Nέα Cosmote IP TV - OTT

Να ρωτήσω , σημαίνει ότι η μετάβαση θα γίνει αυτόματα? Αν όχι πόσες μέρες μπορώ να κρατήσω το ote tv go?

Χειροκίνητα θα πρέπει να γίνει. Δεν ξέρουμε πότε θα καταργηθεί το go.
Στο go υπήρχε το μενού cosmote tv plus όπου ειχε μια Ταινιοθήκη και επέλεγες. Στο καινούργιο app δεν υπάρχει , λέω ή κάνω κάτι λάθος?
ο κατάλογος του cosmote tv plus υπάρχει στο Ταινίες και σειρές, σε κατηγορίες με μπλε γράμματα (πχ Cosmote tv plus πρεμιέρες)

Χειροκίνητα θα πρέπει να γίνει. Δεν ξέρουμε πότε θα καταργηθεί το go.
ο κατάλογος του cosmote tv plus υπάρχει στο Ταινίες και σειρές, σε κατηγορίες με μπλε γράμματα (πχ Cosmote tv plus πρεμιέρες)

Ευχαριστώ για την απάντηση

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Το τραβάει από το my cosmote. Δες στο account.cosmote.gr αν σε αφήνει να αλλάξεις το όνομα του cosmote id

Ευχαριστώ. Το δοκίμασα.

Αλλάζει και αλλάζει και στα καπάκια ενώ η εφαρμογή στην tv παίζει. Ούτε logout ούτε τίποτα.

Απαντώ και στα υπόλοιπα ερωτήματα:
Παίζει σε nvidia Shield, αρκεί να έχει Android tv 8+
Ακόμα δεν παίζει με speed booster αν και θα έπρεπε να παίζει. Μια λύση είναι να το βάλεις να τραβάει μόνο από το 4g, αλλά έτσι θα καταναλώνει πιο γρήγορα τα 100gb.
Πάντως όπως βλέπεις τα 15mbps του booster (μετά την κατανάλωση των 100gb) φτάνουν άνετα για hd κανάλι και περισσεύει και για άλλες συσκευές.

Αγαπητέ φίλε panos- δες μερικές σελίδες πίσω όπου αναφέρω αναλυτικά τις δοκιμές που έκανα με το Booster μου. Κι εγώ ήλπιζα ότι αν αποσυνδεσω το καλώδιο της σταθερής γραμμής από το πριζακι του τοίχου προς το Booster και αφήσω το Booster μόνο με 4G ότι θα παίξει!
Δυστυχώς όμως μόλις το δοκίμασα αυτό πήρα μαύρη οθόνη σε όλα τα κανάλια του ott!! Δηλαδή μάλλον δεν τραβουσε καθόλου από το σκέτο 4G του Booster!
Με το Booster παίζει το ott αλλά εκμεταλευεται μόνο τη σταθερή γραμμή! Ούτε bonding αναγνωρίζει το ott, ούτε σκέτο από 4G αναγνωρίζει το ott!!

Δες λίγα post πιο πριν που τα γράφω και πιο αναλυτικά για να μην επαναλαμβανομαι!

@keraki Να προτείνω μια λύση για το Speedbooster?

Γιατί απλώς δεν παίρνεις μια κάρτα SIM με κάποιο Giga Μax πρόγραμμα (πχ 40GB με 35 ευρώ) και να του κολλήσεις ένα Play Now Unlimited με άλλα 15 ευρώ;
Cosmote OTT, YouTube, Netflix θα τα βλέπεις δωρεάν και απεριόριστα

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@keraki Να προτείνω μια λύση για το Speedbooster?

Γιατί απλώς δεν παίρνεις μια κάρτα SIM με κάποιο Giga Μax πρόγραμμα (πχ 40GB με 35 ευρώ) και να του κολλήσεις ένα Play Now Unlimited με άλλα 15 ευρώ;
Cosmote OTT, YouTube, Netflix θα τα βλέπεις δωρεάν και απεριόριστα

Βασικά το play now unlimited σκέφτομαι που υπάρχει και στα καρτοκινητα.Τα Giga Max δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και στα καρτοκινητα, νομίζω πως όχι.

