Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν υποτιθεται οτι αν δεν μπορει να το παιξει σε hd το γυρναει σε sd ή οχι;

Υπάρχει περίπτωση σε ένα μήνα που τελειώνει το δορυφορικό να μου το αλλάξουν σε ott από τώρα χωρίς κάποιο κόστος ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν υποτιθεται οτι αν δεν μπορει να το παιξει σε hd το γυρναει σε sd ή οχι;
Υποτιθεται,οπως το ειπες...Παντως και σε μενα οταν εγινε αυτο,εβγαλε μνμ οτι δεν επαρκει η ταχυτητα.
Κανε κανε ρεσταρτ το ρουτερ που και που,γενικα βοηθαει....

Γεια σας φίλοι μου. Μια ερώτηση. Μπορούμε να βάλουμε δική μας εικόνα στο προφίλ μας? Εννοώ όχι αυτές που σου προτείνει.
Όπως στην διαφήμιση που δείχνει την εικόνα αυτού και των παιδιών του στα προφίλ τους. Ευχαριστώ πολύ!!! Να'στε όλοι καλά!!!

Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται? Ευχαριστώ!!!

Τελικα DD 5.1 μονο μέσω ARC σε Sony tv και την εφαρμογή απο το play store.Ελπιζω συντομα να προσθεσουν και την οπτικη εξοδο της τβ οπως καθε αλλη εφαρμογη.

Επειδη καποιοι 10 σελιδες πριν, μπηκαν παλι στο τρυπακι να αμφισβητουν το αν η Cosmote ott θα δοθει δωρεαν για τους δυρυφορικους συνδρομητες, οριστε η απαντηση απο τις συχνες ερωτησεις στο site της Cosmote.

cosmote.PNG

Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται? Ευχαριστώ!!!

Εγω την αλλαξα απο την εφαρμογη My Cosmote στο Iphone.
Ετσι πηρε αυτοματα την εικονα μου και στο cosmote ott.

Εγω την αλλαξα απο την εφαρμογη My Cosmote στο Iphone.
Ετσι πηρε αυτοματα την εικονα μου και στο cosmote ott.

φαντάζομαι αναφέρεσαι στο αρχικό προφίλ γιατί σε 2ο προφίλ δεν φαίνεται να σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις εικόνα

Και σε δεύτερο αναφέρομαι. Μέσα από το My Cosmote έβαλα την φωτογραφία μου αλλά προς το παρόν δεν έχει αλλάξει.
Ίσως να θέλει κάποιο χρόνο για να συγχρονιστεί, τι να πω. ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια φίλε μου. να'σαι πάντα καλά!!!

Εγώ είχα υποβάλει την αίτηση για το ΟΤΤ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ήταν δωρεάν για τους δορυφορικους.Τότε μου τα μασουσαν και στο τέλος αυτοί είπαν να το απενεργοποιησω για σιγουριά. Αν έβλεπα χρέωση θα μου το από χρέωναν. Σημερα ήρθε ο νέος λογαριασμός και βλέπω ΕΞΤΡΑ χρέωση 22 ευρώ! Πήρα στο 13888 και είπαν ότι μάλλον είναι συστημικό λάθος.Θα πρεπει να το πληρωσω επειδή είναι μέσω τραπέζης και θα μου το αποχρεωσουν στον μεθεπόμενο!! Είναι σαν σπάσιμο συμβολαίου. Είμαι εξαλλος.Πήρα και τα στοιχεία της υπαλλήλου. Αν δεν θέλω να το πληρωσω θα πρεπει να παω στην τράπεζα κτλ που δεν το συζητώ. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρομοιο?

Εγώ είχα υποβάλει την αίτηση για το ΟΤΤ που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ήταν δωρεάν για τους δορυφορικους.Τότε μου τα μασουσαν και στο τέλος αυτοί είπαν να το απενεργοποιησω για σιγουριά. Αν έβλεπα χρέωση θα μου το από χρέωναν. Σημερα ήρθε ο νέος λογαριασμός και βλέπω ΕΞΤΡΑ χρέωση 22 ευρώ! Πήρα στο 13888 και είπαν ότι μάλλον είναι συστημικό λάθος.Θα πρεπει να το πληρωσω επειδή είναι μέσω τραπέζης και θα μου το αποχρεωσουν στον μεθεπόμενο!! Είναι σαν σπάσιμο συμβολαίου. Είμαι εξαλλος.Πήρα και τα στοιχεία της υπαλλήλου. Αν δεν θέλω να το πληρωσω θα πρεπει να παω στην τράπεζα κτλ που δεν το συζητώ. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι παρομοιο?

Εμενα που εγινε κατι παρομοιο με χρεωση ενω δεν θα επρεπε να υπαρχει , πληρωσα τον λογαρισμο και μου επεστρεψαν το ποσο στον μεθεπομενο ο οποιος ηρθε αρνητικος . Δυστυχως δεν μπορεσεις να μπλοκαρεις την πληρωμη στην τραπεζα εκτος εαν εχεις κανει την παγια απο εκει και οχι απο την cosmote.

Και σε φίλο μου,συνδρομητή δορυφορικής σύνδεσης, του είχα ενεργοποιήσει εγώ τηλεφωνικά το 3μηνο δωρεάν και τώρα του ήρθε στον λογαριασμό έξτρα χρέωση 11 ευρώ για υπηρεσία COSMOTE OTT, πήρε τηλ να ρωτήσει και του είπαν ότι η χρέωση αφορά το cinema mini pack με κόστος 11 . Του είπα να ξαναπάρει και να ζητήσει να μην το πληρώσει φυσικά.
Απλά τραγικοί.

