Nέα Cosmote IP TV - OTT

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Παιδιά έχω παρατηρήσει το ιδιο και στο box του ΟΤΕ.
Οταν βλέπω live εχω buffer 15 sec και η ποιότητα της εικόνας είναι απαράδεκτη.
Όταν όμως βάζω μια ταινία το buffer einai 50 sec και η εικόνα είναι χίλιες φορές καλύτερη.
100αρα γραμμή , ταχύτητα δικτύου 85+ Mbps και στις 2 περιπτώσεις.
Έχει παρατηρήσει κανείς χάλια εικόνα στα live προγράμματα πχ. στο Cinema 1? Από τα διαγνωστικά φαίνεται 1080 , αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό 1080! Ούτε καν 720p!
Το εχω παρατηρήσει και εγω τωρα τελευταια. Παίζει να έχουν ρίξει την ταχύτητα λόγω δικτύου

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Απορώ τι βελτίωσαν στην καινούρια έκδοση για Samsung tv σχετικά με την παλιά έκδοση.... τα ίδια πράγματα πάλι.

Συγκεκριμένα πάλι είναι αργη η περιήγηση στο πρόγραμμα , Πολλές φορές κολλάει όταν κάνεις περιήγηση στο πρόγραμμα.
Επίσης για μένα σημαντικό είναι όταν για παράδειγμα βλέπεις το travel HD και μέσα στο κανάλι πατάς να δεις το πρόγραμμα Τότε σε ξαναπάει στην αρχή αρχή της λίστας Cosmote TV promo δε σου βγάζει δηλαδή το πρόγραμμα μέσα στο travel hd

αν κάποιος θέλει να κάνει ετήσιο συμβόλαιο, πρεπει να πάρει υποχρεωτικά το cosmote TV BOX η μπορεί να χρησιμοποιήσει το app της TV (πχ SONY)?

Σε Samsung τηλεοραση πηρα κι εγω το update κι ειδα σημαντικη βελτιωση στην αποκριση της εφαρμογης.
Το lag ειναι αισθητα μειωμενο, δεν εχει ομως εξαλειφθει.
Οσοι δεν βλεπετε τη διαφορα δοκιμαστε να κανετε hard restart την τηλεοραση αφαιρωντας το καλωδιο της τροφοδοσιας.

Σε Samsung τηλεοραση πηρα κι εγω το update κι ειδα σημαντικη βελτιωση στην αποκριση της εφαρμογης.
Οσοι δεν βλεπετε τη διαφορα δοκιμαστε να κανετε hard restart την τηλεοραση αφαιρωντας το καλωδιο της τροφοδοσιας.

Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση έτσι για το ποτε θα δοθεί;

Καλησπερα σε ολους, κάτοχος δορυφόρικου full pack κ tvgo. Τη τρέχουσα περίοδο ποια προσφορά υπάρχει για τη νεα πλατφόρμα ott για εμας; το ρωτάω για να παρβ τηλέφωνο κ να ξερω τι να ζητήσω ακριβώς.
Θα ζητήσω 3 μηνες δωρεαν ott με τις ίδιες ακριβώς παροχές που εχω κ στο full pack ή έχει λήξει αυτή η προσφορά.
Θα ζητήσω απλώς να μου ενεργοποιησουν το ott full pack κ ταυτόχρονα θα εχω και το cosmote tv go μεχρι να γίνει η συγνωνευση;
Για ολα τα παραπάνω χρειαζεται νεοι κωδικοί για το id της cosmote?

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω κλείσει ραντεβού αύριο με την Samsung Hellas για απομακρυσμένη βοήθεια <θέλω να κατεβάσω την νεα εφαρμογή της ΕΡΤ η οποία δεν φαίνεται στο store> η τηλεόραση μου είναι μοντέλο του 2019.
στο τέλος θα κάνω hard reset και θα επανέλθω

Έχω κλείσει ραντεβού αύριο με την Samsung Hellas για απομακρυσμένη βοήθεια <θέλω να κατεβάσω την νεα εφαρμογή της ΕΡΤ η οποία δεν φαίνεται στο store> η τηλεόραση μου είναι μοντέλο του 2019.
στο τέλος θα κάνω hard reset και θα επανέλθω

Η ΕΡΤ δεν έχει εφαρμογή.

Πάτα το κόκκινο κουμπί σε κανάλι της ΕΡΤ.

αν κάποιος θέλει να κάνει ετήσιο συμβόλαιο, πρεπει να πάρει υποχρεωτικά το cosmote TV BOX η μπορεί να χρησιμοποιήσει το app της TV (πχ SONY)?