Βασικά έχω κολλήσει λίγο στην υλοποίηση:

1.Να πάρω ένα εντελώς νέο αριθμό καρτοκινητου, δηλαδή μια νέα κάρτα sim ή απλά να αλλάξω την υφισταμενη κάρτα sim του καρτοκινητου μου,με twin sim (σου δίνουν 2 κάρτες sim για τον ίδιο αριθμό καρτοκινητου οι οποίες όμως δεν παίζουν ταυτόχρονα: βάζεις την καθεμία σε ένα κινητό και όταν έχεις ανοικτό το ένα κινητό τότε το άλλο πρέπει να το έχεις κλειστό)
Τι από τα δύο θα ήταν προτιμότερο να κάνω ?

2. Στη συνέχεια,την κάρτα αυτή που θα πάρω (βλέπε προηγούμενη ερώτηση) πως θα προτείνατε να την χρησιμοποιήσω ?
Να ενεργοποιήσω το play now unlimited και να κάνω hotshot τη συσκευή του κινητού μου?
Να πάρω μήπως κάποιο mobile hotspot ή κάποιο 4G router και αφού ενεργοποιήσω το play now unlimited στην sim από το κινητό μου,να την τοποθετήσω στο mobile hotspot ή 4G router?

Αν κατάλαβα καλά πριν πρότεινες να βγάλω την sim που έχει τώρα το Booster και να τοποθετήσω στο Booster μια sim καρτοκινητου στην οποία έχω ενεργοποιησει το play now unlimited? Θα δουλέψει όμως κάτι τέτοιο ? Νόμιζα πως το Booster δουλεύει μονο με τη sim που έχει μέσα σαν "παντρεμενο".

Αν είναι δυνατόν σε κάποια λύση να μπορούσα να παίξω και μέσω καλωδίου ethernet νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο από πλευράς και σταθερότητας αλλά και απόδοσης.

Υ.Γ. Αν δεις στην ενότητα Internet OTE κλπ έχω ποσταρει αναλυτικό post με τις απορίες μου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κάποια απάντηση!

Βασικά το play now unlimited σκέφτομαι που υπάρχει και στα καρτοκινητα.Τα Giga Max δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και στα καρτοκινητα, νομίζω πως όχι.

1.Να πάρω ένα εντελώς νέο αριθμό καρτοκινητου, δηλαδή μια νέα κάρτα sim ή απλά να αλλάξω την υφισταμενη κάρτα sim του καρτοκινητου μου,με twin sim (σου δίνουν 2 κάρτες sim για τον ίδιο αριθμό καρτοκινητου οι οποίες όμως δεν παίζουν ταυτόχρονα: βάζεις την καθεμία σε ένα κινητό και όταν έχεις ανοικτό το ένα κινητό τότε το άλλο πρέπει να το έχεις κλειστό)

2. Στη συνέχεια,την κάρτα αυτή που θα πάρω (βλέπε προηγούμενη ερώτηση) πως θα προτείνατε να την χρησιμοποιήσω ?
Να ενεργοποιήσω το play now unlimited και να κάνω hotshot τη συσκευή του κινητού μου?
Να πάρω μήπως κάποιο mobile hotspot ή κάποιο 4G router και αφού ενεργοποιήσω το play now unlimited στην sim από το κινητό μου,να την τοποθετήσω στο mobile hotspot ή 4G router?

Αν κατάλαβα καλά πριν πρότεινες να βγάλω την sim που έχει τώρα το Booster και να τοποθετήσω στο Booster μια sim καρτοκινητου στην οποία έχω ενεργοποιησει το play now unlimited? Θα δουλέψει όμως κάτι τέτοιο ? Νόμιζα πως το Booster δουλεύει μονο με τη sim που έχει μέσα σαν "παντρεμενο".

