλι αυτο δεν ξεκαθαριζει αν πρεπει να εχεις την υπηρεσια ΟΤΤ η οχι.

Προφανώς και πρέπει να έχεις την υπηρεσία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το box παίζει εξαιρετικά. Καμία σχέση με την εφαρμογή της τηλεόρασης. Πολύ καλύτερα και από το Xiaomi mi box s και φαίνεται να έχει καλύτερο επεξεργαστή. Το popcorn εγκαταστάθηκε και παίζει πολύ πολύ καλύτερα αφού το μηχάνημα έχει 4,4 gb ελεύθερα. Το ίδιο και το kodi. Τώρα το Netflix δεν με πειράζει που δεν υπάρχει το έχει η τηλεόραση μου.

Η εφαρμογή στης τηλεόρασης είναι μια εκδοση πίσω .στο box έκαναν update .Ενα bug που βλέπω είναι ότι στη δεξιά μπάρα οταν πατας πρόγραμμα σε πετάει στην αρχική σελίδα πάλι (όπου εκεί το κουμπί δουλεύει κανονικά ) και όχι στη σελίδα του προγραμματος όπως θα έπρεπε.Αυτά πού τα αναφέρουμε ?

Ας ανεβασει κάποιος το βιβλιαράκι να το δουμε

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Dvb t2 o δέκτης τηλεόρασης;;
Βλέπεις και επίγεια κανάλια;;

Από επίγεια μέσω του box πιάνει μόνο τα τοπικά του νομού όχι τα εθνικης εμβελιας (μεγα αντ1 σκαι σταρ κλπ) μέσω της εφαρμογής live channels στο playstore

Θα δείξει ούτε αυτοί ίσως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει...πάντως ακόμα στο site τους αναφέρει ότι θα προσφερθεί στις smart κ στους απλούς δορυφορικούς συνδρομητές

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Χρησιμοποιώ το box εδώ και 3 μέρες. Η γρήγορη διαπίστωση μου είναι πως η υλοποίηση του, από την άποψη της ποιότητας εικόνας, είναι πολύ κακή. Σε σύνδεση 40 Mbps η εικόνα μοιάζει να έχει ένα πέπλο βουτύρου στα περισσότερα κανάλια. Συγκρίνοντας τα HD από τη Digea, αλλά και τη δορυφορική μετάδοση, η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής. Κάτι άλλο εκνευριστικό που διαπίστωσα είναι η αίσθηση απώλειας frames κατά τη διάρκεια του streaming. Προς το παρόν η "ετυμηγορία" μου τείνει στο "πολύ κακό γαι το τίποτα".

Μαλιστα ανεφερα καποιος εδώ ότι ήδη βλέπει στην tv του με το τρίμηνο free Ενώ έχει μόνο φορυφορο...βέβαια εμένα άλλα μου είπαν άλλα όπως λένε εδώ θα δειξει

Χρησιμοποιώ το box εδώ και 3 μέρες. Η γρήγορη διαπίστωση μου είναι πως η υλοποίηση του, από την άποψη της ποιότητας εικόνας, είναι πολύ κακή. Σε σύνδεση 40 Mbps η εικόνα μοιάζει να έχει ένα πέπλο βουτύρου στα περισσότερα κανάλια. Συγκρίνοντας τα HD από τη Digea, αλλά και τη δορυφορική μετάδοση, η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής. Κάτι άλλο εκνευριστικό που διαπίστωσα είναι η αίσθηση απώλειας frames κατά τη διάρκεια του streaming. Προς το παρόν η "ετυμηγορία" μου τείνει στο "πολύ κακό γαι το τίποτα".
Συμφωνώ και επαυξάνω.. Πρώην Δορυφορικός πρότινος και τώρα box..τα χω πει και εγώ.παλιοτερα.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

οταν μου το εκανε αυτο ηταν οταν προσπαθουσα να μπω πρωτη φορα.. οταν μπηκα απο υπολογιστη στο cosmotetvott.gr Και εκανα δημιουργια Profile κλπ επειτα οταν ανοιξα εφαρμογή στην smart tv Μπηκε κανονικα..

δοκιμαστε αυτο που σας λεω και γραψτε εδώ αν διορθώθηκε και σε εσας..

Αν και απαντάω με μια μικρή καθυστέρηση σε μένα η εφαρμογή για την τηλεόραση ξεμπλόκαρε όταν έκανα reset το smart hub ακολουθώντας τις οδηγίες στο site της Samsung

Προσωπικα εχω παρει το ΟΤΤ entry αλλα λειτουργω πανω σε αυτο το δωρεαν OTT που εχω για το 3μηνο λογο του οτι εχω και δορυφορικο. Οι εντυπωσεις μου ειναι θετικες , δεν χω τουλαχιστον την περιπτωση μου droped frames , φυσικα εχω παρατηρισει καμια φορα καποια θολουρα που μαλλον οφειλεται στο adaptive streaming της πλατφορμας . Μια αλλη παρατηριση που εχω ειναι οτι ο ηχος ειναι λιγο πιο χαμηλος αλλα αυτο πουμε εντυπωσιασε ηταν το 4κ. Καταπληκτικη εικονα οσο καταφερα να δω την Αθλετικο πριν γινει η παυση των διοργανωσεων . Ολα αυτα δοκιμαζονται σε 100 γραμμη αλλα μενω εκτος Αθηνων που ισως παιζει ρολο στο ποση χρηση "μοιραζει" ο multicast server του ΟΤΤ.