Εμενα που εγινε κατι παρομοιο με χρεωση ενω δεν θα επρεπε να υπαρχει , πληρωσα τον λογαρισμο και μου επεστρεψαν το ποσο στον μεθεπομενο ο οποιος ηρθε αρνητικος . Δυστυχως δεν μπορεσεις να μπλοκαρεις την πληρωμη στην τραπεζα εκτος εαν εχεις κανει την παγια απο εκει και οχι απο την cosmote.

Αν μου το επιστρεψουν το ποσο,εντάξει. Την παγια την έχω κάνει από την τράπεζα αλλά έχει φασαρία η άρση και μετά να ξαναβαλω την παγια. Πάντως δεν την πιάνεις πουθενα την cosmote. Κι άδικο να έχουν σου πετανε ένα λάθος του συστήματος και καθάρισαν. Κατά τα άλλα ήταν δωρεάν υπηρεσία που αυτοματα σε απόχρέωναν... Κι έπρεπε να μιλήσω με 3-4 υπαλλήλους που έλεγαν διαφορετικά πραγματα.

Στην cosmote αν δεν πληρώσεις, και πάγια εντολή να μην έχεις, σου χρεώνουν τόκους μη πληρωμής! Άρα ανα πάσα στιγμή, το "σύστημα" μπορεί να σε χρεώσει ότι θέλει, και αν δεν πληρώσεις τότε στον επόμενο έρχεται μια χρέωση που λέει "τόκοι". Είναι βέβαια μικρό αλλά εγώ που δεν πλήρωνα για ενα χρόνο - γιατί τόσο έκανε να μου έρθει η πίστωση - πλήρωσα 10 ευρώ σε τόκους! Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Στην cosmote αν δεν πληρώσεις, και πάγια εντολή να μην έχεις, σου χρεώνουν τόκους μη πληρωμής! Άρα ανα πάσα στιγμή, το "σύστημα" μπορεί να σε χρεώσει ότι θέλει, και αν δεν πληρώσεις τότε στον επόμενο έρχεται μια χρέωση που λέει "τόκοι". Είναι βέβαια μικρό αλλά εγώ που δεν πλήρωνα για ενα χρόνο - γιατί τόσο έκανε να μου έρθει η πίστωση - πλήρωσα 10 ευρώ σε τόκους! Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Τόκοι υπερημερίας μπαινουν μετά το 6 μηνο για 2-3 λογαριασμούς είσαι safe

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Παλιά στο κινητό στην εφαρμογή η ποιότητα στα κανάλια Cinema αλλά και στο on-demand ήταν 1080p. Τώρα παρατήρησα ότι πηγαίνει μέχρι 720p.

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με εκπροσωπο της cosmote πριν απο λιγο με ενημερωσε για το ζητημα της χρεωσης της 3μηνης δωρεαν υπηρεσιας για του συνδρομητες δορυφορικηςοτι ειναι θεμα συστηματος και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.
Το ευχαριστο ειναι οτι το 3μηνο δωρεαν απο οτι μου ειπε εχει γινει ηδη 6μηνο που σημαινει απο οτι μου ειπε οτι οδευουμε σιγουρα για αντικατασταση του cosmote go με το ott.

Επιβεβαιώνω και εγώ την δωρεάν επ αόριστο του ott για τους πελάτες της δορυφορικής μέχρι την διακοπή του go. Συγκεκριμένα εγώ είχα το δωρεάν τρίμηνο το οποίο είχε λήξει και με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση επικοινώνησα με το 13888 και αφού αρχικά ο υπάλληλος δεν γνώριζε τι ισχύει στην συνέχεια αφού ενημερώθηκε πέρασε αίτημα για την επ αόριστο ενεργοποίηση του ott μέχρι να κλείσει το go. Επίσης και συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι όταν πάει κάποιος να συνδεθεί με το ott βάζοντας το cosmote id του αναφέρει ότι για αγορά να απευθυνθεί στο www.cosmotetv.gr ή αν διαθέτει ο πελάτης Cosmote Double Play και TV να μιλήσει με το 13888 που σημαίνει ότι το go φεύγει και έρχεται το ott για τους δορυφορικούς πελάτες.

Πρεπει να παρουμε δηλαδη τηλεφωνο στο 13888 για να συνεχισει το δωρεαν ott η απλα θα συνεχισει να ειναι δωρεαν το ott και μετα το τριμηνο;Εγω τον λροηγουμενο μηνα το ενεργοποιησα...

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Θα συνεχίσει.

Πάντως εγώ έχω άλλο θέμα μαζί τους, και είναι απλά τραγικοί :p
Όταν βρήκε η προσφορά με το 0,01 την ενεργοποίησα, έγινε κανονικά η χρέωση στην κάρτα. Μετά από μέρεςζ ενώ έπαιζε κανονικά, ακόμα δεν είχε εμφανιστεί στο MyCosmote και τους πήρα τηλέφωνο. Κανένας δεν έβρισκε την υπηρεσία ενεργή, ούτε καν την παραγγελία.
2 μήνες μετά συνεχίζει να παίζει, και εννοείται πως κανένας συνεχίζει να μην βρίσκει την συνδρομή. Δεν με πειράζει αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα έρθουν μαζεμένα και δεν θελω... Η εξυπηρέτηση τους ίσως λόγω της κατάστασης; έχει χειροτερέψει υπερβολικά.