Φωτό του δέκτη;; Τι υποδοχές έχει;;
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dvb t2 o δέκτης τηλεόρασης;;
Βλέπεις και επίγεια κανάλια;;
παντως επειδη ακουω ραδιοφωνο δεν ξερω ποιος το προσεξε διαφημιζουν την νεα υπηρεσια κ μεταξυ αλλων στο τελος λεει την φραση 'κ χωρις αποκωδικοποιητη σε smart tv'. βεβαια θα μου πειτε παλι αυτο δεν ξεκαθαριζει αν πρεπει να εχεις την υπηρεσια ΟΤΤ η οχι.
Υποστηρίζει μόνο Samsung. Αργότερα θα έρθει η lg και η Sony. Hitachi νομίζω είναι χλωμό.
Dvb t2 o δέκτης τηλεόρασης;;
Βλέπεις και επίγεια κανάλια;;
Ας ανεβασει κάποιος το βιβλιαράκι να το δουμε
Θα δείξει ούτε αυτοί ίσως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει...πάντως ακόμα στο site τους αναφέρει ότι θα προσφερθεί στις smart κ στους απλούς δορυφορικούς συνδρομητέςΠροφανώς και πρέπει να έχεις την υπηρεσία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Προφανώς και πρέπει να έχεις την υπηρεσία
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ και επαυξάνω.. Πρώην Δορυφορικός πρότινος και τώρα box..τα χω πει και εγώ.παλιοτερα.Χρησιμοποιώ το box εδώ και 3 μέρες. Η γρήγορη διαπίστωση μου είναι πως η υλοποίηση του, από την άποψη της ποιότητας εικόνας, είναι πολύ κακή. Σε σύνδεση 40 Mbps η εικόνα μοιάζει να έχει ένα πέπλο βουτύρου στα περισσότερα κανάλια. Συγκρίνοντας τα HD από τη Digea, αλλά και τη δορυφορική μετάδοση, η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής. Κάτι άλλο εκνευριστικό που διαπίστωσα είναι η αίσθηση απώλειας frames κατά τη διάρκεια του streaming. Προς το παρόν η "ετυμηγορία" μου τείνει στο "πολύ κακό γαι το τίποτα".
Λάθος λινκΕδώ https://imgur.com/a/zVDCgxj και μπονους τα χαρακτηριστικά από το κουτί
οταν μου το εκανε αυτο ηταν οταν προσπαθουσα να μπω πρωτη φορα.. οταν μπηκα απο υπολογιστη στο cosmotetvott.gr Και εκανα δημιουργια Profile κλπ επειτα οταν ανοιξα εφαρμογή στην smart tv Μπηκε κανονικα..
δοκιμαστε αυτο που σας λεω και γραψτε εδώ αν διορθώθηκε και σε εσας..
Χρησιμοποιώ το box εδώ και 3 μέρες. Η γρήγορη διαπίστωση μου είναι πως η υλοποίηση του, από την άποψη της ποιότητας εικόνας, είναι πολύ κακή. Σε σύνδεση 40 Mbps η εικόνα μοιάζει να έχει ένα πέπλο βουτύρου στα περισσότερα κανάλια. Συγκρίνοντας τα HD από τη Digea, αλλά και τη δορυφορική μετάδοση, η διαφορά είναι παραπάνω από εμφανής. Κάτι άλλο εκνευριστικό που διαπίστωσα είναι η αίσθηση απώλειας frames κατά τη διάρκεια του streaming. Προς το παρόν η "ετυμηγορία" μου τείνει στο "πολύ κακό γαι το τίποτα".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.