Επιβεβαιώνω και εγώ την δωρεάν επ αόριστο του ott για τους πελάτες της δορυφορικής μέχρι την διακοπή του go. Συγκεκριμένα εγώ είχα το δωρεάν τρίμηνο το οποίο είχε λήξει και με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση επικοινώνησα με το 13888 και αφού αρχικά ο υπάλληλος δεν γνώριζε τι ισχύει στην συνέχεια αφού ενημερώθηκε πέρασε αίτημα για την επ αόριστο ενεργοποίηση του ott μέχρι να κλείσει το go. Επίσης και συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι όταν πάει κάποιος να συνδεθεί με το ott βάζοντας το cosmote id του αναφέρει ότι για αγορά να απευθυνθεί στο www.cosmotetv.gr ή αν διαθέτει ο πελάτης Cosmote Double Play και TV να μιλήσει με το 13888 που σημαίνει ότι το go φεύγει και έρχεται το ott για τους δορυφορικούς πελάτες.
Θα τα πάρεις μην αγχώνεσαι .Εγώ παλι ξαναλέω ότι κανείς από τους υπαλλήλους που μίλησα δεν ήξερε για το δωρεάν αλλά έπρεπε μέχρι και να περιγραψω τι έλεγε το παραθυρο που είχε βγει στην οθόνη με την υποβολή των στοιχείων για το ΟΤΤ. Επίσης με παροτρυναν να το απενεργοποιησω αφου δεν το ήθελα. Το αποτέλεσμα ήταν 22 ευρώ έξτρα που ΕΛΠΙΖΩ να τα παρω πισω.
Θα τα πάρεις μην αγχώνεσαι .
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Τώρα που αρχίζει το γερμανικό πρωτάθλημα αυτό το ΣΚ έχει κανέναν αγώνα σε 4Κ;
Παιδια μου ηρθε το Android tv box για την ott υπηρεσια της cosmote tv. Εκανα το σεταρισμα και μπορω να πω οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιότητα της εικονας. Εχω την lg oled c9. Χαμηλωσα το oled Light στο 34 για να μπορεσουν τα ματια μου να μην καουν απο την φωτινοτητα. Αναλυση οθόνης εβαλα 2160 60hz ενω σαν αυτοματη επιλογη το δινει στα 50hz. Τι προτείνετε να βαλω σαν αναλυση και τι άλλο πρεπει να πειραξω? Εχει κανεις γνώμη?Ενω εχω 50 συνδεση φαινεται πραγματικα σαν βιντεακι απο ιντερνετ. Καμια σχεση με νετφλιξ η αντίστοιχη υπηρεσία. Στο νετφλιξ παθαινω πλακα με τις ιδιες ρυθμίσεις εικονας. Οταν εβαλα την συσκευη την ανοιξα απο την τηλεοραση με επιλογη αποκωδικοποιητη ott με ονομασια οτε τβ δεν το εψαξα να λεει cosmote tv δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο. Για την αναλυση 2160 στα 60 hz υπάρχει θέμα λετε?
Τελος καποιος μου εγραψε αυτο:
Εχω διαβασει πως το boxaki εχει ενεργη την ρύθμιση να τα μετατρέπει ΌΛΑ σε Hdr!!!Κατι θανάσιμο για Oled.
Ισχύει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω
Παιδια μου ηρθε το Android tv box για την ott υπηρεσια της cosmote tv. Εκανα το σεταρισμα και μπορω να πω οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιότητα της εικονας. Εχω την lg oled c9. Χαμηλωσα το oled Light στο 34 για να μπορεσουν τα ματια μου να μην καουν απο την φωτινοτητα. Αναλυση οθόνης εβαλα 2160 60hz ενω σαν αυτοματη επιλογη το δινει στα 50hz. Τι προτείνετε να βαλω σαν αναλυση και τι άλλο πρεπει να πειραξω? Εχει κανεις γνώμη?Ενω εχω 50 συνδεση φαινεται πραγματικα σαν βιντεακι απο ιντερνετ. Καμια σχεση με νετφλιξ η αντίστοιχη υπηρεσία. Στο νετφλιξ παθαινω πλακα με τις ιδιες ρυθμίσεις εικονας. Οταν εβαλα την συσκευη την ανοιξα απο την τηλεοραση με επιλογη αποκωδικοποιητη ott με ονομασια οτε τβ δεν το εψαξα να λεει cosmote tv δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο. Για την αναλυση 2160 στα 60 hz υπάρχει θέμα λετε?
