Nέα Cosmote IP TV - OTT

Ναι σίγουρα την παίρνει από το amazon store. Άλλωστε το λογισμικό του στικ είναι το os fire 6 . Αλλά λέω ποιο πολυ πάει προς το android tv παρά στο android. Λογικό μιας και είναι για χρήση σε τηλεοράσεις με τηλεκοντρολ

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τελευταία έκδοση εφαρμογής για ott 1.8.3 (11059)
Η ρύθμιση της ανάλυσης γίνεται > ρυθμίσεις -> ποιότητα βιντεο
Εγω εχω αυτή την έκδοση και δεν μου το έχει εμφανίσει

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Εγω εχω αυτή την έκδοση και δεν μου το έχει εμφανίσει

Την ώρα που παίζει το κανάλι πατάς βελακι κάτω, πηγαίνεις Ρυθμισεις , και ενώ παλιά υπήρχε μόνο η επιλογή αυτόματα, πλέον υπάρχει και επιλογή άλλων.
56e0663315f76c8bc8be8ef011556251.jpg

Επίσης παρατήρησα πιο γρήγορη απόκριση του δέκτη, στα κανάλια κτλ.
Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει τρόπος να δει κανείς ποιες συσκευές είναι "δηλωμένες" στην εφαρμογή;
Δεν χρειάζεται. Αν έχεις φτάσει τις 7 (με πακέτο extra συσκευών) ή 5 (χωρις extra) συσκευές και πας να προσθέσεις επιπλεον, θα σε ρωτήσει ποια από τις ηδη συνδεδεμένες θέλεις να καταργήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Την ώρα που παίζει το κανάλι πατάς βελακι κάτω, πηγαίνεις Ρυθμισεις , και ενώ παλιά υπήρχε μόνο η επιλογή αυτόματα, πλέον υπάρχει και επιλογή άλλων.

Έγινε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το είχε αυτό πριν αλλά όχι έτσι ακριβώς. Έλεγε αυτόματα

Εμένα στην Sony ακόμη αυτόματα γράφει ενώ έκανα την αναβάθμιση

Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Δεν είχε επιλογή παλιότερα, ανάλογα την κατάσταση του δικτύου (και το κανάλι) έπαιρνε τα μέγιστα.
Τώρα θα μπορείς να διαλέγεις αν θέλεις 1080 (αν υπάρχει) ή κατώτερο ή να το αφήσεις στο αυτόματο.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπερα! Χρονια συνδρομητης μεσω δορυφορου, ηρθε η ωρα αναννεωσης του συμβολαιου.
Αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει με δυο λογια τα πλεονεκτηματα ωστε να κανω την μεταβαση στην υπηρεσια
εναντι του δορυφορικου και να μην διαβαζω τοσες σελιδες πισω στο νημα θα το εκτιμουσα.
Ταχυτητα εχω 50αρα και πιανω 47-48 οποτε δεν εχω θεμα.

και εγω εκανα αλλαγη απο δορυφορικο και σημερα μου το εκλεισαν χωρις να χω παρει το αλλο για το ιντερνετ!!ουτε απο υπολογιστη δεν μπορω να δω ουτε απο το xiaomi! ωραια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Καλησπερα! Χρονια συνδρομητης μεσω δορυφορου, ηρθε η ωρα αναννεωσης του συμβολαιου.
Αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει με δυο λογια τα πλεονεκτηματα ωστε να κανω την μεταβαση στην υπηρεσια
εναντι του δορυφορικου και να μην διαβαζω τοσες σελιδες πισω στο νημα θα το εκτιμουσα.
Ταχυτητα εχω 50αρα και πιανω 47-48 οποτε δεν εχω θεμα.

Αποψή μου είναι να κρατήσεις το δορυφορικό με όση έκπτωση μπορείς να πάρεις και να ενεργοποιήσεις το OTT δωρεάν σε mi tv box. Κερδισμένος θα βγεις.

Η αλήθεια είναι ότι σε διακοπή ίντερνετ για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να δεις ταινία. Αυτό είναι το κυριότερο μειονέκτημα του ΟΤΤ

Είχες κανείς «σπασίματα» εικόνας στα παιχνίδια του europa? Και στα 2 παιχνίδια αλλα και στο 4κ κανάλι όπου έδειχνε την Ίντερ είχα τρομερά σπασίματα και όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Αποψή μου είναι να κρατήσεις το δορυφορικό με όση έκπτωση μπορείς να πάρεις και να ενεργοποιήσεις το OTT δωρεάν σε mi tv box. Κερδισμένος θα βγεις.

Η δωρεάν ενεργοποίηση δεν είναι μόνο για 3 μηνες;
Τελικά ποιο δινουνε πιο φτηνά, το δορυφορικό ή το ip και ποιο έχει πιο καλή ποιο6 εικονας;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Τελικά ποιο δινουνε πιο φτηνά, το δορυφορικό ή το ip και ποιο έχει πιο καλή ποιο6 εικονας;

Ποιοτητα

Το Cosmote TV GO έχει καταργηθεί και στην θέση του είναι το OTT. Οι πελάτες δορυφορικοί μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν το OTT αντί του GO με περισσότερα προνόμια. Βλέπουν όλα τα κανάλια του πακέτου που έχουν στην δορυφορική πλην των τοπικών, ενεργοποιούν την εφαρμογή σε 5 συσκευές αλλά βλέπουν μόνο από δτην μια, έχουν δωρεάν το OTT όσο έχουν και την δορυφορική.