Αν είναι δυνατόν σε κάποια λύση να μπορούσα να παίξω και μέσω καλωδίου ethernet νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο από πλευράς και σταθερότητας αλλά και απόδοσης.

Υ.Γ. Αν δεις στην ενότητα Internet OTE κλπ έχω ποσταρει αναλυτικό post με τις απορίες μου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κάποια απάντηση!
Προσωπικά έχω άλλη σιμ ,η twin sim σε δεσμεύσει αν είναι κύριο νούμερο. 2ον αν έχεις μια ανενεργή συσκευή την χρησιμοποιείς για μόντεμ χωρίς να μπεις σε έξτρα έξοδα. Με το play now unlimited και ένα μικρό πακέτο data αν δεν θέλεις για social κτλ θα είσαι καλυμμένος. Καλοκαίρι σε χωριό 1200 μέτρα χωρίς digea και για μέρες με χάλια καιρό σωτηρία, παθών! Σε 4g πιάνω 149 down 50 up.

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε θα πρότεινες να πάρω μια απλή νέα sim καρτοκινητου cosmote ( π.χ. μια what's up) και να ενεργοποιήσω σε αυτήν το play now unlimited.
Δεν έχω ευκαιρο δυστυχώς τώρα κάποιο παλιό smartphone.
Αναρωτιέμαι με τι κινητό και που έπιασες σε speedtest 149 down 50 up! Αν θυμάμαι καλά μετά τα 150 Mbps πρέπει να είναι το 4G+

Οπότε θα πρότεινες να πάρω μια απλή νέα sim καρτοκινητου cosmote ( π.χ. μια what's up) και να ενεργοποιήσω σε αυτήν το play now unlimited.
Δεν έχω ευκαιρο δυστυχώς τώρα κάποιο παλιό smartphone.
Αναρωτιέμαι με τι κινητό και που έπιασες σε speedtest 149 down 50 up! Αν θυμάμαι καλά μετά τα 150 Mbps πρέπει να είναι το 4G+
Lg g8s

Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Όχι twin SIM. Δεν σου κάνει. Θέλεις Extra SIM. Που είναι μόνο για τα δεδομένα, και παίζει ταυτόχρονα με την κύρια κάρτα. Επάνω στην Extra Sim αυτή θα κολλήσεις το PNU.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι δε βγαίνει extra SIM σε καρτοκινητό. Μόνο σε κάρτα συμβολαίου. Για αυτό σου είπα την υπηρεσία Giga Max.
Αγοράζεις την υπηρεσία GIGA Max με όσα δεδομένα θέλεις, και επάνω στο αυτή βάζεις το PNU.

2. Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και ένα 4G Router. Το φθηνότερο TP-Link κοστίζει περίπου 70 ευρώ. Εναλλακτικά κάποιο παλιό τηλέφωνο το κάνεις tethering.

Όταν πάρεις την extra SIM στα χέρια σου μπορείς να δοκιμάσεις να την βάλεις στο 4G ρούτερ του booster. Αν παίζει το κρατάς και το χρησιμοποιείς. Αν όχι, το αντικαθιστάς.

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μήπως γνωρίζει κανείς αν σε 4G ρούτερ με σύνδεση από sim cosmote μπορείς να χρησιμοποιήσεις custom dns?

επειδή το έψαχνα πέρυσι το καλοκαίρι, δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις extra sim με το play now unlimited. Εάν το χρησιμοποιήσεις θα σου τρώει από τα κανονικά ΜΒs της κάρτας.Το PNU παίζει μόνο στην κύρια sim. Εγώ είχα κάνει το κινητό hot spot και έδινα παντού youtube, netflix και cosmote go πραγματικά unlimited. Βέβαια θυμάμαι ότι στους όρους της υπηρεσίας έλεγε ότι απαγορεέται το tethering αλλά εγώ το χρησιμοποίησα έτσι για 20 μέρες χωρίς πρόβλημα.