Τελος καποιος μου εγραψε αυτο:
Εχω διαβασει πως το boxaki εχει ενεργη την ρύθμιση να τα μετατρέπει ΌΛΑ σε Hdr!!!Κατι θανάσιμο για Oled.
Ισχύει κατι τετοιο? Σας ευχαριστω
Εδώ καλά καλά, όποιος είχε τη προσφορά του 0.01 και έληξε η συνδρομή του, χωρίς να την ανανεώσει, δεν μπορεί να μπει καν με το Cosmote id του (όχι για να δει προφανώς) και του πετάει μήνυμα "User Error - The user is not valid. Please try again". Τι clear cache και clear data έχω κάνει στο app, τίποτα. Και απ' ότι είδα και νωρίτερα, το περιέγραψε κι άλλος το πρόβλημα...
Σαΐνια είσαστε οι προγραμματιστές εκεί στη Cosmote. Το να πετάει απλά ένα μήνυμα ότι έχει λήξει η συνδρομή σου και αν θες να κάνεις ανανέωση ή να προχωρήσεις σαν demo (απλά για να δεις το μενού κτλ δλδ) είναι πολύ δύσκολο φαντάζομαι...
Κι επειδή κάπου νωρίτερα αναφέρθηκε ότι δεν δίνουν 1080 σε ταμπλετ και κινητά γιατί δεν προορίζονται για μεγάλη οθόνη. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ? Ο μισός πληθυσμός παρακολουθεί πλέον είτε από ταμπλετ είτε από κινητά. Για να μην αναφέρω προφανώς ότι πλέον οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν βγάζουν συσκευές που να μην υποστηρίζουν HD... Μήπως και το Youtube να απενεργοποιήσει ότι περιεχόμενο πάνω από 720 έχει στα "φορητά" ??? Παγκόσμιες πρωτοτυπίες... Επίσης, όχι, ακόμα και στις τηλεοράσεις δεν τα δίνει όλα τα HD σε 1080. Παράδειγμα, Travel HD, Outdoor HD κτλ...
Κατι μου λεει οτι εχει αρχισει το migration των δορυφορικων χρηστων.
Ειχα ενεργοποιησει το promo πακετο με το 0.01 κοστος το οποιο κι εληξε.
Ξαφνικα στο ακυρο, εκανα login στο www.cosmotetvott.gr και μου εμφανισε να επιλεξω σε ποιο απο τα 2 πακετα θα ηθελα να συνδεθω - το ενα ηταν το kids/documentary pack (το promo που εληξε, αλλα παρολα αυτα το εμφανιζει το My Cosmote) κι ενα αλλο πακετο το οποιο ηταν το full pack (και το οποιο δεν μπορω να το δω στο My Cosmote).
Να διευκρινισω οτι ειχα ζητησει το δωρεαν τριμηνο το οποιο δεν ηταν εφικτο να μου ενεργοποιηθει.
Σημερα αγόρασα το box της xiaomi για να αντικαταστήσω το kaon της cosmote λόγω του μόνιμα ενεργού hdr..σπεύσετε..είδα δραματική αύξηση της ποιότητας επιτέλους, με το μόνιμα ενεργοποιημενο hdr έβλεπα λάθος!...αφου εκεί στη cosmote...δεν ακούνε...την άκουσα μόνος μου!αυταΠροτείνω την επιλογή των 50Hz (τουλάχιστον ως προς την προβολή του περιεχομένου της Cosmote TV).
Πάντως εμένα ακόμα παίζει και κανένας δεν βρίσκει την παραγγελία μου για να την ακυρώσωΕδώ καλά καλά, όποιος είχε τη προσφορά του 0.01 και έληξε η συνδρομή του, χωρίς να την ανανεώσει, δεν μπορεί να μπει καν με το Cosmote id του (όχι για να δει προφανώς) και του πετάει μήνυμα "User Error - The user is not valid. Please try again". Επίσης, όχι, ακόμα και στις τηλεοράσεις δεν τα δίνει όλα τα HD σε 1080. Παράδειγμα, Travel HD, Outdoor HD κτλ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.