Nέα Cosmote IP TV - OTT

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Για να μπουν τέτοιες υπηρεσίες απαιτείται ειδική συμφωνία. Οπότε ίσως να υπάρχει επιπλέον κόστος για αυτούς. Η διαφήμιση ποτέ δεν έκανε κακό.

Δε νομιζω οτι απο νομικης αποψης απαιτειται ειδικη συμφωνια.
Εμενα πιο πολυ μου φαινεται οτι ο ΟΤΕ προσπαθησε να εκβιασει συμφωνια.

Φανταζεσαι η Amazon να μπλοκαρε τη χρηση του Netflix στo Amazon fire TV stick?
Αυτο θα ηταν ενδεχομενο αδικημα για αθεμιτο ανταγωνισμο.

Καλησπέρα Παιδιά μια ερώτηση.Εβαλα δοκιμαστικά mini pack μόνο documentary και στο κανάλι crime investigation μου γράφει δεν διατίθεται στο πακέτο.Γιατι αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Διαθέσιμη ως εφαρμογή στο μενού με προτεινόμενα Apps της νέας COSMOTE TV, είναι η δημοφιλής συνδρομητική streaming υπηρεσία με σειρές, ταινίες και παιδικές εκπομπές, Amazon Prime Video.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πάνω από 200 χώρες παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη από το 2016.

Μέσα από τον Android TV αποκωδικοποιητή τους, οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο Google Play, να κατεβάσουν την εφαρμογή Amazon Prime Video και στη συνέχεια να την προσθέσουν στο κύριο μενού της COSMOTE TV, δίπλα στα YouTube & Google Play Apps.

Μεταξύ των πρωτότυπων παραγωγών της Amazon που οι συνδρομητές θα βρουν στην υπηρεσία Amazon Prime Video, είναι βραβευμένες και δημοφιλείς σειρές, όπως: The Marvelous Mrs. Maisel, Star Trek: Picard, Hunters, The Man in the High Castle, Modern Love και Tom Clancy’s Jack Ryan.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...us-android-tv-apokodikopoiites-tis-cosmote-tv

δεν καταλαβαίνω τη σημασία αυτής της κίνησης...ουσιαστικά δεν αφορά μια προσθήκη εφαρμογής στο Google Play? τι παραπάνω κερδίζεις?

Ναι παιδιά έριξαν τη μέγιστη ποιότητα, από σήμερα βγάζει το ανώτερο 720p (σε φορητή android συσκευή που είδα, αλλά μάλλον θα ισχύει και στην android tv, θα δω αύριο).

Οχι σε Android TV κανονικά μέγιστη 1080p και στα live ελληνικά κανάλια 1080p50.

Την Δευτερα πηρα τηλ να.μου ενεργοποιησουν την 3μην δωρεαν συνδρομη καθως εχω δορυφορικο. Η κοπελα στο τηλεφωνο με διαβεβαιωσε πως την δικαιουμε και οτι σε 2 ημερες θα ενεργοποιηθει. Μπηκα στο προφιλ μου mycosmote και βλεπω οτι εχει απορριφθει! Φοβερα πραγματα!Τι ισχυει τελικα;

Καλησπερα παιδια,
Μια ερωτηση γιατι εχω χασει τον μπουσουλα και πραγματικα δεν εχω καταλαβει κατι.
Εγω εχω full πακετο cosmote tv και εχω ΔΩΡΕΑΝ το go , οπως ολοι.
Τελικα αυτο το καινουργιο Cosmote IP TV - OTT σημαινει οτι θα καταργηθει το Cosmote go (δωρεαν) και θα ισχυει το καινουργιο ΜΕ χρεωση? Η θα ειναι και αυτο ΔΩΡΕΑΝ σε οσους ειχαν το προηγούμενο?

Συγνωμη εαν φαινεται η ερωτηση μου ως γελοία αλλα πραγματικα δεν εχω καταλαβει.