Του δίνουν δωρεάν το box αλλά εννοείται μπορεί να το συνδεσει μόνο σε smart TV και να αφήσει το box για 2η τηλεόραση ή να το αφήσει στο ράφι.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το εχω παρατηρήσει και εγω τωρα τελευταια. Παίζει να έχουν ρίξει την ταχύτητα λόγω δικτύου

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ελέγξτε λίγο ρε παιδιά εσάς στις ρυθμίσεις τι buffer σας δείχνει. Σε live κανάλια εμένα 15 sec και χάλια εικόνα.
Σε ταινίες από το club buffer 50 sec και αποδεκτή εικόνα , πολύ καλύτερη από τα live.
Μπορείτε να ελέγξετε τα δικά σας στατιστικά να βγάλουμε μια άκρη με την ποιότητα εικόνας?
Ή τελικά δεν παίζει ρόλο και γενικά έριξαν το bitrate? Ξέρουμε επίσημα κάτι?

Ελέγξτε λίγο ρε παιδιά εσάς στις ρυθμίσεις τι buffer σας δείχνει. Σε live κανάλια εμένα 15 sec και χάλια εικόνα.
Σε ταινίες από το club buffer 50 sec και αποδεκτή εικόνα , πολύ καλύτερη από τα live.
Μπορείτε να ελέγξετε τα δικά σας στατιστικά να βγάλουμε μια άκρη με την ποιότητα εικόνας?
Ή τελικά δεν παίζει ρόλο και γενικά έριξαν το bitrate? Ξέρουμε επίσημα κάτι?

Δυστυχώς έτσι είναι. Αυτό αναφέρω εδώ και δυο βδομάδες και μου απαντούν με θεωρίες για τη λειτουργία δικτύων και λοιπές μπούρδες. Κατηγορήθηκα ότι μπερδεύω και τους υπόλοιπους με όσα γράφω...

Δεν ξέρω αν υπάρχει περιορισμός στην υπηρεσία λόγω δοκιμαστικής λειτουργίας ή φταίει κάτι άλλο πάντως ίδια συμπεριφορά παρατηρώ λειτουργώντας το μέσω εφαρμογής σε smart tv με σταθερό δίκτυο και με ταβάνι αρκετά πάνω από τις απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Με το σημερινό update διόρθωσαν το θεμα στο replay tv οπου το διαδοχικό πρόγραμμα εμφανιζόταν σε window mode πανω αριστερα.Παραμενει το θεμα με την μη εξοδο πολυκαναλου ηχου ακομα και αν τον επιλεξεις απο τις ρυθμίσεις.Ολα τα παραπάνω σε sony tv.

Είχα ενεργοποίησει στις 14/4 για ένα μήνα με 0,01 ευρώ τα mini pack documentary και σήμερα που μπήκα στο my cosmote, γράφει χρέωση 5 ευρώ! Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο φίλο;

Παιδιά καλησπέρα κατέβασα την εφαρμογή στο iPhone 11 pro max που έχω έβαλα τους κωδικούς κανονικά και όταν πάτησα να παίξει κάποιο κανάλι μου έβγαλε αυτό στο screenshot....εδώ να σημειώσω ότι έχω ενεργή την υπηρεσία δοκιμαστικά για 3 μήνες και σε android tablet και παίζει κανονικά!IMG_0404.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δυστυχώς έτσι είναι. Αυτό αναφέρω εδώ και δυο βδομάδες και μου απαντούν με θεωρίες για τη λειτουργία δικτύων και λοιπές μπούρδες. Κατηγορήθηκα ότι μπερδεύω και τους υπόλοιπους με όσα γράφω...

Δεν ξέρω αν υπάρχει περιορισμός στην υπηρεσία λόγω δοκιμαστικής λειτουργίας ή φταίει κάτι άλλο πάντως ίδια συμπεριφορά παρατηρώ λειτουργώντας το μέσω εφαρμογής σε smart tv με σταθερό δίκτυο και με ταβάνι αρκετά πάνω από τις απαιτήσεις της υπηρεσίας.

Αυτό που λες ισχύει ..στο live πρόγραμμα είναι 15 δευτερόλεπτα το buffer και στις Ταινίες / Σειρές ( δωρεάν ) το buffer είναι 50 με 51 sec.
Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας δεν βλέπω αξιοσημείωτη διαφορά (στα δικά μου τα μάτια) ανάμεσα στο live και στις Ταινίες / Σειρές.
Τηλεόραση μοντέλο 2019 Samsung 4K HDR
Επίσης στο replay TV το buffer είναι 50 με 51 sec εν συγκρίση με το live. Και στο replay TV δε βλέπω καμία αξιοσημείωτη διαφορά στην ποιότητα.

Να επισημάνω ότι αυτα τα παρατηρώ από το box του ΟΤΕ και όχι από το application μέσω Samsung Tv
Είμαι συνδρομητής day one στην υπηρεσία ΟΤΤ .
Πιστεύω αυτά δεν είναι προβλήματα... βρίσκονται αλλού όπως Όταν αλλάζω την ανάλυση στο box σε 2160p στα 60Hz Εκεί εικόνα παύει να είναι smooth.
Μόνο όταν η ανάλυση είναι στο auto η εικόνα είναι ομαλή.

Επίσης κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει πρόβλημα σε πολύκαναλο ήχο.
Δε μιλάω για τα application εκεί είναι άλλο κομμάτι