Υποτιθεται,οπως το ειπες...Παντως και σε μενα οταν εγινε αυτο,εβγαλε μνμ οτι δεν επαρκει η ταχυτητα.Δεν υποτιθεται οτι αν δεν μπορει να το παιξει σε hd το γυρναει σε sd ή οχι;
Γεια σας φίλοι μου. Μια ερώτηση. Μπορούμε να βάλουμε δική μας εικόνα στο προφίλ μας? Εννοώ όχι αυτές που σου προτείνει.
Όπως στην διαφήμιση που δείχνει την εικόνα αυτού και των παιδιών του στα προφίλ τους. Ευχαριστώ πολύ!!! Να'στε όλοι καλά!!!
Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται? Ευχαριστώ!!!
Εγω την αλλαξα απο την εφαρμογη My Cosmote στο Iphone.
Ετσι πηρε αυτοματα την εικονα μου και στο cosmote ott.
Εγώ είχα υποβάλει την αίτηση για το ΟΤΤ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ήταν δωρεάν για τους δορυφορικους.Τότε μου τα μασουσαν και στο τέλος αυτοί είπαν να το απενεργοποιησω για σιγουριά. Αν έβλεπα χρέωση θα μου το από χρέωναν. Σημερα ήρθε ο νέος λογαριασμός και βλέπω ΕΞΤΡΑ χρέωση 22 ευρώ! Πήρα στο 13888 και είπαν ότι μάλλον είναι συστημικό λάθος.Θα πρεπει να το πληρωσω επειδή είναι μέσω τραπέζης και θα μου το αποχρεωσουν στον μεθεπόμενο!! Είναι σαν σπάσιμο συμβολαίου. Είμαι εξαλλος.Πήρα και τα στοιχεία της υπαλλήλου. Αν δεν θέλω να το πληρωσω θα πρεπει να παω στην τράπεζα κτλ που δεν το συζητώ. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρομοιο?
Και σε φίλο μου,συνδρομητή δορυφορικής σύνδεσης, του είχα ενεργοποιήσει εγώ τηλεφωνικά το 3μηνο δωρεάν και τώρα του ήρθε στον λογαριασμό έξτρα χρέωση 11 ευρώ για υπηρεσία COSMOTE OTT, πήρε τηλ να ρωτήσει και του είπαν ότι η χρέωση αφορά το cinema mini pack με κόστος 11 . Του είπα να ξαναπάρει και να ζητήσει να μην το πληρώσει φυσικά.Εγώ είχα υποβάλει την αίτηση για το ΟΤΤ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ήταν δωρεάν για τους δορυφορικους.Τότε μου τα μασουσαν και στο τέλος αυτοί είπαν να το απενεργοποιησω για σιγουριά. Αν έβλεπα χρέωση θα μου το από χρέωναν. Σημερα ήρθε ο νέος λογαριασμός και βλέπω ΕΞΤΡΑ χρέωση 22 ευρώ! Πήρα στο 13888 και είπαν ότι μάλλον είναι συστημικό λάθος.Θα πρεπει να το πληρωσω επειδή είναι μέσω τραπέζης και θα μου το αποχρεωσουν στον μεθεπόμενο!! Είναι σαν σπάσιμο συμβολαίου. Είμαι εξαλλος.Πήρα και τα στοιχεία της υπαλλήλου. Αν δεν θέλω να το πληρωσω θα πρεπει να παω στην τράπεζα κτλ που δεν το συζητώ. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρομοιο?
Εμενα που εγινε κατι παρομοιο με χρεωση ενω δεν θα επρεπε να υπαρχει , πληρωσα τον λογαρισμο και μου επεστρεψαν το ποσο στον μεθεπομενο ο οποιος ηρθε αρνητικος . Δυστυχως δεν μπορεσεις να μπλοκαρεις την πληρωμη στην τραπεζα εκτος εαν εχεις κανει την παγια απο εκει και οχι απο την cosmote.
Τόκοι υπερημερίας μπαινουν μετά το 6 μηνο για 2-3 λογαριασμούς είσαι safeΣτην cosmote αν δεν πληρώσεις, και πάγια εντολή να μην έχεις, σου χρεώνουν τόκους μη πληρωμής! Άρα ανα πάσα στιγμή, το "σύστημα" μπορεί να σε χρεώσει ότι θέλει, και αν δεν πληρώσεις τότε στον επόμενο έρχεται μια χρέωση που λέει "τόκοι". Είναι βέβαια μικρό αλλά εγώ που δεν πλήρωνα για ενα χρόνο - γιατί τόσο έκανε να μου έρθει η πίστωση - πλήρωσα 10 ευρώ σε τόκους! Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.