Εαν μπορει καποιος να μου το εξηγησει , παρακαλω.
Ευχαριστω πολυ

Και το καινούριο δωρεάν θα είναι, θα αντικαταστήσει απλά το go. Μενει να μάθουμε αν θα παραμείνει το όριο 1 συσκευής ή θα ανέβει στα 4 όπως στο κανονικό ΟΤΤ.

Για να μπουν τέτοιες υπηρεσίες απαιτείται ειδική συμφωνία. Οπότε ίσως να υπάρχει επιπλέον κόστος για αυτούς. Η διαφήμιση ποτέ δεν έκανε κακό.

Φίλε μου σε παρακαλώ πρέπει να σταματήσεις να διαδίδεις συνεχώς λανθασμένες πληροφορίες. Το έχεις κάνει επαναλαμβανόμενα στο παρελθόν. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις πριν γράψεις κάτι είναι να επιβεβαιώνεις την όποια σκέψη σου. Διαβάζουν και αρκετοί που δεν έχουν την απαραίτητη γνώση... Ποια ειδική συμφωνία απαιτείται ? Ποιο επιπλέον κόστος ? Μία απλή streaming υπηρεσία είναι που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως εδώ και πάρα πολύ καιρό με δίκη της αυτόνομη συνδρομή, την οποία η Cosmote είχε κάνει block (προσωρινά προφανώς), όπως έχει κάνει και στο Netflix. Γράφεις δύο πράγματα τα οποία είναι ψευδή και παραπληροφορείς. Πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό.

Πολύ ασόβαρη η cosmote πάντως με αυτά που διαβάζω. Δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς...

Μία απλή streaming υπηρεσία είναι που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως εδώ και πάρα πολύ καιρό με δίκη της αυτόνομη συνδρομή, την οποία η Cosmote είχε κάνει block (προσωρινά προφανώς), όπως έχει κάνει και στο Netflix.

Να διορθώσω τον εαυτό μου, το Amazon Prime Video προφανώς δεν ήταν blocked όπως το Netflix (sorry, δεν έχω το box της Cosmote). Υπήρχε απ την αρχή και η όλη ανακοίνωση έχει να κάνει με το ότι την πρόσθεσαν στο μενού των προτεινόμενων εφαρμογών και ότι μπορείς να την κάνεις "pinned"... Μάλιστα, σοβαρή ανακοίνωση...

Καλησπέρα Παιδιά μια ερώτηση.Εβαλα δοκιμαστικά mini pack μόνο documentary και στο κανάλι crime investigation μου γράφει δεν διατίθεται στο πακέτο.Γιατι αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όταν τους είχα ρωτήσει πριν από 1,5 μήνα γιατί λείπουν τα κανάλια “Crime & Investigation” και “E!” από το
OTT mini pack (documentary’s) η απάντηση τους ήταν : Το περιεχόμενο δεν διατίθεται στο πακέτο συνδρομής σου !

:grinning-smiley-043

σορι αλλα δεν εχω καταλαβει κατι..
αφου ειναι να αντικαταστησει το go,γιατι σου δινει 3 μηνες δωρεαν αφου ετσι κι`αλλιως για τους δορυφορικους θα ειναι δωρεαν..??

σορι αλλα δεν εχω καταλαβει κατι..
αφου ειναι να αντικαταστησει το go,γιατι σου δινει 3 μηνες δωρεαν αφου ετσι κι`αλλιως για τους δορυφορικους θα ειναι δωρεαν..??

Γιατι δεν εχει γινει ακομα το migration για τους συνδρομητες του δορυφορικου.
Πρεπει ολη η συνδρομητικη βαση να μεταφερθει στο OTT.
Μια τετοια αλλαγη, σε μια πολυεθνικη που θα ειχε το know-how πως να στηνει βασεις δεδομενων, θα επαιρνε μοναχα μερικες μερες.
Στην Cosmote θα παρει μηνες, γιατι πολυ απλα δεν εχουν το know how (κι ουτε προκειται να το αποκτησουν ετσι οπως το πανε με μισθους 700-900 σε υπαλληλους IT).