@keraki Να προτείνω μια λύση για το Speedbooster?
Γιατί απλώς δεν παίρνεις μια κάρτα SIM με κάποιο Giga Μax πρόγραμμα (πχ 40GB με 35 ευρώ) και να του κολλήσεις ένα Play Now Unlimited με άλλα 15 ευρώ;
Cosmote OTT, YouTube, Netflix θα τα βλέπεις δωρεάν και απεριόριστα
Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά το play now unlimited σκέφτομαι που υπάρχει και στα καρτοκινητα.Τα Giga Max δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και στα καρτοκινητα, νομίζω πως όχι.
Βασικά έχω κολλήσει λίγο στην υλοποίηση:
1.Να πάρω ένα εντελώς νέο αριθμό καρτοκινητου, δηλαδή μια νέα κάρτα sim ή απλά να αλλάξω την υφισταμενη κάρτα sim του καρτοκινητου μου,με twin sim (σου δίνουν 2 κάρτες sim για τον ίδιο αριθμό καρτοκινητου οι οποίες όμως δεν παίζουν ταυτόχρονα: βάζεις την καθεμία σε ένα κινητό και όταν έχεις ανοικτό το ένα κινητό τότε το άλλο πρέπει να το έχεις κλειστό)
Τι από τα δύο θα ήταν προτιμότερο να κάνω ?
2. Στη συνέχεια,την κάρτα αυτή που θα πάρω (βλέπε προηγούμενη ερώτηση) πως θα προτείνατε να την χρησιμοποιήσω ?
Να ενεργοποιήσω το play now unlimited και να κάνω hotshot τη συσκευή του κινητού μου?
Να πάρω μήπως κάποιο mobile hotspot ή κάποιο 4G router και αφού ενεργοποιήσω το play now unlimited στην sim από το κινητό μου,να την τοποθετήσω στο mobile hotspot ή 4G router?
Αν κατάλαβα καλά πριν πρότεινες να βγάλω την sim που έχει τώρα το Booster και να τοποθετήσω στο Booster μια sim καρτοκινητου στην οποία έχω ενεργοποιησει το play now unlimited? Θα δουλέψει όμως κάτι τέτοιο ? Νόμιζα πως το Booster δουλεύει μονο με τη sim που έχει μέσα σαν "παντρεμενο".
Αν είναι δυνατόν σε κάποια λύση να μπορούσα να παίξω και μέσω καλωδίου ethernet νομίζω ότι θα ήταν προτιμότερο από πλευράς και σταθερότητας αλλά και απόδοσης.
Υ.Γ. Αν δεις στην ενότητα Internet OTE κλπ έχω ποσταρει αναλυτικό post με τις απορίες μου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει κάποια απάντηση!