επειδή το έψαχνα πέρυσι το καλοκαίρι, δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις extra sim με το play now unlimited. Εάν το χρησιμοποιήσεις θα σου τρώει από τα κανονικά ΜΒs της κάρτας.Το PNU παίζει μόνο στην κύρια sim. Εγώ είχα κάνει το κινητό hot spot και έδινα παντού youtube, netflix και cosmote go πραγματικά unlimited. Βέβαια θυμάμαι ότι στους όρους της υπηρεσίας έλεγε ότι απαγορεέται το tethering αλλά εγώ το χρησιμοποίησα έτσι για 20 μέρες χωρίς πρόβλημα.
Δεν ισχύει αυτό που λες. Παίζει κανονικά το PNU

ac56c8c208c417d4de196838b528723a.jpg
dad0670e353aafe29b76b4328aaf84ae.jpg

1. Όχι twin SIM. Δεν σου κάνει. Θέλεις Extra SIM. Που είναι μόνο για τα δεδομένα, και παίζει ταυτόχρονα με την κύρια κάρτα. Επάνω στην Extra Sim αυτή θα κολλήσεις το PNU.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι δε βγαίνει extra SIM σε καρτοκινητό. Μόνο σε κάρτα συμβολαίου. Για αυτό σου είπα την υπηρεσία Giga Max.
Αγοράζεις την υπηρεσία GIGA Max με όσα δεδομένα θέλεις, και επάνω στο αυτή βάζεις το PNU.

2. Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και ένα 4G Router. Το φθηνότερο TP-Link κοστίζει περίπου 70 ευρώ. Εναλλακτικά κάποιο παλιό τηλέφωνο το κάνεις tethering.

Όταν πάρεις την extra SIM στα χέρια σου μπορείς να δοκιμάσεις να την βάλεις στο 4G ρούτερ του booster. Αν παίζει το κρατάς και το χρησιμοποιείς. Αν όχι, το αντικαθιστάς.

Το θέμα όπως καταλαβαίνω είναι ότι μάλλον extra sim δίνεται μόνο σε προγράμματα συμβολαίου κινητής.
Δεν ξέρω αν συμφέρει να κάνει κάποιος το πιο απλό Giga max συμβόλαιο (25 ευρώ αν θυμάμαι καλα νομίζω) και πάνω σε αυτό να ενεργοποιηθεί το PNU. Αμέσως πάμε στα 25 + 15 (PNU) + 3 (extra sim) = 43 ευρω

Επίσης η λύση που σκεφτόμουν για twin sim στο καετοκινητο που ήδη έχω,πιθανόν να έχει το θέμα ότι όταν χρησιμοποιώ τη μια sim π.χ. στο 4G router τότε στο κινητό μου με την άλλη twin sim πιθανόν να μην μπορώ να κάνω /δεχτώ κλήσεις ή να μπω στο Internet με δεδομένα από το κινητό.

Επομένως μέχρι στιγμής δείχνει ως μόνη λύση να ενεργοποιήσω το play now unlimited στο υφισταμενο καετοκινητο μου και να κάνω tethering (hotspot) από το κινητό μου.

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι διαφορές έχουν η κάρτα που σου δίνει η cosmote για mobile Internet με κάρτα (ή συμβόλαιο) σε σχέση με τα προγράμματα Giga max που είναι κανονικά για τηλέφωνο. Στο mobile Internet με κάρτα μπορεί να ενεργοποιηθεί το PNU?

Αυτό θα στο πει η εφαρμογή της Cosmote. Εκεί θα δεις ποια προγράμματα μπορείς να ενεργοποιήσεις επάνω στην κάρτα σου. Το έχεις κοιτάξει ποτέ;